Hier is waarom Alfonso Ribeiro het memoiresboek van Will Smith niet zal lezen

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Alfonso Ribeiro het memoiresboek van Will Smith niet zal lezen
Hier is waarom Alfonso Ribeiro het memoiresboek van Will Smith niet zal lezen
Anonim

The Fresh Prince of Bel-Air is legendarisch en bevatte enkele emotionele scènes die de geweldige humor in evenwicht brachten. De erfenis is volledig intact en net dit jaar begon een herstart van de show. Fans waren niet blij met de reboot en het begin was moeizaam, maar het lijkt erop dat het eindelijk beter gaat met het nieuwe project.

Alfonso Ribeiro en Will Smith speelden de hoofdrol in het origineel en ze zijn sindsdien vrienden gebleven. Ze hebben elkaar door de jaren heen gesteund, maar sommige mensen waren verrast om te horen dat Ribeiro de memoires van Will Smith niet zal lezen.

Laten we eens horen waarom Ribeiro Will niet snel zal lezen.

Alfonso Ribeiro en Will Smith speelden de hoofdrol in 'The Fresh Prince'

De jaren negentig zaten boordevol geweldige sitcoms, maar weinigen waren zo gedenkwaardig of zo hilarisch als The Fresh Prince of Bel-Air.

Met Will Smith en een briljante cast met namen als James Avery, was The Fresh Prince precies wat het publiek zocht. Iedereen vervulde zijn rol tot in de perfectie, inclusief Alfonso Ribeiro, die Carlton Banks speelde in de show.

Carlton en Will waren elkaars tegenpolen, maar het zien van hun relatie groeien was een van de beste delen van de serie. Dit was grotendeels te danken aan de chemie tussen Ribeiro en Smith op het scherm.

Het is vele jaren geleden sinds de show eindigde, en beide mannen hebben alleen totaal verschillende reizen gemaakt. Vorig jaar vertelde Smith over zijn reis in een memoires.

Will Smith schreef een memoires

In 2021 dropte Will Smith Will, een memoires over zijn leven. Voor fans was dit een enorme kans om een van hun favoriete acteurs beter te leren kennen, en voor Smith was het een kans om zijn leven te delen met de wereld, demonen en zo.

Natuurlijk was Smith niet de enige persoon die in de memoires te zien was, en hij nam de vrijheid om met degenen die erin worden genoemd te praten om hun mening over de dingen te krijgen.

Toen hij met NPR sprak, sprak Smith over het proces om open te zijn met zijn familie over de inhoud van de memoires.

"Ik had wat ik noem 'boekenkamp'. Dus eigenlijk… ik was waarschijnlijk 85%, 90% had het boek uit [en] ik belde iedereen die ik in het boek noemde en ik ging zitten en twee weken lang, Ik las iedereen alles voor wat ik over hen zei. En we lachten en we huilden en ik stond toe dat mensen zeiden: "Hé, dat was niet mijn ervaring, kun je deze aanpassen?" En… mijn moeder en ik hadden nooit sprak erover. … Dus het was een zeer louterende tijd voor ons om te gaan zitten en alle momenten te bespreken en door de ervaringen te praten, en ze verzekerde me dat ze me nooit als een lafaard beschouwde, "zei hij.

Veel mensen dachten dat iedereen in zijn leven het zou willen lezen, maar Alfonso Ribeiro zal dat niet doen.

Waarom Ribeiro het niet wil lezen

Dus, waarom leest Alfonso Ribeiro de memoires niet voor die zijn oude vriend schreef? Nou, hij gaf een uitleg aan People, en het is vrij eenvoudig.

"Vele, vele, vele jaren speculeerden mensen over hen als familie. Ze vertellen het op een manier die hun waarheid is. Ik weet niet of ik het boek zal lezen omdat ik ken de mensen, "zei de acteur.

Als je het in dat licht bekijkt, is het volkomen logisch. Ribeiro kent Smith nu al tientallen jaren en hij weet al zoveel over zijn vriend als hij wil. Zitten en heel veel details krijgen is duidelijk niet zo aantrekkelijk voor hem, en dat kunnen we hem niet echt kwalijk nemen.

Dit is niet zo ongewoon, want er zijn andere gevallen geweest waarin een ster de autobiografie van een goede vriend niet las. Flea from the Red Hot Chili Peppers stelde het lezen van de Scar Tissue van Anthony Kiedis jarenlang uit, hoewel dat meer te maken had met verschillende perspectieven op gebeurtenissen.

"Ik weet niet waarom dat moeilijk voor mij is. Het is gewoon moeilijk. Ik pakte het een keer op en keek er een beetje naar en ik dacht 'Oh, dat is cool dat je dat zei', en ik las een ander deel en dacht: "Waarom zei je dat? Wat de f?" Weet je wat ik bedoel? Ik wilde niet een kamer binnenlopen en met hem opnemen en deze tegenstrijdige gevoelens hebben over onze verschillende gezichtspunten van ons leven, "zei de bassist, per Junkee.

Alfonso Ribeiro en Will Smith zullen vrienden voor het leven blijven, maar verwacht niet dat Ribeiro de memoires van Smith binnenkort zal lezen.

Aanbevolen: