Hoe hebben ze 'The Ultimatum: Marry Or Move On' gecast?

Inhoudsopgave:

Hoe hebben ze 'The Ultimatum: Marry Or Move On' gecast?
Hoe hebben ze 'The Ultimatum: Marry Or Move On' gecast?
Anonim

Netflix heeft tegenwoordig een missie: reality-tv opnieuw uitvinden, één chaotische show tegelijk. Hun formule? Relaties testen in dramatische experimenten om ze te 'verbeteren'. Er is de anti-sociale media, sociale netwerkreeks binnen appartementen, The Circle; de gedwongen gedisciplineerde versie van Love Island, Too Hot to Handle; het blindhuwelijksprogramma, Love Is Blind, en de nieuwste koppeltester van de makers, The Ultimatum: Marry or Move On.

Onder leiding van Love Is Blind-presentatoren, Nick en Vanessa Lachey, verhoogt The Ultimatum de inzet als koppels gedwongen worden te trouwen of verder te gaan. Dat is nadat ze drie weken met iemand anders van een ander stel in de cast hebben samengewoond en daarna teruggaan naar hun oorspronkelijke partners om de sterkte van hun relaties te beoordelen. Het is een krankzinnig idee, maar de makers dachten dat het 'relateerbaar' zou zijn. Dit is het echte verhaal achter deze nieuwe obsessie.

Hoe kwamen de makers van 'Love Is Blind' op 'The Ultimatum: Marry Or Move On'?

Op de vraag waarom ze de show hebben gemaakt, had Chris Coelen, CEO van Kinetic Content, een simpel antwoord. "We houden van de relatieruimte", vertelde hij aan E! Nieuws. "Het idee dat deze shows echt herkenbaar zijn en echt meeslepend en heel echt buiten wat er ook op de show gebeurt, dat alles is erg aantrekkelijk aan het produceren in dit genre." Toen hem werd gevraagd naar het extreme concept van de serie, zei de showrunner dat het voortkwam uit de "herkenbare" verbintenisproblemen waarmee een stel koppels te maken hadden. "Kijk, een ultimatum is iets heel herkenbaars en de situatie waarin de koppels zich bevinden is heel herkenbaar", legt Coelen uit.

Hij voegde eraan toe dat hij persoonlijk eerder met dat dilemma te maken heeft gehad. "Ik denk dat iedereen, en dat ben ik zeker geweest, elke persoon in een situatie zit waarin je al een tijdje een relatie hebt en een van jullie of je partner is klaar om te trouwen en de ander is er niet zo zeker van. " hij ging verder."Ik was degene die niet zo zeker was. Of je kent mensen die in die situatie hebben gezeten en soms hebben mensen het gevoel dat ze een antwoord willen."

Uiteindelijk is het doel van de experimenten om hun excuses onder ogen te zien over het uitstellen van het huwelijk. "Het gaat erom of ik me voor de rest van mijn leven aan je wil binden?" zei Coelen. "Dus beginnend met dat impulsieve en herkenbare idee, hadden we het gevoel dat je een groep koppels samen zou stellen die allemaal serieus nadenken over trouwen en die mogelijk hun relatie op de lange termijn in twijfel trekken, en hen toestaan om elkaar te kiezen op basis van over dingen waarvan ze dachten dat ze die in hun toekomst zouden willen, dat wordt een heel interessant venster in een andere mogelijke toekomst."

Hoe hebben ze 'The Ultimatum: Marry Or Move On' gecast?

Je zou denken dat het moeilijk zou zijn om koppels in een realityshow te casten waar ze single zouden kunnen worden. Maar dankzij sociale media hoefde de productie alleen maar hun locatie te verfijnen. In het geval van seizoen 1 kozen ze Austin, Texas. Coelen zei dat het "cool klonk en een geweldige stad was." Wat betreft het kiezen van hun uiteindelijke cast, ze deden wat elke sociale experimentator zou doen - wat gemeenschapsonderzoek doen. "We doen natuurlijk alles wat normale castingteams doen op het gebied van social media", aldus Coelen. "Maar we proberen ook echt diep in de gemeenschap te graven en met mensen te praten en uit te gaan naar gemeenschapsgroepen en bars en waar je maar kunt in deze tijd."

Voor het geval je je afvroeg hoe ze ervoor hebben gezorgd dat ze echte koppels hebben gekozen, Coelen zei dat hun ervaring in het reality-genre hen door de selectie heeft geleid. "Weet je, je kunt nooit helemaal in de geest van iemand komen tijdens een van deze shows", zei hij over hun verificatieproces. "Je kunt nooit zeker weten wat iemands ware, zuiverste bedoelingen zijn. Maar we hebben zeker genoeg ervaring om te proberen uit te zoeken of mensen niet authentiek zijn en we besteden veel tijd aan het praten met hen."

Hij verduidelijkte ook dat ze niet opzettelijk de nieuwe combinaties gemaakt in de show hebben opgezet. "We hadden veel verschillende paren en configuraties die we in de mix hadden kunnen stoppen", deelde de maker van de show. "We matchten deze mensen niet met hun nieuwe relaties, ze deden dat alleen. Maar we wilden ervoor zorgen dat iedereen die aan de ervaring deelnam, mensen had waarvan we dachten, tenminste op papier, dat ze zou geïnteresseerd zijn in."

Aanbevolen: