Johnny Depp's zus getuigt dat Amber Heard hem 'een oude dikke man zonder stijl' noemde

Inhoudsopgave:

Johnny Depp's zus getuigt dat Amber Heard hem 'een oude dikke man zonder stijl' noemde
Johnny Depp's zus getuigt dat Amber Heard hem 'een oude dikke man zonder stijl' noemde
Anonim

De zus van Johnny Depp nam het standpunt in tijdens zijn proces wegens laster om hun moeilijke jeugd te beschrijven door toedoen van hun gewelddadige moeder en de relatie die hij had met zijn ex-vrouw Amber Heard.

Christi Dembrowski, 61, werd dinsdag door het team van Depp opgeroepen om te getuigen. Ze vertelde de jury over hun opvoeding in Lexington, Kentucky.

Depp en Amber Heard staan voor de rechtbank over een opiniestuk dat Heard in december 2018 schreef in de Washington Post, waarin ze zichzelf een overlevende van huiselijk geweld noemde. Hoewel ze Depp niet noemde, klaagt de acteur haar aan voor $ 50 miljoen, omdat hij beweerde dat hij was ontslagen uit de Pirates of the Caribbean-franchise vanwege de implicatie dat hij de misbruiker was.

Zuster sprak over Heard en Depp's relatie

Op de vraag of er gelegenheden waren waarin Heard onvriendelijk was tegen Depp, zei Dembrowski dat er één incident was dat haar echt is bijgebleven.

Ze waren op het kantoor van Depp en Christian Dior had gebeld dat ze geïnteresseerd waren om met Depp samen te werken.

"Haar reactie daarop was dat ze ongelovig was en een beetje walging omdat ze Dior zei, waarom zou Dior zaken met je willen doen? Ze gaan over klasse en stijl en jij hebt geen stijl. Het was beledigend, een soort van het wegnemen van dat ene moment. Die belediging is er."

Op de vraag wat Heard zou zeggen over Depps fysieke verschijning, zei Dembrowski dat ze hem 'een oude, dikke man' zou noemen.

Toen Dembrowski hoorde dat Depp ging trouwen met Heard, voelde ze zich "bang", vertelde ze de jury.

"Ik was er kapot van, het zou eigenlijk net zo snel gebeuren als er op werd aangedrongen. Ik heb geprobeerd hem over te halen om nog even te wachten en niet te haasten".

Zijn zus onthulde ook dat het team van Depp wilde dat Heard een huwelijkscontract zou ondertekenen om 'zijn kinderen te beschermen', maar ze zou het niet doen - ze trouwden uiteindelijk zonder.

Heard plaatste een verklaring op Instagram, waarin ze beschrijft hoe verdrietig ze was om hun 'vorige leven samen' opnieuw te moeten beleven.

Depps zus Christi sprak over hun gewelddadige moeder

Christi Dembrowski, 61, kwam opdagen in zijn proces wegens laster en beschreef hun moeilijke jeugd

"Vader was een aardige, geduldige, liefhebbende, zachtaardige man. Onze moeder was het tegenovergestelde, erg gespannen, erg nerveus, angstig, boos,' zei ze, eraan toevoegend dat hun ouders 'twee totaal verschillende persoonlijkheden waren. " Depp keek naar de vloer en leek diep ontroerd te zijn door het verhaal dat zijn oudere zus de rechtbank vertelde.

Ze sprak ook over het gewelddadige karakter van hun relatie met hun moeder. "Mama zou gillen, tegen hem schreeuwen, ze zou hem slaan, hem uitschelden, dat soort dingen." zei Dembrowski. Ondanks het misbruik aanbad Depp zijn moeder.

Betty Sue en John Depp scheidden in 1978 toen Johnny 15 was en Christi 18. Betty stierf in 2016 op 81-jarige leeftijd aan kanker en de acteur liet in 1988 een tatoeage van de naam van zijn moeder op zijn linkerarm zetten.

Depp heeft hun ouderlijk huis beschreven als een "spookhuis", wat hem heeft geholpen om een meer "verzorgende persoon" te worden. John 'Jack' Depp was een groot deel van de jeugd van Depp en Dembrowski afwezig.

Aanbevolen: