Alle jongere mannen waarmee Selena Gomez is uitgegaan

Inhoudsopgave:

Alle jongere mannen waarmee Selena Gomez is uitgegaan
Alle jongere mannen waarmee Selena Gomez is uitgegaan
Anonim

Actrice en muzikant Selena Gomez werd beroemd als Alex Russo in de Disney Channel-show Wizards of Waverly Place in 2007 - en sindsdien staat ze in de schijnwerpers. In de loop van haar carrière is de jonge ster met talloze celebs uitgegaan, en vandaag richten we ons op de jongere.

Van Justin Bieber tot Nick Jonas, voor het geval je je afvraagt welke exen van Selena Gomez eigenlijk jonger zijn dan zij - blijf scrollen om erachter te komen!

8 Laten we beginnen met het feit dat Selena Gomez 29 jaar oud is

Voordat we ingaan op haar jongere exen, laten we beginnen met het feit dat Selena Gomez momenteel 29 jaar oud is. De voormalige Disney Channel-ster werd geboren op 22 juli 1992 in Grand Prairie, Texas, VS - en zoals eerder vermeld, werd ze beroemd op Disney Channel toen ze nog maar vijftien jaar oud was.

7 De Disney-ster gedateerd Justin Bieber aan-en-uit tussen 2010 en 2018

De eerste beroemde ex die we noemen is de Canadese muzikant Justin Bieber. Gomez en Bieber waren op zeer jonge leeftijd met elkaar verbonden en ze begonnen te daten in oktober 2010.

Hoewel sommigen geloven dat hun relatie vanaf het begin gedoemd was te mislukken, waren de twee sterren zeven jaar lang samen. In maart 2018 eindigden de twee sterren voorgoed, en zoals fans weten, trouwde Bieber uiteindelijk met model Hailey Baldwin.

6 En hij is momenteel 27 jaar oud

Justin Bieber werd geboren op 1 maart 1994 in London, Ontario, Canada - en hij is momenteel 27 jaar oud. Dit betekent dat Selena Gomez twee jaar ouder is dan de beroemde muzikant. Bieber werd ook op zeer jonge leeftijd beroemd en hij is sinds 2009 actief in de entertainmentindustrie. Hoewel de twee zeker hun relatie wilden laten werken, ging het uiteindelijk niet echt goed.

5 In 2015 was Gomez gelinkt aan voormalig One Direction-lid Niall Horan

Laten we verder gaan met voormalig One Direction-lid Niall Horan met wie Selena Gomez in november en december 2015 werd gelinkt. Hoewel geen van de twee ooit een relatie heeft bevestigd, werden ze destijds vaak samen gezien. Net als Justin Bieber is Niall Horan ook jonger dan de beroemde voormalige Disney Channel-ster.

4 En hij is momenteel 28 jaar oud

Niall Horan werd geboren op 13 september 1993 en is momenteel 28 jaar oud. Horan werd beroemd als lid van de Engels-Ierse boyband One Direction, die in 2010 werd gevormd op de Britse reality-tv-zangwedstrijd The X Factor. Horan bleef in de band tot het in 2016 ophield te bestaan. Sindsdien concentreert hij zich op zijn solocarrière.

3 Natuurlijk, wie kon haar relatie met Nick Jonas aan het einde van de jaren 2000 vergeten

Volgende op de lijst is nog een andere beroemde muzikant – deze keer hebben we het over zanger Nick Jonas. Het jongste Jonas Brothers-lid en Selena Gomez begonnen in maart 2008 te daten nadat ze elkaar hadden ontmoet op Disney Channel.

Destijds waren zowel Selena Gomez als de Jonas Brothers enkele van de beroemdste Disney Channel-sterren. Gomez en Jonas waren toen echter erg jong en daarom is het niet verwonderlijk dat de twee twee jaar later - in maart 2010 - uiteindelijk hun eigen weg gingen.

2 De zangeres is twee maanden jonger dan Selena

Jonas Brothers-lid Nick Jonas werd geboren op 16 september 1992 in Dallas, Texas, VS, en hij is momenteel ook 29 jaar oud. Nick Jonas is technisch gezien echter twee maanden jonger dan Selena Gomez en daarom vond hij nog steeds zijn plek op de lijst van vandaag. De twee sterren hadden zeker vergelijkbare carrières, omdat ze allebei succes vonden in muziek en acteren nadat hun carrière op Disney Channel was geëindigd. Zoals fans van Nick Jonas weten, is hij momenteel getrouwd met actrice Priyanka Chopra.

1 Gomez's andere exen The Weeknd, Zedd en Taylor Lautner zijn iets ouder dan zij

Selena Gomez ging uit met drie beroemde jongens die allemaal jonger zijn dan zij - maar de voormalige Disney Channel-ster is ook in verband gebracht met een paar sterren die ouder zijn dan zij. De eerste van hen is Twilight-ster Taylor Lautner met wie Gomez van april tot juli 2009 werd gelinkt. Taylor Lautner werd geboren op 11 februari 1992 in Grand Rapids, Michigan, VS - en hij werd onlangs 30.

Een andere beroemde muzikant met wie Selena Gomez een date had, is de Duitse DJ en producer Zedd. De twee sterren dateerden van januari tot april 2015. Zedd werd geboren op 2 september 1989 in het huidige Saratov, Rusland, en hij is momenteel 32 jaar oud.

Ten slotte was Selena Gomez' meest recent bekende relatie met de Canadese zangeres The Weeknd, met wie ze een relatie had tussen december 2016 en oktober 2017. The Weeknd werd geboren op 16 februari 1990 in Toronto, Ontario, Canada, en hij is momenteel 32 jaar oud.

Aanbevolen: