Is A$AP Rocky de rijkste man waarmee Rihanna is uitgegaan?

Inhoudsopgave:

Is A$AP Rocky de rijkste man waarmee Rihanna is uitgegaan?
Is A$AP Rocky de rijkste man waarmee Rihanna is uitgegaan?
Anonim

Barbadiaanse zangeres Rihanna werd halverwege de jaren 2000 beroemd en sindsdien is ze een vaste waarde in de muziekindustrie. Tegenwoordig is RiRi niet alleen een succesvolle muzikant, maar ook een getalenteerde actrice, modeontwerper en zakenvrouw met een indrukwekkend vermogen van $ 1,7 miljard.

Hoewel RiRi momenteel gelukkig lijkt te zijn met collega-muzikant A$AP Rocky - ook al houden ze hun relatie onder de radar - we kunnen het niet helpen, maar we vragen ons af of hij de rijkste darm is die de Barbadiaanse ster ooit heeft gehad. Van Drake tot Leonardo DiCaprio - blijf scrollen om erachter te komen welke van Rihanna's ex-geliefden een indrukwekkend vermogen van $ 1,9 miljard heeft!

10 A$AP Rocky - Netto waarde $10 miljoen

De lijst wordt afgetrapt door Rihanna's huidige partner, rapper A$AP Rocky. Hoewel hun relatie al in 2013 begon, werd het pas onlangs dat de twee serieuzer werden. Volgens Celebrity Net Worth wordt A$AP Rocky momenteel geschat op een nettowaarde van $ 10 miljoen.

9 Shia LaBeouf - Netto waarde $ 25 miljoen

Shia Labeouf De Pindakaas Valk
Shia Labeouf De Pindakaas Valk

Volgende op de lijst is acteur Shia LaBeouf. De Hollywood-ster en de Barbadiaanse zangeres werden in augustus 2007 kort aan elkaar gelinkt, maar ze besloten al snel dat dit niet de bedoeling was. Volgens Celebrity Net Worth heeft Shia LaBeouf momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 25 miljoen.

8 J. R. Smith - Netto waarde $35 miljoen

Laten we verder gaan met de voormalige professionele basketbalspeler J. R. Smith, die van mei 2012 tot mei 2013 aan de beroemde zanger was gekoppeld.

Volgens Celebrity Net Worth heeft J. R. Smith momenteel een vermogen van $35 miljoen.

7 Chris Brown - Nettowaarde $ 50 miljoen

Een van Rihanna's meest bekende relaties is die met collega-zanger Chris Brown met wie ze een relatie had van mei 2007 tot februari 2009 toen Brown ervan werd beschuldigd haar te hebben aangevallen. Daarna zijn de twee weer even aardig tegen elkaar geweest, maar ze hebben nooit meer lang gedatet. Volgens Celebrity Net Worth wordt Chris Brown momenteel geschat op een nettowaarde van $ 50 miljoen.

6 Travis Scott - Netto waarde $60 miljoen

De volgende op de lijst is rapper Travis Scott met wie RiRi van september 2015 tot juli 2016 vaak werd gezien. Volgens Celebrity Net Worth, de beroemde rapper - die een knipperlichtrelatie heeft met reality-tv-ster Kylie Jenner - wordt momenteel geschat op een nettowaarde van $ 60 miljoen.

5 Karim Benzema - Netto waarde $70 miljoen

De top vijf van rijkste mannen waarmee Rihanna is uitgegaan, is de Franse profvoetballer Karim Benzema. De atleet en de Barbadiaanse zanger werden in juni en juli 2015 aan elkaar gelinkt - maar het lijkt slechts een zomerse affaire te zijn geweest. Volgens Celebrity Net Worth heeft Karim Benzema momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 70 miljoen.

4 Drake - Netto waarde van $200 miljoen

Een andere van Rihanna's beroemdste relaties is die met de Canadese rapper Drake. De twee werden voor het eerst aan elkaar gelinkt nadat de zangeres uit elkaar ging van Chris Brown en ze dateerden van september 2009 tot september 2016.

Het lijkt er echter op dat de twee voorgoed een einde hebben gemaakt toen RiRi de bijpassende haaientatto bedekte die ze met Drake kreeg. Volgens Celebrity Net Worth wordt de Canadese muzikant momenteel geschat op een vermogen van $ 200 miljoen.

3 Leonardo DiCaprio - Nettowaarde $ 260 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag wordt geopend door acteur Leonardo DiCaprio. De Hollywood-ster en de Barbadiaanse zangeres werden tussen januari en maart 2015 samen gespot, maar het lijkt erop dat hun relatie nooit al te serieus is geworden. Volgens Celebrity Net Worth wordt de beroemde acteur momenteel geschat op een vermogen van $ 260 miljoen.

2 Lewis Hamilton - Nettowaarde $285 miljoen

De nummer twee op de lijst van rijkste jongens waarmee RiRi is uitgegaan, is de Britse coureur Lewis Hamilton. De beroemde zanger werd tussen juli en september 2015 kort aan Hamilton gelinkt en hoewel ze het naar hun zin leken te hebben, duurde het niet lang. Volgens Celebrity Net Worth wordt Lewis Hamilton momenteel geschat op een nettowaarde van $ 285 miljoen.

1 Hassan Jameel - Netto waarde $ 1,9 miljard

Hassan Jameel
Hassan Jameel

En tot slot, het inpakken van de lijst op plek nummer één is geen beroemdheid - maar eerder een ongelooflijk rijke zakenman. Rihanna had meer dan drie jaar een relatie met de Saoedische zakenman Hassan Jameel - van oktober 2016 tot januari 2020. Volgens Celebrity Net Worth heeft de Saoedische zakenman momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 1,9 miljard. Terwijl alle anderen op de lijst niet zo rijk zijn als RiRi, is Hassan Jameel iets rijker dan de Barbadiaanse ster die $ 1,7 miljard waard is!

Aanbevolen: