Beyoncé disciplineert haar kinderen op dezelfde manier als haar moeder, maar werkt het?

Inhoudsopgave:

Beyoncé disciplineert haar kinderen op dezelfde manier als haar moeder, maar werkt het?
Beyoncé disciplineert haar kinderen op dezelfde manier als haar moeder, maar werkt het?
Anonim

We weten inmiddels allemaal heel goed dat Beyoncé de dingen op haar eigen manier doet, zonder de invloed van anderen. Dat geldt vooral voor de manier waarop ze haar kinderen opvoedt en zich gedraagt tegenover de media. Ze kiest ervoor om privé te leven en geeft tegenwoordig zelden interviews.

Moederschap heeft het poppictogram veranderd, we zullen kijken hoe ze thuis de balans benadert, samen met bepaalde regels die ze heeft voor de kinderen.

Haar moeder Tina Knowles Lawson onthulde de manier waarop Beyoncé haar kinderen disciplineert, en het blijkt dat Tina zelf een belangrijke rol speelde in hoe de popster zich als moeder gedraagt.

Moederschap werd Beyoncé's grootste inspiratiebron

Beyoncé's leven thuis is in de loop der jaren drastisch veranderd. Tegenwoordig zijn de prioriteiten verschoven, waarbij Beyoncé de nadruk legde op haar gezinsleven als moeder van drie kinderen.

Zeker, ze heeft een vol schema samen met Jay-Z, maar het stel doet hun uiterste best om er voor de kinderen te zijn, omdat ze het gebruik van een oppas willen beperken (hoewel ze er wel een hebben). Jay-Z maakt er zelf een prioriteit van om Blue Ivy Carter naar school te brengen.

Wat Beyoncé betreft, haar leven veranderde volledig in 2012, toen de eerste werd geboren. "Vanaf dat moment begreep ik echt mijn kracht, en het moederschap is mijn grootste inspiratiebron geweest. Het werd mijn missie om ervoor te zorgen dat ze leefde in een wereld waar ze zich echt gezien en gewaardeerd voelt. Ik was ook diep geïnspireerd door mijn reis naar Zuid Afrika met mijn familie, "zegt ze naast People.

Een thuis, het draait allemaal om het prediken van positiviteit aan de kinderen en hen te laten weten dat ze vol opties zijn: "Ik laat mijn kinderen weten dat ze nooit te jong zijn om bij te dragen aan het veranderen van de wereld. Ik onderschat hun gedachten en gevoelens nooit, en ik neem contact met hen op om te begrijpen hoe dit hen beïnvloedt, "voegt Beyoncé eraan toe.

Net als elke andere moeder, moet de rol van discipline in een of andere vorm een rol spelen. Voor Beyoncé gebruikt ze de benadering van haar moeder, waarbij woorden betrokken zijn…

Tina Knowles Lawson onthulde dat Beyoncé haar kinderen niet disciplineert door middel van spanking

Tina Knowles Lawson opende samen met Us Magazine en besprak de opvoedingsaanpak van haar dochter, een aanpak die niet ver van haar eigen technieken verwijderd is.

Volgens Tina is ze trots op Beyoncé en stelt dat er geen pak slaag bij komt kijken, maar dat het allemaal om praten en positiviteit gaat.

"Geen pak slaag! Gewoon echt met de kinderen praten en met ze redeneren. Ik kan zeggen, [zij] heeft zo'n beetje mijn opvoeding!"

Tina Knowles onthulde verder dat Beyoncé en Jay-Z erg praktisch zijn met de kinderen, zoals we eerder zeiden. Ondanks hun schema's, zorgen de ouders van drie ervoor dat ze de kinderen zoveel mogelijk meenemen.

"[Ze] hebben kindermeisjes voor de kinderen en hun assistenten helpen ook, maar ze proberen vooral de kinderen overal mee naartoe te nemen", legde ze uit. "Blue reist altijd met Beyoncé en gaat met haar mee als ze aan het werk is. tweelingen worden ouder en Beyoncé neemt ze ook wat meer mee uit… Ze zijn een hechte familie en doen graag alles samen.”

Geweldig om de nabijheid te zien, ondanks de duidelijke bekendheid van het paar.

Beyoncé wil dat haar kinderen hun eigen realiteit creëren, zonder de invloed van de media

Sprekend naast Essence, besprak Beyoncé de visie voor haar jongens. Het lijkt sterk op de huidige aanpak van het icoon, waarbij zoveel mogelijk wordt weggestuurd van de media. Ze zei dat het van cruciaal belang is dat haar kinderen hun eigen positieve kijk op het leven ontwikkelen, zonder dat internet hen in een bepaalde richting stuurt.

"Ik hoop mijn zoon te leren niet het slachtoffer te worden van wat internet zegt dat hij zou moeten zijn of hoe hij zou moeten liefhebben."

"Ik wil betere representaties voor hem creëren, zodat hij zijn volledige potentieel als man kan bereiken, en hem leren dat de echte magie die hij in de wereld bezit de kracht is om zijn eigen bestaan te bevestigen."

De moeder van drie praktiseert absoluut wat ze predikt, neemt tegenwoordig een achterbank op roem en neemt zelden interviews aan. Het is duidelijk dat het leven als moeder de manier waarop ze naar de wereld kijkt heeft veranderd.

Aanbevolen: