Dit zijn de rijkste mannen waarmee Irina Shayk is gelinkt

Inhoudsopgave:

Dit zijn de rijkste mannen waarmee Irina Shayk is gelinkt
Dit zijn de rijkste mannen waarmee Irina Shayk is gelinkt
Anonim

Model Irina Shayk werd in de jaren 2010 beroemd nadat ze in mei 2009 bij IMG Models tekende. Sindsdien heeft de prachtige Russin samengewerkt met tal van bekende merken zoals Victoria's Secret, Jean Paul Gaultier, Versace, Givenchy en vele meer. Tegenwoordig wordt Irina Shayk beschouwd als een van de meest succesvolle modellen van haar generatie.

Vandaag nemen we een kijkje in het privéleven van de Russische ster. In de schijnwerpers staan betekent natuurlijk dat het publiek snel de neiging heeft om erachter te komen met wie iemand aan het daten is - en in de loop van het afgelopen decennium is Irina Shayk in verband gebracht met een paar beroemde mannen. Van Bradley Cooper tot Kanye West - blijf scrollen om erachter te komen welke van de exen van Irina Shayk de rijkste is met een indrukwekkende 6.6 miljard nettowaarde!

8 Irina Shayk en Bradley Cooper dateren van 2015 tot 2019

We trappen de lijst af met Hollywood-ster Bradley Cooper die zeker met talloze prachtige dames is geweest - en een van hen is het Russische model Irina Shayk. De acteur en het mode-icoon waren samen van april 2015 tot juni 2019 toen ze besloten hun eigen weg te gaan. Samen hebben de twee een dochter geboren op 21 maart 2017.

7 Bradley Cooper heeft een nettowaarde van $100 miljoen

Bradley Cooper in Silver Linings Playbook
Bradley Cooper in Silver Linings Playbook

Momenteel wordt Bradley Cooper geschat op een nettowaarde van $ 100 miljoen en hoewel dat zeker veel is, is het nog steeds niet meer dan de nettowaarde van enkele van de andere beroemde mannen aan wie het Russische model is gekoppeld.

Bradley Cooper is sinds eind jaren negentig actief in de industrie en in de loop van zijn carrière speelde hij in tal van blockbusters zoals The Hangover-trilogie, Silver Linings Playbook, A Star Is Born en nog veel meer.

6 Irina Shayk en Dwayne Johnson waren in 2015 aan elkaar gelinkt

Volgende op de lijst is nog een andere acteur - deze keer hebben we het over Dwayne 'The Rock' Johnson. Het Russische model en de Hollywood-ster werden in januari en februari 2015 kort aan elkaar gekoppeld - vlak voordat Irina Shayk met Bradley Cooper begon te daten.

5 Dwayne Johnson heeft een nettowaarde van $400 miljoen

The Rock staat zeker bekend om zijn hoofdrol in talloze blockbusters. Enkele van zijn meest opvallende projecten zijn G. I. Joe: Retaliation, de nieuwe Jumanji-films en de Fast & Furious-franchise. Naast acteren werd Dwayne Johnson ook beroemd als professionele worstelaar en worstelde hij acht jaar voor WWE voordat hij acteur werd. Momenteel heeft The Rock naar schatting een nettowaarde van $ 400 miljoen.

4 Irina Shayk en Cristiano Ronaldo dateerden van 2010 tot 2015

De enige atleet op de lijst van vandaag is de Portugese voetballer Cristiano Ronaldo. Ronaldo en Shayk hebben meer dan vier jaar een relatie gehad - van mei 2010 tot januari 2015.

Er was zeker nogal wat speculatie over waarom de twee sterren uit elkaar gingen, maar het duurde geen van beiden te lang om verder te gaan.

3 Cristiano Ronaldo heeft een nettowaarde van $500 miljoen

Met een indrukwekkend vermogen van $ 500 miljoen is Cristiano Ronaldo de op een na rijkste darm waaraan het Russische model is gekoppeld. De voetballer speelt sinds het begin van de jaren 2000 professioneel en tegenwoordig is hij zeker een van de bekendste en rijkste voetballers ter wereld.

2 Irina Shayk en Kanye West waren in 2021 met elkaar verbonden

En tot slot, het afronden van de lijst is niemand minder dan de meest recente partner van Irina Shayk, rapper Kanye West. De muzikant en het Russische model werden tussen maart en augustus 2021 aan elkaar gelinkt, maar een relatie bevestigde geen van beiden. Zoals fans weten heeft Kim Kardashian begin 2021 de echtscheiding van Kanye West aangevraagd, maar de rapper lijkt er iets aan te willen doen.

1 Kanye West heeft een nettowaarde van $ 6,6 miljard

Het is zeker niet verwonderlijk dat rapper Kanye West de lijst afrondt als de rijkste man aan wie Irina Shayk is gekoppeld, aangezien de muzikant momenteel naar schatting maar liefst $ 6,6 miljard heeft - wat betekent dat hij ver voor op alle anderen op de lijst van vandaag. Kanye West werd halverwege de jaren 2000 beroemd en in de loop van zijn carrière heeft hij 10 succesvolle studioalbums uitgebracht - The College Dropout in 2004, Late Registration in 2005, Graduation in 2007, 808s & Heartbreak in 2008, My Beautiful Dark Twisted Fantasy in 2010, Yeezus in 2013, The Life of Pablo in 2016, Ye in 2018, Jesus Is King in 2019 en meest recentelijk Donda in 2021. Naast muziek staat West ook bekend om zijn invloed in de mode-industrie en hij verdiende aardig wat van het Yeezy/Adidas-partnerschap.

Aanbevolen: