Dad-Of-7 Nick Cannon overweegt een vasectomie

Inhoudsopgave:

Dad-Of-7 Nick Cannon overweegt een vasectomie
Dad-Of-7 Nick Cannon overweegt een vasectomie
Anonim

Nick Cannon is misschien eindelijk klaar met het uitbreiden van zijn gezin. Na zeven kinderen te hebben gekregen – waaronder vier in de afgelopen anderhalf jaar – onthulde de televisiepersoonlijkheid dat hij een vasectomie overweegt.

"Ik weet niet of ik het op deze manier zou hebben ontworpen, maar het is een van die dingen als je gezegend bent met de gaven van kinderen - en zoals we allemaal weten, heb ik zoveel meegemaakt veel, ik vind troost, "zei Nick tijdens een optreden op E! News' Daily Pop.

Hij bevestigde ook dat hij stappen onderneemt om ervoor te zorgen dat hij geen kinderen meer krijgt, gepland of anderszins.

"Ik ben al geweest en heb mijn vasectomie-consult gekregen", voegde de komiek eraan toe. "Ik ben niet van plan de aarde volledig te bevolken, maar ik kijk er absoluut naar uit om voor alle kinderen te zorgen die ik momenteel hebben."

Waarom Nick Cannon klaar is met kinderen krijgen

Nick gaf meer inzicht in wat de aanleiding was voor zijn beslissing, vooral omdat hij in het verleden verkondigde dat hij een groot gezin wilde. De presentator van America's Got Talent zegt dat hij het moeilijk vindt om zijn tijd over zoveel kinderen te verdelen.

"Ik heb het schuldgevoel dat ik niet genoeg tijd heb om met al mijn kinderen door te brengen, zoals we allemaal doen omdat we werken en constant bezig zijn", vertelde hij. "Vooral nu ze jonger zijn."

Vorig jaar werd Nick voor de zevende keer vader en Alyssa Scott beviel in juni van hun zoon Zen. Helaas stierf de baby enkele maanden na zijn geboorte aan kanker.

Datzelfde jaar verwelkomde Nick tweelingzonen, Zion en Zillion, met Abby De La Rosa. Het jaar daarvoor werd zijn dochter Powerful Queen geboren. Hij deelt het kleine meisje met zijn vaste vriendin Brittany Bell. Ze hebben ook een 4-jarige zoon, Golden.

Nick deelt zijn oudste kinderen, de 11-jarige tweeling Monroe en Moroccan, met zijn ex-vrouw Mariah Carey. Ze waren getrouwd van 2008 tot 2016.

Sterker nog, Nick maakt zich op om zijn 8e kind te verwelkomen. Zijn vriendin Brie Tiesi bevestigde eerder dit jaar dat ze zwanger is van hun eerste kind samen.

Afgelopen herfst liet Nick doorschemeren dat hij misschien klaar was met het krijgen van kinderen nadat hij had onthuld dat hij een gelofte van onthouding had afgelegd. "Ik ben vriendelijk om afstand te nemen, me te concentreren, naar binnen te gaan, mijn celibaat aan te gaan", zei hij tijdens een optreden op de Drink Champs-podcast.

"Ik heb genoeg kinderen, genoeg geknutseld. Ik ben nu goed", vervolgde hij. "Ik probeer het. Ik heb niet gezegd dat ik perfect ben." Nick voegde eraan toe dat hij ernaar streefde zijn celibaat tot het volgende jaar te laten duren.

Aanbevolen: