Dit is wat de nieuwe verloofde van Kristin Chenoweth echt waard is

Inhoudsopgave:

Dit is wat de nieuwe verloofde van Kristin Chenoweth echt waard is
Dit is wat de nieuwe verloofde van Kristin Chenoweth echt waard is
Anonim

Zoals iedereen die het ecosysteem van de popcultuur volgt, al zou moeten weten, komen en gaan beroemdheden zo vaak dat dingen altijd in beweging lijken te zijn voor sterren. Aan de andere kant lijken sommige dingen altijd zo te blijven. Zo duiken er elk jaar nieuwe romantische koppels met beroemdheden op en hoewel sommige sterren lange tijd getrouwd blijven, is het uit elkaar gaan van sterren ook een jaarlijkse traditie.

Omdat het geen geheim is dat veel sterren moeite hebben om liefde te vinden, is het altijd de moeite waard om te vieren wanneer een geliefde beroemdheid hun partner lijkt te vinden. Gelukkig voor Kristin Chenoweth lijkt het erop dat ze de juiste persoon voor haar heeft gevonden sinds is aangekondigd dat de extreem getalenteerde acteur verloofd is. Met dat in gedachten roept het een paar voor de hand liggende vragen op: wie is de verloofde van Chenoweth en wat is hij waard?

Waarom is Kristin Chenoweth beroemd en wat is haar datinggeschiedenis?

Onder mensen die acteurs alleen kennen van hun film- en televisierollen, staat Kristin Chenoweth al lang bekend om haar bijrollen. Chenoweth heeft tenslotte haar indrukwekkende acteer- en zangkunsten laten zien in een lange lijst van films en tv-shows, hoewel ze zelden in hoofdrollen is gecast. Bovendien onderscheidt Chenoweth zich ook lange tijd als een van de kortste vrouwelijke sterren in Hollywood.

Hoewel Kristin Chenoweth geweldig is geweest in veel van haar film- en televisierollen, verwijst haar werk op het scherm alleen maar naar haar ware grootsheid. Per slot van rekening heeft Chenoweth in de loop der jaren in zoveel toneelstukken gespeeld dat ze algemeen wordt beschouwd als een van de grootste Broadway-legendes aller tijden. Als resultaat van alles wat Chenoweth tijdens haar legendarische carrière heeft bereikt, heeft ze een ster verdiend op de Hollywood Walk of Fame.

Gezien het feit dat Kristin Chenoweth op dit moment al vele, vele jaren in de schijnwerpers staat, volgen miljoenen van haar fans haar persoonlijke leven al heel lang. Het is bijvoorbeeld algemeen bekend geworden dat Chenoweth en popsuperster Ariana Grande goede vrienden zijn geworden ondanks het aanzienlijke leeftijdsverschil tussen hen. Natuurlijk wordt er meer aandacht besteed aan het romantische verleden van Chenoweth dan aan haar vriendschapskring.

Door de jaren heen is Kristin Chenoweth betrokken geweest bij verschillende mannen die de meeste mensen niet bij naam zouden herkennen. Voordat Chenoweth echter betrokken raakte bij de man met wie ze in de toekomst gaat trouwen, was ze romantisch verbonden met verschillende opmerkelijke namen. In het verleden ging Chenoweth bijvoorbeeld uit met Aaron Sorkin, Seth Green en Sean Hayes. Natuurlijk lijkt het er nu op dat al die relaties slechts generale repetities waren voor de man voor wie ze bestemd lijkt te zijn.

Hoe Kristin Chenoweth haar verloofde Josh Bryant ontmoette en hoeveel geld hij waard is?

In oktober 2021 werd aangekondigd dat Kristin Chenoweth verloofd was met iemand genaamd Josh Bryant. Het bleek dat Chenoweth en Bryant elkaar voor het eerst ontmoetten op de bruiloft van haar nichtje in 2016 en twee jaar later opnieuw contact hadden toen ze allebei op het evenement waren waar neef getrouwd was. Met dat in gedachten kunnen sommige mensen aannemen dat Bryant een persoonlijke band had met de familie van Chenoweth voordat ze een stel werden. In werkelijkheid is Bryant echter lid van een band genaamd Backroad Anthem en ze traden toevallig op op beide bruiloften.

Na de tweede ontmoeting van Josh Bryant en Kristin Chenoweth werden ze al snel een koppel en drie jaar later stelde Bryant de grote vraag. Na de aankondiging van het nieuws van hun verloving eind 2021, spraken Chenoweth en Bryant met People. Tijdens hun People-interview werd onthuld dat Bryant een aanzoek had gedaan met een De Beers Forevermark by Rahaminov drie-stenen Halo-ring op het dak van de Rainbow Room in New York City.

Bovendien onthulde Kristin Chenoweth hoe opgewonden ze was om met Josh Bryant door het gangpad te lopen tijdens het eerder genoemde People-interview.'Ik ben de weggelopen bruid geweest. Nu ik hem heb gevonden, laat ik hem niet meer gaan. Ik zal hem snel bij het altaar begroeten.' Van zijn kant legde Bryant uit wat verloving met Chenoweth voor hem betekende. “Mijn beste vriend en soulmate zei ‘JA’ tegen mij! Kristin is mijn wereld, mijn alles, en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met haar door te brengen!”

Hoewel Josh Bryant nu vooral bekend is vanwege zijn verloving met Kristin Chenoweth, zit hij op dit moment al vele jaren in de entertainmentbusiness. Bryant treedt op dit moment immers al heel lang op met zijn countryband Backroad Anthem. Hoewel Backroad Anthem zeker niet wereldberoemd is, heeft de band duidelijk succes gehad. The Sun meldt immers dat Bryant $600.000 waard is.

Aanbevolen: