Amber Heard legt late night James Franco Rendezvous uit

Inhoudsopgave:

Amber Heard legt late night James Franco Rendezvous uit
Amber Heard legt late night James Franco Rendezvous uit
Anonim

Het juridische team van Johnny Depp rondde dinsdag het kruisverhoor van Amber Heard af, maar niet voordat ze de actrice vroeg over een late afspraak met James Franco. Op bewakingsbeelden getoond aan de jury is te zien hoe de Pineapple Express-acteur Amber bezoekt in haar penthouse de avond voordat ze de scheiding aanvroeg.

Johnny Depp geloofde dat Amber Heard een affaire had met James Franco

Johnny zou James "haat" hebben en geloofde dat hij een affaire had met zijn nu ex-vrouw, maar Amber getuigde dat hun relatie platonisch was. Op de tribune getuigde de actrice dat de This Is The End-acteur haar bezocht omdat ze haar ondersteuningsnetwerk had "uitgeput".

"Omdat hij mijn vriend was en hij naast de deur woonde, letterlijk naast de deur", zei ze over de reden waarom hij die avond naar haar appartement kwam. "En ik heb mijn ondersteuningsnetwerk met mijn gebruikelijke vrienden letterlijk uitgeput en ik was blij om op dat moment zoveel vriendschap te verwelkomen als ik maar kon krijgen."

Johnny's juridische team drong vervolgens aan op de actrice over een video van die avond waarin James zijn hoofd op haar schouder ziet liggen - en wat voor soort interactie daartoe had kunnen leiden.

Amber legde uit dat de Pirates of the Caribbean-acteur de avond ervoor een telefoon naar haar gooide en een blauwe plek op haar wang achterliet. Ze zei dat James haar verwondingen zag en 'zijn hoofd op mijn schouder legde', eraan toevoegend dat hij 'de zijkant van mijn gezicht aanraakte en reageerde op wat hij zag'.

Amber heeft eerder gehoord over Johnny's jaloezie

Amber getuigde eerder dat Johnny haar in een privévliegtuig tegen de grond had geschopt nadat hij haar ervan had beschuldigd hem te hebben bedrogen met de acteur tijdens het filmen van The Adderall Diaries eerder dat jaar.

"Hij haatte, haatte James Franco en beschuldigde me er al van dat ik in mijn verleden een geheime affaire met hem had omdat we samen Pineapple Express hadden gedaan", getuigde ze eerder deze maand.

Amber voegde eraan toe dat Johnny haar naar verluidt onder druk zou zetten om het hem te vertellen als James "haar de tong zou ontglippen" tijdens kusscènes in de film.

Ze voegde eraan toe: "Het ging van me vragen hoe de kusscène ging of hoe de seksscène ging om me te vragen wat James Franco in de scène had gedaan en heel expliciet over mijn lichaam te zijn."

Aanbevolen: