Wat is 'Clarkson's Farm'? Details over de Amazon-documentaires

Inhoudsopgave:

Wat is 'Clarkson's Farm'? Details over de Amazon-documentaires
Wat is 'Clarkson's Farm'? Details over de Amazon-documentaires
Anonim

De afgelopen jaren stond Amazon in de frontlinie om de grote vraag naar films en tv-shows te stillen via toprealityshows. Met verschillende vermakelijke films zoals Tampa Baes, zijn de producties van Amazon een hit met miljoenen views vanwege hun unieke en verslavende inhoud.

Met de introductie van Clarkson's Farm zag de docuserie van Amazon een van de meest onverwachte beslissingen aan het begin van de show. Jeremy Clarkson sluit een deal om auto's te ruilen voor koeien. Het meest intrigerende is dat Clarkson, ondanks enige ervaring in de landbouw, het grootste deel van zijn tijd als omroep, journalist en tv-presentator heeft doorgebracht met een grote liefde voor autorijden.

Na de aankoop van duizend hectare, veel koeien en een kudde schapen, wordt Jeremy, met zijn beperkte vaardigheden om zo'n grote boerderij te runnen, een van de meest onwaarschijnlijke boeren op Britse bodem. Nu een boer, voegt Jeremy zich bij The Real Housewives of Beverly Hills-ster, Yolanda Hadid, Oprah, Miley Cyrus, naast andere sterren die een leven op de boerderij hebben. Van onderhoudsarme dieren tot mogelijke beslissingen die de boerderij verpesten, dit is wat we weten over de serie, Clarkson's Farm.

8 Hoeveel heeft de boerderij van Jeremy Clarkson verdiend?

Na een jaar fulltime boer te zijn geweest, werd het tijd voor Jeremy Clarkson om te weten hoeveel winst hij dit jaar had gemaakt. Ondanks dat hij geen eerdere ervaring in de landbouw had, was zijn online show al een enorm succes.

Terwijl zowel Clarkson als Charlie gingen zitten om te bespreken hoe de boerderij het dit jaar had gedaan, was Clarkson met stomheid geslagen toen hij hoorde dat de totale winst £ 144 was! Clarkson gaf toe dat het kweken van wasabi een van de ergste rampen was.

7 Waarom wordt de boerderij van Clarkson de 'Diddly Squat'-boerderij genoemd?

In een interview legde Jeremy Clarkson de reden uit waarom hij de firma Diddly Squat noemde. Hij legde uit dat dit komt omdat hij zich realiseerde hoeveel boeren van boerderijen verdienen. Tijdens een aflevering van The Jonathan Ross-show gaf Jeremy toe dat het moeilijk was om een boerderij te onderhouden, en hij had er spijt van dat hij de show had gedaan. Het staat ook voor een gebrek aan productiviteit. Diddly squat is ook straattaal, wat betekent dat het niets of helemaal niets waard is.

6 Hoe Jeremy Clarkson in de landbouw terechtkwam

In een interview gepubliceerd door Express legt Jeremy het allemaal uit. Een man uit het dorp zorgde voor de boerderij, maar hij ging met pensioen, dus besloot Jeremy het over te nemen. Ondanks dat hij het land tien jaar lang in bezit had, dacht Jeremy dat het alleen maar ging over het planten van zaden en wachten op de regen, maar hij realiseerde zich dat het veel meer was dan dat. Het is ook moeilijk. Jeremy was van plan inheemse planten en dieren opnieuw te introduceren en heeft sindsdien mosterd, zonnebloem, maïs en meidoorn opnieuw geplant.

5 De confrontatie tussen Clarkson's en District Planning Council

Jeremy Clarkson's poging om Diddly Squat uit te breiden mislukte, ondanks een ontmoeting met de gemeenteraad van West Oxfordshire District. Hoewel hij persoonlijk de vergadering bijwoonde om uitleg te geven, was het gewoon een manier om zijn bedrijf te diversifiëren door een restaurant te bouwen.

Planningsfunctionaris van de Raad, Joan Desmond, zei dat vanwege de ligging, het ontwerp, de schaal en de locatie de voorgestelde ontwikkeling niet in overeenstemming zou zijn met het bestaande landbouwbedrijf of de open landelijke locatie.

4 Jeremy Clarkson's mening over 'Clarkson's Farm' van Amazon

Jeremy is journalist en presentator. Het is dan ook niet de eerste keer dat hij voor de camera staat. Ondanks dat hij bekend staat om motorshows als Top Gear en Who Wants To Be A Millionaire, geeft Jeremy toe dat de boerderij tot nu toe de meest uitdagende was, omdat hij zijn geduld keer op keer op de proef heeft gesteld.

Uitdagingen zoals zeer strikte wetten op insecticiden, slecht weer, niet-reagerende gewassen en niet te vergeten kapotte tractoren en een wereldwijde pandemie zijn voorbeelden van waar Jeremy mee te maken heeft. Jeremy's wens is dat boeren leren van zijn fouten.

3 Komt er een nieuw seizoen van 'Clarkson's Farm'?

Het eerste seizoen van Clarkson's Farm eindigde in juni 2021. De verwachting van de fans voor de aankondiging van verlenging voor een nieuw seizoen was hooggespannen. Het goede nieuws is dat seizoen twee aan de gang is en dat de opnames al zijn begonnen.

Jeremy en de rest van de groep: Jerald, Lisa en Vrolijke Charlie zullen allemaal deel uitmaken van het nieuwe seizoen. De serie werd vernieuwd in januari 2021. De opnames van Clarkson's Farm zullen plaatsvinden tot het einde van de zomer, wat samenv alt met de afsluiting van het landbouwjaar.

2 De ster van de show, Jeremy Clarkson's, heeft een groot fortuin

Jeremy Clarkson staat bekend als presentator, vooral voor de beroemde autoshow Top Gear. Bovendien is Jeremy al meer dan drie decennia een succesvolle zakenman en journalist, wat het grootste deel van zijn inkomsten heeft opgeleverd.

Jeremy heeft geïnvesteerd in verschillende multinationale bedrijven en organisaties, wat hem winst heeft opgeleverd. Hij is ook een auteur en van zijn boek zijn talloze exemplaren verkocht. Bovendien verdient hij miljoenen als dividenden van shows die hij heeft gedaan. Vanaf 2022 is het vermogen van Jeremy ongeveer $ 60 miljoen.

1 COVID-19 en Brexit hadden een onaangenaam effect op de 'Clarkson's Farm'

Een van de redenen waarom Jeremy Clarkson nauwelijks winst van de boerderij ontving, was de wereldwijde COVD-19-pandemie, die hem en zijn werknemers trof. Afgezien van de COVID-situatie werden boeren zoals Clarkson ook getroffen door de Brexit, waar er nog meer beperkingen werden opgelegd aan boeren.

Aanbevolen: