Amber Heard had verontrustende dingen te zeggen over Johnny Depp's 'Dior'-optreden

Inhoudsopgave:

Amber Heard had verontrustende dingen te zeggen over Johnny Depp's 'Dior'-optreden
Amber Heard had verontrustende dingen te zeggen over Johnny Depp's 'Dior'-optreden
Anonim

De situatie tussen Amber Heard en Johnny Depp is nog steeds aan de gang, terwijl de lasterzaak momenteel plaatsvindt. Tijdens de rechtszaken heeft Amber Heard veel steun verloren, waarbij sommige fans vroegen om de actrice te annuleren. Ze voelde zelfs de woede van de fans tijdens de Paris Fashion Week, toen fans de ex van Johnny Depp uitjoegen en haar bestempelden als een misbruiker.

Gezien het recente proces beginnen er meer verhalen openbaar te worden gemaakt. Onlangs nam Depp's 61-jarige Christi Dembrowski de tribune op en besprak een hard verhaal dat zich afspeelde tussen Heard en haar broer Johnny. Volgens de zus van Depp ging het verhaal over Depp die de kans kreeg om samen te werken met Dior, waar Heard niet zo enthousiast over leek. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

Waarom hoorde Amber Johnny Depp rippen voor zijn 'Dior'-optreden?

Het was een prachtig moment voor fans toen Amber Heard naar buiten kwam met haar beschuldigingen tegen Johnny Depp. Het was vooral alarmerend, aangezien Depp een favoriet bij de fans is, samen met het feit dat hij ook geen roekeloos verleden heeft. Zijn rechtszaak naast Amber Heard loopt op dit moment, waarbij Depp zijn ex aanklaagt wegens laster.

Sommigen hebben zich tijdens deze reis ten gunste van Depp uitgesproken, waaronder zijn ex Winona Ryder, die verbijsterd was door het nieuws dat Depp gewelddadig werd.

"Ik begrijp dat het heel belangrijk is dat ik uit eigen ervaring spreek, aangezien ik er duidelijk niet bij was tijdens zijn huwelijk met Amber, maar uit mijn ervaring, die zo enorm anders was, was ik absoluut geschokt, verward en overstuur toen ik de beschuldigingen tegen hem hoorde."

Het idee dat hij een ongelooflijk gewelddadig persoon is, staat nog het verst van de Johnny die ik kende en waar ik van hield.

"Ik kan mijn hoofd niet om deze beschuldigingen wikkelen. Hij was nooit, nooit gewelddadig jegens mij. Hij was nooit, nooit beledigend jegens mij. Hij is nooit gewelddadig of beledigend geweest jegens iemand die ik heb gezien."

"Ik ken hem echt en eerlijk alleen als een echt goede man - een ongelooflijk liefhebbende, extreem zorgzame man die zo erg beschermend was voor mij en de mensen van wie hij houdt, en ik voelde me zo heel, heel veilig bij hem."

We beginnen meer te weten te komen over de situatie. In de recente rechtszaak werd een verontrustend verhaal onthuld over Depp en een kans om samen te werken met Dior.

Johnny Depp's zus Christi Dembrowski deelde het verhaal voor de rechtbank

61-jarige Christi Dembrowski, de zus van Johnny Depp, werd voor de rechtbank gedaagd en besprak hun verleden. Tijdens haar getuigenis heeft ze verschillende onderwerpen aangeroerd, waaronder hun verontrustende opvoeding.

Op de vraag wat ze zag tussen Depp en Heard, bracht Christi een verhaal naar voren waarin Heard Depp volledig in elkaar sloeg. Volgens de zus van Depp verpestte Heard een gelukkig moment voor Johnny door de acteur te beledigen en ongelovig te lijken door de interesse in het prestigieuze bedrijf.

"Johnny vertelde Amber dat ze in hem geïnteresseerd waren. Haar reactie daarop was dat ze ongelovig was en een beetje walging omdat ze zei Dior, waarom zou Dior zaken met je willen doen? Ze gaan over klasse en stijl en je hebt geen stijl. Het was beledigend, een soort van het wegnemen van dat ene moment. Die belediging is er. Ik heb de beledigingen gezien, meerdere keren eigenlijk."

Depp's zus bevorderde de getuigenis door te stellen dat Heard naar hem zou verwijzen als 'een oude, dikke man'.

Ondanks al het drama dat gaande was, sloeg Heard voor de rechtszaak een andere weg in en toonde hij medeleven met Johnny.

Houdt Amber Heard nog steeds van Johnny Depp?

Ondanks dat de strijd voortduurt, nam Heard een andere benadering van de pers die een verklaring aflegde. In wat voor velen als een verrassing kwam, besprak Heard dat ze nog steeds van Depp houdt, ondanks alles wat er op dit moment tussen de twee gaande is.

"Ik heb hem nooit een naam gegeven, ik schreef eerder over de prijs die vrouwen betalen om tegen mannen aan de macht te spreken", merkte ze op. "Ik blijf die prijs betalen, maar hopelijk kan ik, als deze zaak is afgelopen, verder gaan en dat geldt ook voor Johnny. Ik heb altijd een liefde voor Johnny gehouden en het doet me veel pijn om de details van ons vorige leven samen te moeten beleven vanuit deze wereld.”

Het lijkt erop dat Heard, na een strijd van zes jaar tegen Depp, eindelijk klaar is om dingen in het verleden te zetten. Desalniettemin lijkt het erop dat er nog geen einde aan komt.

Aanbevolen: