Hoeveel verdient de 'Below Deck'-cast?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient de 'Below Deck'-cast?
Hoeveel verdient de 'Below Deck'-cast?
Anonim

Below Deck houdt Bravo-fans bezig sinds het debuut in 2013 en het drama is alleen maar groter en beter geworden. Sinds de start van de show is de Below Deck-franchise uitgebreid met een reeks spin-offs op Bravo, waaronder Below Deck Sailing Yacht, Below Deck Mediterranean en nu Below Deck Down Under.

Naast het naar een hoger niveau tillen van spin-offs, heeft de serie ook de jachtervaring naar nieuwe hoogten gebracht. Met bekende namen als Kate Chastain, Captain Lee Rosbach en Hannah Ferrier die al jaren de krantenkoppen halen, zijn veel fans benieuwd hoeveel Bravo zijn yachties beta alt.

Hoewel de show een arm en een been kost om te produceren, lijkt het alsof de cast niet zoveel wordt betaald als je zou denken, vooral als je rekening houdt met de salarissen van Bravo's Real Housewives. Dus hoeveel geeft Bravo uit aan de cast van Below Deck en wie is de rijkste? Laten we erin duiken!

Bravo beta alt 'Below Deck' veel minder dan 'Housewives'

Als het gaat om Below Deck, zijn er verschillende rollen in de show die de jachtervaring zo de moeite waard maken. Je hebt de derde, tweede en belangrijkste stoofpot, matrozen, hoofdofficieren, de chef-kok en natuurlijk de jachtkapitein.

Salaris hangt volledig af van je rol, maar volgens Slice verdienen de tweede en derde stoofschotels ongeveer $ 5.000 per maand en tot $ 50.000 per charterseizoen, vooral als ze van jacht naar jacht gaan.

Wat betreft de belangrijkste stoofpot, Hannah Ferrier, Kate Chastain en Daisy Kelliher in het afgelopen en huidige seizoen, ze kunnen tot $ 6.000 per maand en $ 75.000 per charterseizoen verdienen.

Omwille van de show werkt de cast niet met volledige charters omdat filmen te moeilijk zou worden, maar ze verdienen nog steeds een behoorlijk salaris.

De chef-kok verdient ook een aardige cent en verdient maar liefst $ 7.000 tot $ 10.000 per maand en tot $ 95.000 per charterseizoen. Als het gaat om de best betaalde positie, is dat waar de aanvoerder in het spel komt.

De kapitein van een jacht kan tot $ 210.000 per seizoen verdienen, maar meestal verdienen ze tussen $ 120.000 en $ 150.000, zegt Slice.

Ondanks dat hij veel betaald lijkt te krijgen, lijkt het alsof Bravo behoorlijk gierig is als het gaat om de salarissen van het onderdek, vooral in vergelijking met wat andere Bravo-sterren maken, zoals castleden van de Real Housewives.

Bravo's Below Deck chief officer, Eddie Lucas, onthulde dat hoewel ze meer betaald krijgen dan een normale yachtie, Bravo lang niet zoveel uitdeelt als voor sterren in andere shows.

“Hoewel we beter worden betaald dan een normale yachtie, krijgen we natuurlijk nog steeds niet betaald wat mensen zoals de Housewives verdienen, wat een beetje frustrerend is, omdat ze niet echt werken - ze' Ik ga gewoon uit eten en vechten', vertelde Eddie aan The New York Post.

'Below Deck'-cast krijgt veel gasttips

Ondanks dat ze niet zoveel worden betaald als andere Bravo-sterren, krijgt de cast van Below Deck ook tips om het gebrek aan salaris aan te vullen. Gelukkig voor hen worden ze vaak verwend met nogal forse fooien - de grootste ooit was $ 35.000 na een paar charterdagen, waardoor iedereen een paar duizend dollar overhoudt voor die ene charter.

Kate Chastain sprak met Entertainment Tonight, waar ze onthulde dat een geweldige fooi ergens in het bereik van $ 5.000 per persoon is, en een "deprimerende" fooi zoals ze het uitdrukt, is alles onder de $ 1.000.

Wat betreft de Below Deck-cast, ze krijgen meestal behoorlijk wat fooien, met een totaal van soms bijna $ 200.000 aan het einde van een seizoen. Verdeel dat over de cast en crew en je hebt een behoorlijk stellair zakgeld.

Wie is het rijkste castlid van 'Below Deck'?

Als het gaat om het castlid van Below Deck met het hoogste vermogen, gaat die onderscheiding naar chef-kok Ben Robinson. Hoewel je misschien denkt dat het Kapitein Lee of Kapitein Sandy Yawn is, is het Mr. Robinson zelf.

Hoewel de iconische chef-kok niet langer in de serie voorkomt, is hij erin geslaagd een behoorlijke naam voor zichzelf te maken, terwijl hij een nettowaarde van $ 2,5 miljoen vergaarde. Best indrukwekkend, toch?

Aanbevolen: