The Ultimatum: Marry Or Move On Series Premiere - Welke koppels hebben het goed gedaan?

Inhoudsopgave:

The Ultimatum: Marry Or Move On Series Premiere - Welke koppels hebben het goed gedaan?
The Ultimatum: Marry Or Move On Series Premiere - Welke koppels hebben het goed gedaan?
Anonim

Het is de seriepremière van The Ultimatum: Marry or Move On en een opgewekte Nick en Vanessa Lachey verwelkomen de deelnemende koppels bij dit nieuwe experiment. Het uitgangspunt wordt onthuld dat de ene partner binnen elk van de paren de andere een ultimatum heeft gegeven op basis van bereidheid tot verloving. De 6 betrokken koppels krijgen de kans om een relatie te verkennen met een partner van een van de andere koppels, die allemaal compatibel kunnen zijn.

Zodra de keuzes zijn gemaakt, zullen de nieuw gevormde paren gedurende 3 weken in een "proefhuwelijk" samenleven, gevolgd door een periode van 3 weken met hun oorspronkelijke partners. Ten slotte zullen de individuen een van de 3 beslissingen nemen: bij hun oorspronkelijke partner blijven, een relatie met hun nieuwe partner verkennen of alleen weglopen.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 1: 'The Split'

De koppels bereiden zich voor op het experiment

Terwijl de koppels het hol van de leeuw betreden, delen ze elk hun verhalen en geven ze redenen voor het ultimatum, evenals de reden van de wrokkige partner om zich niet te willen binden. College liefjes Madlyn en Colby worstelen gezien Colby's verliefdheid op Madlyn en haar schijnbare geloof in het feit dat er niet slechts één persoon voor iedereen is. Madlyn gaat zitten met de andere stellen en begint Shanique's vriend, Randall, in de gaten te houden, die zijn financiële schulden wil regelen voordat hij de vraag stelt.

De koppels welkom heten bij de ervaring, zegt Nick, "verbondsangst komt bijna altijd neer op de vraag: kan ik gelukkiger zijn met iemand anders?" Nadat ze de regels van de reis hebben ontdekt, gaan de koppels naar huis voor hun laatste nacht samen voor de komende 3 weken. Veel van de stellen brengen de nacht door tijdens een romantisch diner en bespreken hun redenen om in hun huidige positie te zijn en hun dreigende angsten.

The Ultimatum: Marry or Move On Jake en April
The Ultimatum: Marry or Move On Jake en April

Koppel Rae en Zay worstelen met miscommunicatie terwijl Rae zichzelf afsluit van emotionele kwetsbaarheid. Lauren en Nate zitten vast bij het onderwerp kinderen, omdat Lauren Nate's behoefte aan kinderen niet deelt. De volgende ochtend nemen de koppels afscheid, sommigen door tranende kussen, en sommigen met een duizelingwekkende opwinding voor wat komen gaat.

De stellen ontmoeten hun potentiële partners

Als nu alleenstaande individuen, speeddaten de partners bij het zwembad met de andere leden van het experiment. April raakt gefrustreerd door haar eerste gesprekken omdat ze draaien om het belang van financiële stabiliteit voorafgaand aan de verbintenis, net als haar partner Jake. Ze lijkt echter interesse te hebben in Madlyns vriend, Colby, die vertelt over zijn gezinsleven en zijn reden om een ultimatum te stellen. Ze vindt opluchting in de overeenkomsten tussen haar en Colby, vooral als hij toegeeft dat het excuus voor financiële stabiliteit BS is. Hoewel Colby toegeeft dat ze een goed gesprek hebben gehad, weet hij niet zeker of de vonk er is.

Bij het water voelt Madlyn zich op haar gemak bij Randall, de twee geven toe dat ze zich onmiddellijk aangetrokken voelen tot elkaar, evenals de valkuilen in hun relaties. Madlyn vertelt Randall dat ze Colby's constante genegenheid en spraakzaamheid vervelend vindt, en Randall deelt soortgelijke gevoelens over een eigenwijze Shanique.

Het Ultimatum: Trouw of ga verder met Shanique en Randall
Het Ultimatum: Trouw of ga verder met Shanique en Randall

Lauren/Colby en Rae/Jake Hit It Off

Lauren geeft toe dat ze Colby meteen aantrekkelijk vond, en de twee hebben een gesprek in het zwembad, gaan aan de slag en bespreken haar afkeer van het krijgen van kinderen. Coldby is ervan overtuigd dat hij Lauren kan bieden wat ze nodig heeft om een succesvol huwelijk te hebben en misschien zelfs om een succesvolle ouder te zijn.

Terwijl de nacht ten einde loopt, bespreken Rae en Jake hun hechte relatie met hun moeders en hun behoefte aan twee kinderen. Ze bespreken ook hun ideale relatie, waarbij Rae loyaliteit noemt als een vereiste voor een succesvol partnerschap. Aan het einde van het gesprek zijn de twee het erover eens dat ze zich het meest op hun gemak voelen bij elkaar, waarbij Jake toegeeft dat Rae al zijn vakjes aanvinkt.

De koppels genieten van een avondje uit

Rae komt samen voor een drankje na een dag speeddaten en stelt voor om een ijsbrekerspelletje te bekennen of te drinken, te beginnen met de jongens te vragen met wie ze het meest ongelukkig zouden zijn als ze hun partner zouden zien intrekken. Jake klapt dan terug met een andere grote slagman en vraagt wie de meisjes tot nu toe het meest zin hebben. Zonder aarzeling geeft Madlyn toe dat Randall haar nummer één is. Alexis geeft toe dat ze verliefd is op Colby, terwijl Lauren terugschrikt om haar voorkeur te onthullen.

Het Ultimatum: Trouw of ga verder met Rae en Zay
Het Ultimatum: Trouw of ga verder met Rae en Zay

Na de ijsbreker neemt Lauren Colby mee voor een praatje om te vragen wat hij van haar antwoord op Jake's vraag vond. In een ongemakkelijke ontmoeting bekent Colby aan Alexis dat hij zich niet kan voorstellen dat ze gaan trouwen. Jake en Rae maken opnieuw verbinding en zetten hun discussie van eerder voort, opnieuw wijzend op hun overeenkomsten. April hoort het gesprek en het gelach tussen Rae en Jake en voelt zich jaloers. Maar ondanks de partners waarmee ze het experiment zijn aangegaan, heeft Jake het gevoel dat Rae zijn persoon kan zijn.

Een interessante start voor een ingewikkeld concept

De bedoeling van deze show is interessant, hoewel sommigen geloven dat de methoden hard en nogal onrealistisch zijn. Het lijkt erop dat sommige van deze koppels het ultimatum moeten laten varen en hun relatie moeten beëindigen gezien hun verschillen. Het is meer dan duidelijk dat Madlyn - die met haar ogen rolde toen Colby haar op de wang kuste - niet geïnteresseerd is in een langdurige relatie met hem.

Haar snelle aantrekkingskracht op Randall in combinatie met haar opmerking dat het "normaal" is om andere partners te willen verkennen terwijl ze een relatie heeft, geeft aan dat ze klaar is om verder te gaan met Colby. Maar wie weet - misschien is dit het relatie-experiment dat zijn ware doel zal dienen en elk individu zal helpen troost en troost te vinden in hun beslissingen.

Stem af op aflevering 2, nu gestreamd op Netflix.

Aanbevolen: