Sophia Bush geeft toe dat ze Rihanna schimmelde in 'The Drew Barrymore Show

Inhoudsopgave:

Sophia Bush geeft toe dat ze Rihanna schimmelde in 'The Drew Barrymore Show
Sophia Bush geeft toe dat ze Rihanna schimmelde in 'The Drew Barrymore Show
Anonim

Actrice Sophia Bush verscheen onlangs in The Drew Barrymore Show en besprak haar ontmoeting met de legendarische zangeres Rihanna. Hoewel de twee elkaar jaren geleden in een goed humeur ontmoetten, gaf de aluin van One Tree Hill toe haar te ghosten nadat ze het telefoonnummer van de artiest had gekregen.

Bush staat bekend om haar OTH-rol Brooke Davis, de cheerleader van de middelbare school die modeontwerper werd. De actrice besprak hoe ze naar de modeweek ging om meer te weten te komen over de modewereld, en dat ze Rihanna ontmoette tijdens een van hun diners. Nadat de twee een kort gesprek hadden gehad, gaf de zangeres Bush haar nummer en daarna had ze haar nooit meer ge-sms't.

Tijdens het verhaal toonde presentator Drew Barrymore een throwback-foto van de actrice en zangeres op een evenement, jaren na hun ontmoeting. Hilarisch gaf Bush toe dat Rihanna tegen haar zei: "Hoe gaat het met je? Ik heb nog nooit iets van je gehoord."

Rihanna begon hun eerste gesprek

Het paar ontmoette elkaar nadat ze naast elkaar zaten tijdens een diner tijdens de modeweek. Terwijl ze daar waren, wendde Rihanna zich tot haar en zei: "Je show is cool." Hierna raakten de twee in gesprek. Hoewel niet bekend is waar ze het nog meer over hadden, maakte Bush duidelijk een geweldige eerste indruk. De zangeres van "Pon de Replay" gaf de actrice die avond haar mobiele telefoonnummer.

Toevallig begon de kunstenaar het gesprek ook tijdens hun tweede ontmoeting. De twee vrouwen glimlachten echter allemaal, dus er is waarschijnlijk geen kwaad bloed tussen de twee. Bush vertelde Barrymore zelfs dat nadat Rihanna dat gesprek begon, ze meteen dacht: "Oh mijn god, ik heb Rihanna als ghoster gezien! Wat is er mis met mij?"

De twee vrouwen zullen elkaar waarschijnlijk weer ontmoeten

Zowel de actrice als de zangeres hebben het druk gehad met hun werk en privéleven. Bush speelt momenteel de hoofdrol in de show Good Sam en host de podcast Drama Queens naast OTH-co-sterren Hilarie Burton en Bethany Joy Lenz. De ster kondigde in augustus 2021 ook haar verloving met Grant Hughes aan op haar Instagram.

Rihanna is ook zowel muzikaal als professioneel bezig. Ze werkt langzaam verder aan haar naamloze negende album, en heeft nauwelijks details vrijgegeven. De zangeres kondigde ook aan dat haar make-upmerk Fenty Beauty nu zou worden gedragen door Ulta Beauty en dat haar lingeriemerk Savage X Fenty winkels zou openen in staten als Californië en Las Vegas. Haar grootste nieuws is echter dat ze zwanger is van haar en haar vriend ASAP Rocky's eerste kind.

Good Sam wordt uitgezonden op woensdag om 22:00 uur. EST op CBS en elke week worden er nieuwe podcastafleveringen van Drama Queens gemaakt. Vanaf deze publicatie kan niemand verwachten dat Rihanna als verrassing in de podcast verschijnt.

Aanbevolen: