Hoe begon Netflix's 'Selling Sunset'?

Inhoudsopgave:

Hoe begon Netflix's 'Selling Sunset'?
Hoe begon Netflix's 'Selling Sunset'?
Anonim

Selling Sunset is een van Netflix's grootste realityshows. Het was meteen een hit toen het in maart 2019 in première ging. Nu stemt iedereen nog steeds af. Dus nu het met drama gevulde seizoen 5 binnenkort wordt uitgezonden, dachten we dat het tijd was om naar het begin van de show te kijken - hoe de maker, Adam DiVello bedacht het, hoe het op Netflix belandde en waarom de eigenaar van The Oppenheim Group, Jason Oppenheim, het niet leuk vond hoe de hitserie in eerste instantie uitpakte.

Hoe de maker van 'Selling Sunset' met de show op de proppen kwam

DiVello zag het reclamebord van The Oppenheim Group toen hij aan het rijden was en dacht dat het een geweldige tv-show zou worden. Hij stak zijn hand uit naar Oppenheim, maar het was niet gemakkelijk om hem aan boord te krijgen."We zijn al meer dan een jaar benaderd door verschillende agenten en producenten en we hebben ze lange tijd afgewezen omdat we dachten dat het idee van een show meer risico dan beloning zou zijn", aldus de makelaar. "Aanvankelijk toen Adam DiVello belde, waren we niet geïnteresseerd. Hij was volhardend en we zeiden allemaal dat we op Netflix wilden en hij kreeg ze aan boord."

De zelfverklaarde schurk van de show, Christine Quinn, vertelde StyleCaster ook dat ze ermee instemden om de show te doen omdat DiVello beloofde er een "smaakvol" concept voor te maken. "We waren al eerder benaderd voor shows, maar we hebben het natuurlijk afgewezen", vertelde ze. "Adam had zoiets van: 'Nee echt. Je moet kijken naar wie ik ben en wat ik heb gedaan. Ik zal het heel smaakvol doen.'" Toen hem werd gevraagd waarom hij voor de makelaardij koos, vertelde DiVello aan Variety dat het slechts een "no-brainer", het casten van zo'n "aantrekkelijke" groep makelaars. "Ik ben persoonlijk altijd geobsedeerd geweest door onroerend goed. Ik kijk naar alle onroerendgoedshows en breng zelf menig weekend door met het openen van huizen, "zei hij.

"Zelfs toen ik in New York woonde, kreeg ik Variety en keek ik de hele tijd naar je onroerendgoedsectie. Ik ben al heel lang erg geïnteresseerd in deze wereld, "vervolgde hij. "Ik kwam deze twee broers tegen, Jason en Brett Oppenheim, en zij zijn eigenaar van de Oppenheim Group op Sunset. Ik zag hun advertenties in tijdschriften: zij zijn het met z'n tweeën, en dan hebben ze ongeveer vijf of zes vrouwelijke werknemers die voor hen werken. En ik dacht, dat is de cast van een show daar. Ze zijn super aantrekkelijk en ze zijn de nr. 1 makelaars die verkopen in de omgeving van West Hollywood en Sunset Strip. Ze hebben billboards op en neer in de strip, en het leek me een no-brainer."

Waarom Jason Oppenheim aanvankelijk niet leuk vond hoe 'Selling Sunset' uitpakte

In een gesprek met The Tab zei Oppenheim dat hij nee zou hebben gezegd tegen Selling Sunset als hij had geweten dat het om drama zou gaan."Nou, ik ben dol op de populariteit van de show. Toen ik me voor het eerst aanmeldde voor deze show, dacht ik zeker dat het meer onroerend goed zou zijn," zei hij. "Dat gezegd hebbende, het type show dat ik zou hebben gewild, zou waarschijnlijk niet zo populair zijn. Ja, het is veel dramatischer geworden dan ik had verwacht of had gewild, maar deze show heeft het zo goed gedaan voor ons bedrijf, dus ik geniet heel erg van alle positiviteit eromheen - dus over het algemeen ben ik blij."

Chrishell Stause vertelde TMZ ook dat "bepaalde dingen een beetje opgevoerd zijn voor de show." Het is ook bevestigd dat de cast soms wordt gevraagd waar ze over moeten praten. "Dingen voor 90 procent van de tijd worden in re altime opgenomen. Soms moeten we dingen opnieuw opnemen, bijvoorbeeld als een locatie of een huis niet beschikbaar is - of als een castlid de stad uit is, dan zullen dingen uit de stad worden geschoten bestelling of achteraf", schreef een vermeend bemanningslid op Reddit. "Maar afgezien van het schieten van sommige dingen die niet in orde zijn, krijgt niemand ooit lijnen 'gevoed'."

Ze vervolgden: "De EP's [uitvoerende producenten] vertellen ze gewoon welke onderwerpen of 'verhaallijnen' ze in de scènes willen bespreken op basis van wat er IRL aan de hand is, en ze rollen camera's totdat het gesprek opraakt. En natuurlijk is iedereen een mens en heeft hij goede of slechte dagen en dingen worden bewerkt, maar de cast IS precies hoe ze over komen in de show." Wat Quinn betreft, zij is echt dat extraatje. DiVello zelf heeft het gevoel dat haar capriolen te veel kunnen zijn voor de show. Op een keer wikkelde de makelaar haar Lamborghini in bloed voor Halloween en de uitvoerend producent zei dat het te veel was voor de show.

Aanbevolen: