Brandi Glanville geeft toe dat hij LeAnn Rimes dreigt te vermoorden

Inhoudsopgave:

Brandi Glanville geeft toe dat hij LeAnn Rimes dreigt te vermoorden
Brandi Glanville geeft toe dat hij LeAnn Rimes dreigt te vermoorden
Anonim

Een groot deel van Brandi Glanville's leven heeft zich dramatisch ontvouwd voor de camera's van de populaire reality-tv-show, The Real Housewives Of Beverly Hills. Fans weten dat ze een sterke, krachtige vrouw is die lef heeft en zelfvertrouwen uitstra alt, maar ze heeft onlangs onthuld dat er een heel andere kant van haar is waar veel mensen zich niet van bewust zijn.

Glanville onthulde dat ze tijdens haar zeer openbare breuk met haar man, Eddie Cibrian, gedurende 8 jaar de controle volledig verloor en dreigde de 'andere vrouw' te vermoorden waarmee hij haar bedroog. Die vrouw is niemand minder dan LeAnn Rimes, die nu LeAnn Cibrian is geworden.

Glanville's leven wordt op z'n kop gezet

Glanville's nieuwe opiniestuk voor The Sun heeft gediend als een allesomvattende drama dat zo veel van haar fans nooit zullen vergeten, en een tijd in haar leven die Glanville wanhopig wil.

De doodsbedreiging kwam op een dieptepunt in haar leven, maar het was zeker een gebeurtenis die plaatsvond, en nu geeft Brandi Glanville toe.

Nadat hij hoorde over Eddie's indiscreties door een tijdschrift te vinden met zijn affaire op de omslag, gaf Glanville toe dat hij uit elkaar viel en een gevoel van echte verwoesting voelde dat hij haar en haar kinderen dit had kunnen aandoen. Ze was niet bij haar volle verstand bij het idee dat een andere vrouw haar leven zou nemen, en ze geeft toe openlijk een doodsbedreiging te hebben geuit.

Na deze schokkende onthulling kwam het feit dat Eddie haar probeerde te overtuigen dat de foto's verzonnen waren. Nadat ze de chemie tussen haar man en LeAnn had gezien op de set van de romantische film die ze samen aan het filmen waren, Northern Lights, had Glanville al haar vermoedens, en dit bevestigde alleen maar wat haar gevoel haar al die tijd vertelde.

De doodsbedreiging

Cibrian en Glanville gingen verder op een pad van helaas verwoestende incidenten voordat ze er voorgoed mee ophielden, en haar doodsbedreiging aan LeAnn-rijmpjes maakte deel uit van die beproeving. Glanville gaf toe dat ze het gevoel had dat ze haar man aan LeAnn had verloren, maar dat ze haar kinderen zeker niet aan haar zou verliezen. Toen ze zag dat LeAnn haar zoon Jake vasthield, die toen 2 jaar oud was, was ze woedend en haalde ze uit, dreigde haar te vermoorden. Het is onduidelijk hoe LeAnn werd getroffen door de dreiging.

Glanville onthult; Op een keer, voordat ze getrouwd waren, liep ik naar een voetbalwedstrijd en Jake, die twee was, zat op haar schoot. Ik had een woede in mijn lichaam. Ik wilde haar echt vermoorden. Ik liep naar haar toe, greep Jake en ik keek naar haar en zei: 'Ik zal je verdomme vermoorden.'”

Het is duidelijk dat dit niet is gebeurd, en ironisch genoeg kunnen de twee dames nu beroemd met elkaar opschieten en zelfs gemakkelijk co-ouders. Ze lijken in de loop van de tijd een vriendschap te hebben gevormd, maar de woede die Glanville op dat moment voelde was overweldigend, en haar verhaal vertellen via haar opiniestuk bleek even onthullend als therapeutisch te zijn.

Aanbevolen: