RHONJ Seizoen 12 Aflevering 16 Review: Finale Deel 3

Inhoudsopgave:

RHONJ Seizoen 12 Aflevering 16 Review: Finale Deel 3
RHONJ Seizoen 12 Aflevering 16 Review: Finale Deel 3
Anonim

Real Housewives uit New Jersey heeft een explosief 12e seizoen achter de rug en deze week komt er eindelijk een einde aan de emotionele achtbaan.

In de afgelopen drie maanden hebben we alles aan het licht zien komen, van schadelijke beschuldigingen tegen Teresa's nieuwe schoonheid tot Bill Aydin's bedrogschandaal.

We hebben ook gezien dat Jackie Goldschneider stappen zette om te herstellen van een eetstoornis, en zelfs getuige waren van de superstrakke 'Wolf Pack' van de echtgenoten van New Jersey die door een breuk gingen.

Dus, hoe zijn alle losse eindjes aan elkaar verbonden in de afsluiting van de driedelige reünie van het seizoen? Laten we eens kijken!

Waarschuwing: de rest van dit artikel bevat 'RHONJ' reünie deel 3 spoilers

De echtgenoten arriveren en Louie zet de geruchten recht

Deel 3 van de reünie ziet de echtgenoten zich bij de vrouwen voegen op de set - en hoewel dat zeker een deel van de lucht laat klaren, maakt het ook de weg vrij voor een hoop ruzies.

Mogelijk een van de meest cruciale verhaallijnen van dit seizoen draaide om de geruchten die de inmiddels verloofde van Teresa Giudice, Luis 'Louie' Ruelas, blijven achtervolgen. Als zodanig is het geen verrassing dat wanneer Andy Cohen naar zijn eerste seizoen in de show vraagt, hij grapt: "verschrikkelijk."

Afgezien van de uitdagingen van het seizoen, neemt Louie even de tijd om eventuele verwarring en geruchten over hem en zijn reputatie op te helderen - en ten slotte lijkt het alsof iedereen in de cast tevreden is.

Aangedrongen op waarom hij in het seizoen zelf moeite had om de waarheid onder woorden te brengen, schrijft Louie dat hij zich al vroeg ongemakkelijk voor de camera voelde.

Hoewel Louie snel opmerkt dat veel van het drama voortkwam uit zijn onvermogen om de situatie te verwoorden, wijst hij er ook op dat er ernstige gevolgen zijn geweest in de nasleep van de uitzending van het seizoen. Gevraagd om af te treden bij het bedrijf dat hij heeft opgericht, bijvoorbeeld.

Ondanks dat houdt hij echter vol dat hij geen wrok koestert jegens Margaret, of een van de cast die over de geruchten sprak, wat dat betreft. Per slot van rekening, legt hij uit, deden ze gewoon hun werk.

Teresa hanteert niet dezelfde benadering … maar daarover later meer!

Bill Aydin spreekt over zijn affaire

Een andere huisman die van de gelegenheid gebruik maakt om over zijn imago van het afgelopen seizoen te spreken, is Bill Aydin.

Zoals fans zich zullen herinneren, werd Bill's affaire onthuld in de allereerste aflevering van het seizoen, door Margaret Josephs. Dat leidde tot een episode-lange fall-out tussen de vrouwen, en veroorzaakte aanzienlijke stress voor het Aydin-paar, zowel op als buiten het scherm.

In deel 3 van de finale spreekt Bill eindelijk zijn indiscretie met de groep aan - en, net als Louie, is hij behoorlijk vergevingsgezind voor de situatie.

Toegevend dat hij aanvankelijk boos was op Margaret omdat hij de affaire had ontketend - die meer dan tien jaar geleden tot een einde kwam - onthult Bill dat zijn woede jegens haar snel op zichzelf oversloeg. Per slot van rekening, legt hij uit, waren het zijn acties die zijn vrouw in de eerste plaats pijn deden.

Bill maakt ook de lucht vrij in het commentaar dat hij 'uitgecheckt' leek uit zijn huwelijk door niet voor de camera te willen praten: het is gewoon niet waar. Dit is iets waar Jennifer Aydin achter staat en legt uit dat hoewel ze zich op haar gemak voelt bij het voeren van ongemakkelijke gesprekken voor een publiek, haar man dat niet is, en dat is oké.

Waar is het stel vandaag? Jennifer stra alt dat ze niet gelukkiger kon zijn.

Waar Teresa nu met Margaret staat

Een castlid dat gelukkiger zou kunnen zijn - in ieder geval met haar mede-sterren - is Teresa Giudice.

Nadat Louie de bijkomende schade heeft uitgelegd die volgde toen Margaret de beschuldigingen tegen hem in de show aan de orde stelde, komt Teresa binnen - en ze maakt duidelijk dat ze zich niet zo vergevingsgezind voelt als haar verloofde.

Toen zijn vergiffenis werd toegeschreven aan het feit dat hij een 'aardige vent' was, vertelt Teresa Margaret dat ze er anders over denkt, wat leidde tot een totale strijd tussen de twee.

Uiteindelijk worden de dingen tussen de vrouwen zo verhit dat Andy bijna wordt uitgeschakeld, vooral wanneer ze uiteindelijk over Louie praten terwijl hij probeert uit te leggen waarom hij niet boos is op Margaret.

Voor de tweede keer in de reünie zegt Andy tegen de cast dat ze hun mond moeten houden. Hoewel dat de woordenstrijd zeker pauzeert, is de ruzie tussen Teresa en Margaret nog lang niet voorbij. Integendeel, we zien niet snel een einde komen aan deze vete.

Fans reageren op deel 3 van de finale

Fans hebben de afgelopen maanden veel te zeggen gehad over RHONJ, dus het is alleen maar logisch dat zodra de laatste aflevering van het seizoen werd uitgezonden, ze er snel bij waren om hun gedachten te delen.

Eén ding waar velen het over eens leken te zijn, is - nou ja - het niet eens zijn met Joe Gorga. Velen wezen er zelfs op dat een deel van wat hij op de reünie zei onaanvaardbaar was.

Anderen waren beslist team Jennifer en riepen Andy eruit omdat hij haar schijnbaar afsneed wanneer ze iets tegen de Gorga's zei.

Seizoen 12 van Real Housewives of New Jersey is misschien afgelopen, maar we twijfelen er niet aan dat fans een uitgesproken mening zullen blijven hebben over hun favorieten, hun niet-zo-favorieten en iedereen daartussenin.

Toen Andy de show afsloot, "naar Jersey!"…is het te vroeg om te zeggen dat we niet kunnen wachten op seizoen 13?

Fans kunnen seizoen 12 afleveringen van Real Housewives of New Jersey overal en altijd bekijken op Hayu.

Aanbevolen: