Inside Kim Kardashian's High School Romance met TJ Jackson

Inhoudsopgave:

Inside Kim Kardashian's High School Romance met TJ Jackson
Inside Kim Kardashian's High School Romance met TJ Jackson
Anonim

Op 15-jarige leeftijd was het liefdesleven van Kim Kardashian al tabloidwaardig. Het eerste vriendje van de SKIMS-oprichter was niemand minder dan de neef van Michael Jackson, TJ Jackson. Kim is al die jaren goed bevriend gebleven met TJ. De Kardashians verschenen zelfs in de realityshow van Jacksons, The Jacksons: Next Generation. Hier is alles wat je moet weten over hun romance op de middelbare school.

Wie is TJ Jackson?

TJ is meer dan alleen de neef van de King of Pop. Samen met zijn broers Taj en Taryll richtten ze de R&B-groep 3T op, die in de jaren '90 een internationale sensatie werd. Ze kregen aanvankelijk een deal aangeboden van Motown Records, hetzelfde label dat de Jackson 5 lanceerde. Michael adviseerde hen echter om 'van je jeugd te genieten', dus stelden ze het uit tot hun late tienerjaren. "We waren zo'n drie, vier jaar aan het kauwen om muziek uit te brengen", zei de Anything-zanger. "Dus we hebben ons ingehouden, maar terugkijkend ben ik er blij en trots op omdat ik mijn jeugd heb mogen ervaren en niet van show naar show hoefde te gaan toen ik 12, 13 jaar oud was. Het is uiteindelijk allemaal gelukt."

In 1995 tekende het trio bij Michael's MJJ Records en bracht hun debuutalbum Brotherhood uit. Hun nummer Anything was een enorm succes dat nummer 15 op de Billboard Hot 100 en nummer 2 in het VK plaatste. In 1996 waren ze de best verkopende groep in Europa na Spice Girls. "Mijn grootmoeder vertelde ons dat mijn grootvader huilde", zei TJ over hun eerste hoofdact in de Wembley Arena in Londen. "En ik denk alleen aan mijn grootvader, Joe Jackson, huilend - het is iets waar ik niet eens aan kan denken. Ze vroeg hem: 'Waarom huil je?' Hij zei: 'We hebben een lange weg afgelegd.'Dat is zo krachtig. Er was gewoon veel trots."

Toch gaf hij toe dat ze zich onder druk gezet voelden door het succes van hun tantes en ooms. "We hadden het moeilijk omdat we denken: 'We zijn er nog niet. Weet je, we zijn er niet'", zei TJ over die tijd. "Michael deed stadions en Janet brak records. Wat waren we aan het doen? We kwamen in de top vijf, maar we stonden niet op nummer één zoals we zouden moeten zijn." Maar Michael zei tegen hen: "Vertragen, vertragen. Jullie doen het zo goed. Wees er trots op. Waardeer het."

Inside TJ Jackson & Kim Kardashian's relatie

Volgens de oppas van Kim had TJ veel respect voor Kim toen ze van 1994 tot 1996 verkering hadden. "Ik hield echt van TJ", vertelde Pam Behan aan Scandal Made Me Famous. “Hij was een beetje aan de rustige, verlegen kant, altijd erg aardig en beleefd. Een knappe jongen, en voor zover ik ooit kon zien, behandelde hij Kim met veel respect." Pam voegde eraan toe dat het stel een paar keer naar Michael's Neverland-ranch ging. "Ik weet dat ze een paar keer met hem naar de Neverland Ranch is geweest", herinnerde ze zich. Kardashian noemde het ook "de meest magische plek op aarde."

"Dat was de meest magische plek op aarde. Ik was jarig op Neverland Ranch. Wie kan dat nog meer zeggen?" herinnert Kim zich. "Toen je naar boven reed, waren er babyolifanten en chimpansees in overalls, en er waren alle attracties. Het was alles wat je je maar kunt voorstellen. De herinneringen die ik van die plek heb, zullen de rest van mijn leven meegaan." Op 14-jarige leeftijd vertelde Kim haar moeder, Kris Jenner, dat ze haar maagdelijkheid wilde verliezen aan de toen 16-jarige TJ. "Toen ik de eerste keer seks wilde hebben, was ik bijna 15", vertelde de realityster aan Oprah Winfrey. "Ik had zoiets van, 'ik denk dat ik ga, of ik wil,' en [Kris] had zoiets van, 'OK, dus dit is wat we gaan doen, we gaan je aan de anticonceptie zetten, ' en ze was als, heel open en eerlijk tegen mij."

Is TJ Jackson nu getrouwd?

TJ is nu getrouwd met Frances Casey. Ze hebben samen vier kinderen: Royal, Dee Dee, Jo Jo en Rio. Hij heeft ook twee stiefkinderen, Sage en Lexci. In 2012, samen met zijn grootmoeder Katherine Jackson, werd TJ ook co-voogdij verleend over Michael's kinderen, Prince, Paris en Blanket. "Ik ben en ben heel close geweest met mijn kleinzoon TJ en heb op hem vertrouwd om me te helpen Prince, Paris en Blanket op te voeden sinds de dood van hun vader", zei de matriarch destijds.

"Tijdens mijn afwezigheid ging ik ervan uit dat (de kinderen) veilig en veilig zouden zijn in de handen van de persoon die in wezen als informele co-voogd met mij had opgetreden sinds mijn benoeming als voogd in veel zaken, " zij ging door. Maar in 2017 nam Katherine ontslag als co-voogd en gaf ze de voogdij over de toen 15-jarige Blanket aan TJ.

Aanbevolen: