RHONJ Seizoen 12 Aflevering 2 Review: 'House Of Hypocrisy

Inhoudsopgave:

RHONJ Seizoen 12 Aflevering 2 Review: 'House Of Hypocrisy
RHONJ Seizoen 12 Aflevering 2 Review: 'House Of Hypocrisy
Anonim

Slechts twee afleveringen in het 12e seizoen, Real Housewives uit New Jersey heeft al een overvloed aan drama, met 'House of Hypocrisy'gaat verder waar 'Smoke, Mirrors and Foggy Diamonds' was gebleven.

Vorige week zagen kijkers Teresa's zomerfeest in chaos vervallen, met niet slechts één, maar twee conflicten tijdens het evenement.

Naast Gia Giudice's verhitte ruzie met haar oom, Joe Gorga - een uitwisseling die ertoe bijdroeg dat laatstgenoemde naar buiten stormde - liet Margaret ook een geweldige onthulling over Jennifer Aydin vallen en beweerde te weten dat haar man, Bill, had bedrogen op haar, jaren eerder.

Gezien alle spanning, is het niet verwonderlijk dat veel van 'House of Hypocrisy' gericht is op het herstellen van hekken - maar in het licht van de veroorzaakte schade, blijft de vraag: zijn deze hekken te repareren?

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Aflevering 12: 'House of Hypocrisy'

Gia Giudice en Joe Gorga make-up op Teresa's zomerfeest

Ondanks 'Smoke, Mirrors and Foggy Diamonds' eindigend met Gia en Joe op gespannen voet met elkaar, zodra het oom-nichtduo even de tijd neemt om te luisteren naar wat de ander zegt, hun tiff deëscaleert opmerkelijk snel.

Dat wil echter niet zeggen dat het een gemakkelijke taak is om elkaar te laten luisteren.

Integendeel, Gia moet het feest verlaten om Joe twee keer te vinden voordat ze een echt gesprek kunnen voeren.

Uiteindelijk knuffelen de twee het uit nadat Gia heeft uitgelegd, "jij gaat jouw weg zien, en ik ga mijn weg zien, " maar zolang omdat ze respectvol met elkaar kunnen praten, wil ze nooit zes maanden zonder hem weer te zien - iets waar Joe het mee eens is, en merkt op dat aan het eind van de dag familie alles is

Wat betreft Teresa, de OG juicht toe terwijl ze, voordat ze lachen, "hey Luis, welkom in de familie, baby!" voor haar verbijsterde nieuwe schoonheid, schaapachtig in de hoek staan na getuige te zijn geweest van de ingrediënten van de derde wereldoorlog.

Jackie en Dolores denken dat Margaret uit de lijn was

Terwijl 'Smoke, Mirrors and Foggy Diamonds' veel van de vrouwen een relatief anti-Jennifer-standpunt zag innemen, werden sommigen milder naar haar toe na Margaret's geweldige onthullingen over de affaire van Bill Aydin.

Jackie onthult zowel via biecht als in gesprek met Jennifer dat ze over de affaire had gehoord, maar er nooit over zou zijn gekomen - vooral niet in zo'n openbare setting.

Evenzo meent Dolores dat de kwestie niet ter sprake had mogen worden gebracht, waarbij hij erop wijst dat de kwestie tussen een getrouwd stel was, en niet voor ieders oren.

Dolores verandert haar standpunt over Margarets onthullingen nadat ze iets over Jennifer heeft geleerd

Ondanks de aanvankelijke steun van Dolores aan Jennifer in de situatie, verandert haar perspectief al snel nadat ze hoorde dat, in de nasleep van de geruchten rond Evan Goldschneider vorig seizoen, Jennifer had geprobeerd 'vuil op te graven' over hem.

Dit brengt Dolores ertoe te zeggen dat ze Margaret niet langer als buiten de lijntjes zag.

Van de kant van Jackie, ondanks haar aanvankelijke frustratie, lost ze het probleem snel op omdat ze denkt dat Jennifer haar steun nodig heeft.

Jennifer breekt over de onthullingen van de affaire

Te midden van al het drama gaat Jennifer naar haar biechtstoel om te onthullen dat dit de eerste keer zou zijn dat ze over de affaire aan iemand vertelde.

Behalve dat ze onthulde dat ze haar zus niet eens over de affaire had verteld op het moment dat het plaatsvond, legt Jennifer ook uit dat ze nooit echt "verwerkt" alles ervan voor zichzelf.

Dit betekende dat praten over de situatie met de meisjes - en voor de camera - extra gekwetst was; een die ertoe bijdraagt dat ze instort bij het bekijken van het huis van Dolores.

Sommige van Jennifer's co-sterren geloven dat ze eraan zat te komen

Dat gezegd hebbende, niet al haar co-sterren zijn volledig sympathiek.

Margaret, hoewel ze bevestigt dat ze niet met Jennifer wilde vechten, weigert zich te verontschuldigen of te zeggen dat ze ongelijk had voor haar uitspraken, en beweert dat dit hypocriet zou zijn in het licht van de eerdere oordelen van laatstgenoemde over dat ze een affaire had - ondanks dat Jennifer erop wees dat Margaret bereid was haar eigen ervaring met vreemdgaan te vertellen.

Na toegegeven te hebben dat ze informatie over Evan Goldschneider had gezocht, waren de meeste vrouwen het er echter over eens dat Jennifer een geschiedenis had in het zoeken naar gebreken in de relaties van andere mensen, dus het was moeilijk voor hen om medelijden met haar te hebben.

De dames lijken niet te begrijpen waar Jennifer vandaan komt

Jennifer heeft misschien niet de volledige steun van al haar co-sterren, maar ze heeft misschien iets van een bondgenoot in Melissa Gorga's vriend, Traci Lynn Johnson.

Terwijl Traci aarzelt om zich uit te spreken tegen de groep, gezien haar lange vriendschap met Melissa Gorga, gaat ze naar haar biechtstoel om erop te wijzen dat ze niet begrijpt dat de andere vrouwen niet begrijpen waarom Jen v alt uit elkaar.

Nadat sommige huisvrouwen hebben geklaagd over Jennifer die doet alsof ze een perfect leven leidt, maakt Traci van de gelegenheid gebruik om te redeneren dat ze zich misschien gêne voelt, bovenop de pijn, en merkt op dat haar persona "afbrokkelde" in hun bijzijn.

Kunnen Traci en Jennifer hun krachten bundelen?

Of Jennifer en Traci ooit een eigen vriendschap zullen sluiten, v alt nog te bezien, maar het is een interessant idee - en we twijfelen er niet aan dat Jennifer graag enige steun zou ontvangen die haar gedurende deze tijd wordt aangeboden.

Wat betreft de vraag of Jennifer en Margaret het verzinnen, de zaken zien er niet goed uit: 'House of Hypocrisy' eindigt met de voormalige die Dolores' huis in tranen verlaat, niet in staat om niet langer rond de groep.

Zijn deze hekken te repareren of is er te veel schade aangericht? We moeten volgende week afstemmen om erachter te komen!

Aanbevolen: