Wie is de nieuwe vriend van Katie Holmes, Bobby Wooten III?

Inhoudsopgave:

Wie is de nieuwe vriend van Katie Holmes, Bobby Wooten III?
Wie is de nieuwe vriend van Katie Holmes, Bobby Wooten III?
Anonim

Voormalig Dawson's Creek-ster Katie Holmes heeft officieel een nieuwe relatie! De 43-jarige actrice en haar nieuwe beau, Bobby Wooten III, zijn gespot terwijl ze romantische wandelingen maken en zich overgeven aan een gedurfde PDA in New York City.

Het paar maakte hun relatie ook 'rode loper officieel' toen ze hand in hand verschenen op Moth's 25th Anniversary-bal in Spring Studios, New York, op 26 mei. Voorafgaand aan Wooten, had Holmes een relatie met het in New York City gevestigde chef Emilio Vitolo Jr voor een paar maanden voordat hij er begin 2021 mee stopt. Hier is alles wat we weten over de nieuwe vriend van Katie Holmes.

8 Hoe hebben Bobby Wooten III en Katie Holmes elkaar ontmoet?

Katie Holmes en haar nieuwe vriend werden begin mei opgericht door een vriend. De matchmaker-vaardigheden van hun wederzijdse vriend zijn absoluut opmerkelijk, aangezien de Holmes en Bobby uitstekend met elkaar kunnen opschieten.

Een bron dicht bij Holmes bevestigd aan E! Nieuws dat hun relatie goed ging, voegde toe: “Katie is opgewonden om iemand te zien en is erg gelukkig. Ze geniet ervan om iemand in haar leven te hebben, en hij is erg aardig en goed voor haar.”

7 Waar groeide Bobby Wooten III op?

Zoals Katie Holmes, een inwoner van Toledo, is Bobby Wooten III een Midwesten. De 33-jarige werd geboren in New Jersey als zoon van Bobby Wooten Jr en Ismadi Wooten. Het gezin verhuisde naar Chicago toen Bobby's vader besloot het Wooten Choral Ensemble over te nemen, opgericht door Bobby's grootvader in 1949.

Toen hij in Chicago was, volgde Bobby de Jacobs School of Music aan de Indiana University, waar hij afstudeerde met zowel jazz- als bedrijfsdiploma's.

6 Wat doet Bobby Wooten III voor de kost?

Bobby Wooten III is een ervaren bassist, componist, instrumentalist en producer. Bobby ontwikkelde zijn enorme passie voor muziek al op jonge leeftijd.

Sprekend met Bass Magazine over zijn reis als muzikant, gaf Bobby toe. “In het begin was ik alleen aan de piano, ik wist niet veel, maar was omringd door een stel kerkmusici. Ik speelde pas bas toen ik wat ouder was.”

5 Bobby Wooten III houdt van lesgeven

Bobby werkt ook als adjunct-instructeur aan de NYU Tisch School of the Arts. Hoewel de 33-jarige graag muziekles geeft, werden zijn muzikale vaardigheden niet in de klas gekoesterd.

In zijn interview met Bass Magazine gaf Bobby toe: Ik heb het mezelf volledig aangeleerd en alle liedjes geleerd die ik wilde. Red Hot Chili Peppers, Stevie Wonder en dan veel Motown. Dus toen speelde ik elke week toetsen en bas in de kerk. Ik heb nooit basles gevolgd tot ik naar de universiteit ging.”

4 Bobby Wooten III en zijn familie delen een passie voor muziek

Bobby Wooten III is niet de eerste in zijn familie die zich verdiept in muziek. De 33-jarige schrijft veel van zijn succes toe aan zijn vader als koorleider.

In zijn interview met Bass Magazine gaf Wooten commentaar op de rol van zijn vader bij het koesteren van zijn muzikale talenten door te zeggen: Zonder mijn vader me zelfs maar iets te vertellen, was het geweldig om hem gewoon te observeren. Hij leidde het koor, dus ik was niet alleen in de buurt van een muzikant, maar ook een regisseur.”

3 Bobby Wooten III heeft opgetreden op Broadway

Bobby Wooten III laat zijn uitstekende muzikale talenten vaak zien op Broadway. De veelgeprezen bassist speelt momenteel bas in Moulin Rouge!, een jukeboxmusical die tien prijzen won bij de 74e Tony Awards, waaronder de prijs voor beste musical.

In 2019 werd Bobby gecast in David Byrne's American Utopia, die in 2019 op Broadway opende en in mei 2022 werd gesloten. Nadat de gordijnen waren gesloten voor de veelgeprezen musical, deelde Bobby snapshots achter de schermen van zijn tijd op het podium, commentaar op de ervaring in een Instagram-bijschrift dat luidde: Het zal altijd speciaal voor mij voelen dat ik in een Broadway-show optrad, niet als een personage maar als mezelf.”

2 Bobby Wooten III is een Grammy-genomineerde

Bobby Wooten III heeft aanzienlijk succes geboekt in de muziekindustrie. Bobby's muzikale talenten hebben hem zelfs op het punt gebracht een van de meest prestigieuze onderscheidingen in de muziekindustrie te winnen.

In 2020 leverde de voorbeeldige uitvoering van de 33-jarige bassist in David Byrne's American Utopia hem een Grammy-nominatie op voor Best Musical Theatre Album. Hoewel Bobby de prijs niet won, was hij toch ongelooflijk trots op zijn optreden in de musical.

1 Bobby Wooten III heeft opgetreden met enkele opmerkelijke sterren

Bobby Wooten III ongelooflijke muzikale talenten zorgden ervoor dat hij dit jaar een podium deelde met Carly Rae Jepsen op het Coachella-festival. Bobby deelde snapshots van zijn tijd op het festival op Instagram met het bijschrift: "Het voelde ongelooflijk om terug te zijn. VEEL LIEFDE voor @carlyraejepsen & AL MIJN NIEUWE FAM.”

Volgens zijn Instagram-bio heeft Bobby ook "opgevoerd en/of opgenomen met onder andere David Byrne, Jennifer Lopez, Mac Miller, Jennifer Hudson, Rick Ross".

Aanbevolen: