Hoe zien de 'Spider-Man' stuntdubbels van Andrew Garfield en Tom Holland eruit?

Inhoudsopgave:

Hoe zien de 'Spider-Man' stuntdubbels van Andrew Garfield en Tom Holland eruit?
Hoe zien de 'Spider-Man' stuntdubbels van Andrew Garfield en Tom Holland eruit?
Anonim

Marvel is de grootste naam in de filmgame, en nu de MCU in fase vier is, staan er grote dingen voor de deur. De franchise is vrij consistent, maar ze hebben enkele misstappen gehad. Sommige Marvel-films voldoen niet aan de verwachtingen, maar het merk is een krachtpatser aan de kassa.

De acteurs die op het grote scherm mogen schitteren, krijgen veel lof, en terecht, maar het stuntwerk dat nodig is om deze films te maken, is even belangrijk. Helaas worden deze stuntartiesten meestal in het ongewisse gehouden.

Laten we Spider-Man: No Way Home eens bekijken en wat glans geven aan de stuntmannen die het mogelijk hebben gemaakt.

Spider-Man is een kracht op het grote scherm

In het tijdperk van superheldenfilms hebben veel helden en schurken de kans gehad om op het grote scherm te schitteren. Tijdens dit tijdperk was Spider-Man constant aanwezig en hij heeft keer op keer bewezen dat mensen geen genoeg kunnen krijgen van de webslinger.

Aanvankelijk speelde Tobey Maguire Spider-Man in de Sam Raimi-films, en het succes van die trilogie hielp het superheldengenre naar nieuwe hoogten. Hoewel fans die vierde Tobey-film misschien nooit zullen krijgen, staat de trilogie die hij achterliet nog steeds als een geweldige, ondanks de derde film.

Vanaf daar nam Andrew Garfield de rol over in de Amazing Spider-Man-films. Ze waren financieel succesvol, maar ze werden niet zo goed ontvangen als de films van Tobey. Het is leuk dat ze tegenwoordig wat retroliefde krijgen en dat Andrew eindelijk de lof krijgt die hij altijd verdiende.

Na de twee films van Andrew nam Tom Holland het roer over en maakte hij zijn weg naar het Marvel Cinematic Universe in Captain America: Civil War. Holland was briljant als Spider-Man, en hij maakte deel uit van de grootste hits van de MCU.

Het multiversum van de MCU is opengebroken, wat een rol speelde bij het vormgeven van de derde solo MCUY-film van Tom Holland.

'No Way Home' bracht de Spider-Men samen

In 2021 was Spider-Man: No Way Home de film die de MCU weer in hyperdrive zou krijgen. De franchise had datzelfde jaar een aantal solide films, maar die waren ofwel gericht op nieuwe gezichten of op gezichten die in de eerste plaats niet terugkwamen. Deze film dreef echter een nieuw tijdperk in en bracht alle Spider-Men samen.

Marvel deed zijn best om alles geheim te houden, maar het feit dat Tobey Maguire en Andrew Garfield in de film te zien zouden zijn, was het slechtst bewaarde geheim in Hollywood. Hoe dan ook, de film domineerde aan de wereldwijde box office, verdiende meer dan $1 miljard en bewees dat Spider-Man een box office krachtpatser is.

Op typische wijze kregen de drie hoofdrolspelers die de verschillende Spider-Men in de films speelden alle glans, maar ze waren niet de enigen achter het masker waardoor deze film mogelijk werd.

De stuntdubbel die hielp om het samen te brengen

Het werk dat stuntdubbels doen is vaak ondankbaar, aangezien de filmsterren alle eer krijgen. De jongens die het werk hebben gedaan zijn ontmaskerd en ze hebben enorm veel lof gekregen voor hun werk in de MCU.

"Zonder deze legendes zou deze film niet half zo goed zijn. Bedankt jongens voor jullie harde werk en toewijding. Van Luke's crash op de trap tot het vallen van Greg door de vloer, tot ik met mijn kleine teen op het zweefvliegtuig stootte Het was een avontuur. Ik hou van jullie jongens, "schreef Holland op sociale media.

Per CBR: "De stuntdubbels zijn onder meer David Elson, die een double sloeg voor Maguire, Luke Scott en Greg Townley voor Holland en William R. Spencer voor Garfield."

In april vorig jaar nam Luke Scott de tijd om na te denken over zijn reis met de MCU.

"Ik heb nagedacht over het afgelopen jaar of zo, nu heb ik wat vrije tijd thuis en voel me heel gelukkig dat ik de wereld rond heb kunnen gaan op avontuur, vooral gezien de huidige wereldsituatie. Blij dat ik het heb mogen doen met deze twee helden die me de hele tijd hebben gesteund @gregtownley@tomholland2013, maar ook met oude en nieuwe vrienden die ik onderweg heb gemaakt. Dank aan @georgejcottle en Damon/Scott voor het bieden van kansen waar ik eeuwig dankbaar voor ben, en aan @fizzlewizz zoals altijd voor het zijn van de beste. Ik kijk er naar uit om te zien hoe alles afloopt, "schreef hij.

Het is verbazingwekkend om te zien hoe deze jongens er in het echt uitzien, vooral omdat ze waanzinnig veel werk hebben verzet met weinig erkenning.

Aanbevolen: