Inside Kim Kardashian's topgeheime reis naar Australië met Pete Davidson

Inhoudsopgave:

Inside Kim Kardashian's topgeheime reis naar Australië met Pete Davidson
Inside Kim Kardashian's topgeheime reis naar Australië met Pete Davidson
Anonim

Sinds eind 2021 zijn Kim Kardashian en Pete Davidson een van Hollywoods meest spraakmakende koppels. Kardashian en Davidson kwamen naar verluidt samen nadat Kardashian in oktober beroemd was als gastheer van SNL, na haar scheiding van rapper Kanye West.

Kardashian en Davidson, door hun fans "Kete" genoemd, hebben al verschillende mijlpalen van beroemdheden bereikt, waaronder het plaatsen van foto's van elkaar op sociale media en samen op de rode loper lopen. De familie Kardashian houdt naar verluidt ook van Davidson en staat volledig achter de relatie.

Het koppel stond voor een uitdaging toen Davidson medio 2022 de VS moest verlaten om naar Australië te gaan om op locatie te filmen. Zoals elke ondersteunende vriendin met een privéjet, vloog Kardashian over de vijver om bij hem te zijn op een wervelende vierdaagse reis, waarbij het paar kon ontspannen in hun hotel.

En terwijl ze samen tijd doorbrachten in Australië, slaagden ze erin om hun rendez-vous (meestal) geheim te houden.

Wanneer vloog Kim Kardashian naar Australië?

Kim Kardashian zorgde voor golven Down Under (en over de hele wereld) toen ze naar Cairns, in de Australische staat Queensland, vloog om de beau Pete Davidson te ontmoeten. De acteur en cabaretier is momenteel nog op locatie in Australië om de komedie Wizards! met Orlando Bloom, en Kardashian vloog half juli naar hem toe om hem te ontmoeten.

Volgens Elle arriveerde Kardashian via haar privéjet in de tropische kuststad en verbleef een week bij Davidson voordat ze terugkeerde naar haar huis in Los Angeles. Insiders hebben de pers verteld dat het beroemde paar alleen plannen had om te ontspannen tijdens de week die ze samen doorbrachten.

"Het is een kort bezoek, maar ze is erg opgewonden om te gaan", zei een bron gedeeld met de Daily Mail (via Elle). "Ze hebben het allebei zo druk gehad met werkverplichtingen, dus dit is een broodnodige pauze en ze kijken uit naar de tijd samen."

Cairns is een populaire vakantiebestemming in Australië dankzij het warme weer en de vele resorts en hotels. De stad fungeert ook als toegangspoort tot het Great Barrier Reef, maar het is niet bekend of Kardashian en Davidson tijdens hun rendez-vous hebben gesnorkeld.

Hoewel Davidson is gevestigd in Cairns terwijl hij in Australië is, verbleef Kardashian bijna een uur rijden in het kleinere stadje Port Douglas, in het Sheraton Mirage hotel.

Hoe Kim Kardashian en Pete Davidson hun tijd samen geheim hielden

Uiteindelijk haalde het nieuws over de tijd van Kim Kardashian en Pete Davidson samen in Australië de krantenkoppen. Maar voordat ze Los Angeles verliet en zelfs tijdens haar reis, kon Kardashian haar bewegingen grotendeels onder de duim houden.

Cosmopolitan meldt dat de realityster en zakenmagnaat zich tot het uiterste heeft ingespannen om haar bezoek aan Down Under geheim te houden, omdat, volgens een inside-bron, dit de 1 procent van de tijd is die ze niet wil hebben om zich zorgen te maken over het krijgen van glamour en wil gewoon uitschakelen.”

De bron voegde eraan toe dat Kardashian normaal gesproken graag 'hoi zegt' tegen fans die haar op straat 'botsen', maar ze vond het niet cool dat haar foto werd genomen tijdens deze specifieke reis.

Het echtpaar vroeg naar verluidt het personeel om geheimhoudingsverklaringen te ondertekenen en vroeg om geen foto's. De mensen om hen heen werd verteld niet om handtekeningen of selfies te vragen. Ze verbleven ook voornamelijk in hun hotel, maar toen ze het pand verlieten, gebruikten ze lokauto's om potentiële fotografen af te stoten.

De Daily Mail meldde ook dat Kardashian de personeelsuitgang bij het hotel gebruikte om te voorkomen dat andere gasten hem zouden zien.

Heeft Kim Kardashian uit eten gehad in Cairns?

Terwijl Kim Kardashian en Pete Davidson meestal in hun hotel leken te verblijven, heeft Kardashian tijdens haar verblijf in Queensland misschien eten besteld bij een restaurant. De Daily Mail meldt dat Kardashian eten bestelde bij een Italiaans restaurant genaamd Piccolo Cucina, dat ze vervolgens meenam op haar vlucht naar huis.

Volgens de publicatie bestelde Kardashian pizza, pastagerechten, salades, vis, arancini-ballen, chocoladetaart en Nutella-pizza, en de rekening voor de nacht kostte $ 576. De ober die de bestelling regelde, ging naar Twitter om een kopie van de rekening te delen en beweerde ook dat Kardashian hem een "forse fooi" had gegeven, ondanks dat het geven van fooien niet gebruikelijk is in Australië.

Hoewel de prijs van het voedsel voor sommigen substantieel lijkt, zou het waarschijnlijk een druppel op een gloeiende plaat zijn voor miljardair Kardashian, die naar verluidt haar kindermeisjes zes cijfers beta alt.

De manager van het restaurant, Jolene Aiello, legde uit dat de rekening echter niet afkomstig was van de bestelling van Kardashian. Het is gewoon gemaakt door een stewardess die op een vlucht terug naar de Verenigde Staten reisde, die mogelijk van Kardashian was.

"Alles wat we als bedrijf kunnen zeggen, is dat het een mogelijkheid is dat dit naar het vliegtuig van [Kardashian] is gegaan en dat ze op weg naar huis van iets kon genieten", vertelde Aiello aan de pers.

Aanbevolen: