Heeft James Cameron echt $ 50 miljoen verloren na zijn scheiding?

Inhoudsopgave:

Heeft James Cameron echt $ 50 miljoen verloren na zijn scheiding?
Heeft James Cameron echt $ 50 miljoen verloren na zijn scheiding?
Anonim

Als een van de beste filmmakers aller tijden heeft James Cameron zo ongeveer alles gezien en gedaan wat een filmmaker ooit zou willen. Natuurlijk heeft hij gigantische projecten gehad die hij niet kon maken, waaronder een Marvel-project met Leonardo DiCaprio als Spider-Man, maar de man maakte zijn eigen franchises, wat niet eenvoudig is.

Door de jaren heen kon Cameron honderden miljoenen dollars binnenhalen dankzij het succes van zijn films. Het is maar goed dat hij dat deed, want zijn beroemdste scheiding kostte hem maar liefst $50 miljoen.

Laten we eens kijken naar James Cameron en zijn scheiding van $50 miljoen.

James Cameron is een legendarische filmmaker

Sinds de jaren tachtig wordt James Cameron beschouwd als een van de beste en meest invloedrijke filmmakers in Hollywood. Het begon allemaal met The Terminator en sindsdien heeft Cameron een carrière opgebouwd die maar weinigen kunnen evenaren.

Cameron's eerste films waren geen enorme hits, maar toen The Terminator eenmaal van de grond kwam, werd de filmmaker een kracht in Hollywood. De volgende paar films van Cameron omvatten Aliens, The Abyss en Terminator 2: Judgement Day, en ze brachten zijn standpunt allemaal naar een ander niveau.

Vooruitgaand zette de filmmaker zijn geweldige reeks hits voort. Hij maakte succesvolle films zoals True Lies, Titanic en Avatar, die sindsdien de meest winstgevende film aller tijden is geworden.

Cameron heeft zijn volledige focus verlegd naar de Avatar-franchise, en eindelijk verschijnt een vervolg op de eerste film, getiteld The Way of Water, in 2022 in de bioscoop. Terwijl fans niet kunnen wachten om het volgende hoofdstuk in de franchise, zijn ze even enthousiast om te zien wat Cameron als filmmaker kan bereiken.

De man weet duidelijk hoe hij een goede film moet maken, en dankzij zijn immense succes is het vanzelfsprekend dat James Cameron een kolossaal fortuin heeft vergaard.

James Cameron heeft een nettowaarde van $700 miljoen

Volgens Celebrity Net Worth is James Cameron momenteel een verbazingwekkende $ 700 miljoen waard. Zoals je je kunt voorstellen, maakt dit Cameron een van de rijkste filmmakers in heel Hollywood.

De ene hitfilm na de andere speelde een belangrijke rol bij het binnenhalen van de bank door James Cameron, maar de waarheid is dat sommige slimme beslissingen en een ongelooflijke hoeveelheid vooruitziendheid de filmmaker in staat stelden een duizelingwekkend bedrag te verzamelen uit slechts twee films.

"James was beroemd om zijn salaris van $ 8 miljoen op te geven toen Titanic het budget overschreed. In plaats daarvan nam hij back-end-punten. Die punten vertaalden zich uiteindelijk in een betaaldag van $ 650 miljoen voor Cameron toen de film de meest winstgevende film van alle tijd tot dat moment. Dankzij een vergelijkbare winstdelingsovereenkomst heeft James tot nu toe minstens $ 350 miljoen verdiend aan de Avatar-franchise, " meldt Celebrity Net Worth.

Eenvoudige wiskunde dicteert dat Cameron $ 1 miljard oppotte voor slechts twee films, wat letterlijk ongehoord is. Natuurlijk helpt het zeker om beide films te laten functioneren als de meest winstgevende film aller tijden tijdens hun hoogtepunt.

Cameron's uitstekende carrière leidde hem naar een vermogen dat generaties van zijn familie comfortabel zal houden, maar de filmmaker verloor er jaren geleden een aanzienlijk deel van tijdens een echtscheidingsregeling.

James Cameron betaalde meer dan $ 50 miljoen voor zijn scheiding

Terwijl de Terminator-films een krachtpatser waren, begonnen James Cameron en Terminator-ster, Linda Hamilton, elkaar te zien. Dit leidde ertoe dat het paar in 1993 een kind kreeg en uiteindelijk in 1997 trouwde.

Helaas zou dit een goed einde hebben, aangezien geruchten dat Cameron een affaire zou hebben met actrice Suzy Amis zijn huwelijk tot stilstand brachten.

Cameron en Hamilton zouden slechts 18 maanden nadat ze de zaken officieel hadden gemaakt uit elkaar gaan, en de filmmaker kreeg de opdracht om een fortuin te overhandigen.

Per Independent kreeg Cameron de opdracht om meer dan $ 50 miljoen aan Hamilton te betalen.

Het huwelijk en de daaropvolgende scheiding van Hamilton markeerden een herhaald geklets voor Cameron.

"De beroemde regisseur heeft een geschiedenis waarin hij zijn vrouwelijke collega's oppikt en voor anderen laat vallen. De regisseur verliet zijn eerste vrouw, Sharon Williams, nadat hij aan 'The Terminator' begon te werken. Terminator"-producer, Gale Anne Hurd, en verliet haar later nadat hij met Kathryn Bigelow aan een van haar films had gewerkt. Toen hij begon te werken aan "Terminator 2: Judgment Day", kwam Linda Hamilton in zijn leven. En toen hij werkte aan " Titanic, "hij viel voor Suzy Amis en creëerde een dramatische liefdesdriehoek", schreef NBC Washington.

James Cameron's $ 700 miljoen is een schokkend bedrag voor iedereen om te hebben, maar het verlies van $ 50 miljoen moet nog steeds prikken.

Aanbevolen: