Hoe kwam het idee voor Netflix' 'The Ultimatum: Marry Or Move On' tot stand?

Inhoudsopgave:

Hoe kwam het idee voor Netflix' 'The Ultimatum: Marry Or Move On' tot stand?
Hoe kwam het idee voor Netflix' 'The Ultimatum: Marry Or Move On' tot stand?
Anonim

Alleen al door de preview te lezen van Netflix's 'The Ultimatum: Marry or Move On', ben je op zijn minst geïntrigeerd door het gekke uitgangspunt van de show, gemaakt door dezelfde man achter 'Love Is Blind', Chris Coelen.

Zoals verwacht, krimpt het soms ineen, maar lijkt het niet leuk te vinden om een show van het type weg te houden op dit moment, aangezien fans extreem snel door afleveringen gaan en de finale nog moet worden vrijgegeven.

In het volgende zullen we niet speculeren over de koppels, maar in plaats daarvan een kijkje nemen achter de schermen en hoe deze show in de eerste plaats is gemaakt.

Hoe kwam het idee voor Netflix' 'The Ultimatum: Marry Or Move On' tot stand?

Chris Coelen lijkt op een hot streak te zijn als het gaat om de reality-programma's voor het creëren van relaties. Hij trof net daarvoor goud met 'Love Is Blind', dat al zijn derde seizoen ingaat. Zijn motivatie voor 'Love Is Blind' was een beetje anders in vergelijking met 'The Ultimatum', volgens de maker naast Variety was een groot deel van het creatieve 'Love Is Blind' het terugtrekken van het gebruik van technologie en het nemen van de oude school route door de pods te maken, en zo konden de deelnemers een verbinding ontwikkelen.

"Als je een gesprek met iemand voert, zijn we geneigd afgeleid te zijn en onze apparaten te checken. Als je een dating-app gebruikt, heb je zoveel keuzes dat je constant naar de volgende gaat, of je raakt gefocust op heel oppervlakkige dingen, of mensen geven je korting voor heel oppervlakkige dingen. We voelen ons allemaal een beetje wegwerpbaar ", zegt de EP."Deze show was bedoeld om die dingen aan te pakken."

Hoewel het concept voor sommigen misschien gek klinkt, werd de show niet alleen door miljoenen bekeken op Netflix, maar creëerde het ook verschillende echte huwelijken. De deelnemers aan seizoen één, Lauren Speed en Cameron Hamilton, zijn nog steeds samen en doen het tegenwoordig geweldig.

' The Ultimatum: Marry Or Move On' had een ander doel voor ogen en in werkelijkheid zou de show nog gekker kunnen zijn dan 'Love Is Blind'.

Situaties uit het echte leven waren een groot deel van het maken van 'The Ultimatum: Marry Or Move On'

Chris Coelen is erin geslaagd een scenario te vinden dat misschien nog wel bizarder is dan 'Love Is Blind'… Het is soms echt moeilijk om te zien hoe de relaties zich ontvouwen op Netflix…

Het uitgangspunt van de show draait om koppels die onzeker zijn over het huwelijk en tijdens de show wordt hun relatie op de proef gesteld als ze worden gekoppeld aan andere partners…

Twistedness was niet het doel van de show… Volgens de maker naast E News wilde hij echter elementen uit het echte leven gebruiken zoals in de meeste relaties, een van de twee worstelt met de gedachte om te trouwen. Dit is precies hoe de show werd geboren.

"Het idee dat deze shows echt herkenbaar zijn en echt meeslepend en heel echt buiten wat er ook op de show gebeurt, dat alles is erg aantrekkelijk aan het produceren in dit genre."

"Kijk, een ultimatum is iets heel herkenbaars en de situatie waarin de koppels zich bevinden is heel herkenbaar", legt Coelen uit. "Ik denk dat iedereen, en dat ben ik zeker geweest, elke persoon in een situatie zit waarin je al een tijdje een relatie hebt en een van jullie of je partner is klaar om te trouwen en de ander is er niet zo zeker van. Ik was degene die niet zo zeker was. Of je kent mensen die in die situatie hebben gezeten en soms hebben mensen het gevoel dat ze een antwoord willen."

Het is echt een heel concept, en het maakte de show iets waar je echt niet vanaf kunt kijken, de scenario's zijn echt meeslepend. Het maken van zo'n show is niet eenvoudig en het vinden van de juiste cast bleek ook een hele opgave.

Het gietproces was heel specifiek

De show had een zeer jonge cast, wat opnieuw te wijten was aan het feit dat het herkenbaar wilde zijn voor zijn kijkers. Bovendien onthulde Coelen dat het castingproces behoorlijk veeleisend was, niet alleen werd er gebruik gemaakt van sociale media, maar werd er ook gezocht in bars en andere instellingen.

"We doen natuurlijk alles wat normale castingteams doen op het gebied van sociale media, maar we proberen ook echt diep in de gemeenschap te graven en met mensen te praten en uit te gaan naar gemeenschapsgroepen en bars en waar je ook heen kunt in deze tijd."

Met dank aan Netflix voor het opzetten van deze show, aangezien het onmogelijk klinkt om te casten, maar als we kijken naar de uitgebrachte afleveringen, lijkt het alsof de cast niet veel beter had kunnen zijn.

Voor degenen die van de realityserie genieten, heb je geluk, want Netflix heeft al ingestemd met een tweede seizoen.

Aanbevolen: