De bizarre reden waarom Nicolas Cage probeerde zijn co-sterren bang voor hem te maken

Inhoudsopgave:

De bizarre reden waarom Nicolas Cage probeerde zijn co-sterren bang voor hem te maken
De bizarre reden waarom Nicolas Cage probeerde zijn co-sterren bang voor hem te maken
Anonim

Om het in Hollywood te maken, moet een acteur echt ongelooflijke dingen voor elkaar krijgen. Ze moeten tenslotte een filmstudio overtuigen om een kans te wagen om hen in hun enorm dure project te casten, en dan moeten ze duimen dat de film een succes wordt. Bovendien moeten ze een optreden geven dat goed genoeg is om bioscoopbezoekers ervan te overtuigen dat het de moeite waard is om hun volgende projecten te zien.

Gezien alle hoepels waar filmsterren doorheen moeten springen om de top te bereiken, is het logisch dat de meesten van hen erg bang lijken om alles te verliezen. Om die reden lijkt het vaak alsof de overgrote meerderheid van de grote filmsterren veel te bang zijn om grote risico's te nemen met hun carrière. Aan de andere kant van het spectrum lijkt Nicolas Cage graag de dobbelstenen te gooien met zijn openbare profiel bij elke beurt.

Als gevolg van het feit dat het lijkt alsof hij elke rol speelt die hem tegenwoordig wordt aangeboden, blijft Nicolas Cage de hoofdrol spelen in afschuwelijk vreselijke films. Bovendien heeft Cage een aantal extreem rare films gekopt. Met dat alles in gedachten is het niet al te verrassend dat toen Cage aan één film werkte, hij de vreemde beslissing nam om zijn uiterste best te doen om zijn medesterren bang voor hem te maken.

Cage's acteerperspectief

Tijdens de lange carrière van Nicolas Cage heeft hij veel personages geportretteerd waar mensen van zijn gaan houden. Aan de andere kant slaagden sommige personages van Cage er niet in om een voldoende grote impact te maken om de tand des tijds te doorstaan. Hoewel de Ghost Rider-films bijvoorbeeld zijn gebaseerd op een Marvel-personage en stripboekfilms een enorme deal zijn, wordt Cage's weergave van het personage vaak over het hoofd gezien.

Hoewel er niet veel meer over wordt gesproken, heeft Nicolas Cage veel energie gestoken in de Ghost Rider-films. Toen Cage Ghost Rider: Spirit of Vengeance promootte, onthulde hij hoeveel tijd en moeite hij heeft gestoken in het spelen van de bovennatuurlijke kant van het titulaire personage.

Tijdens een gesprek met Empire Online, onthulde Cage dat hij het vrij gemakkelijk vond om in de menselijke kant van Ghost Rider te komen. Aan de andere kant verklaarde Cage ook dat Cage, om in de juiste geest te zijn om de Spirit of Vengeance te spelen, nadacht over de geschriften van een man genaamd Brian Bates.

"Hij bracht het concept naar voren dat alle acteurs, of ze het nu weten of niet, stammen uit duizenden jaren geleden - voorchristelijke tijden - toen ze de medicijnmannen of sjamanen van het dorp waren. En deze sjamanen, die volgens de huidige maatstaven als psychotisch zouden worden beschouwd, gingen in feite op de vlucht voor de verbeelding en vonden antwoorden op problemen in het dorp. Ze zouden maskers of stenen gebruiken of een soort magisch voorwerp dat kracht had."

Bang Co-Stars

Om zich voor te bereiden op de hoofdrol in Ghost Rider: Spirit of Vengeance, werkte Nicolas Cage om op een werkelijk unieke manier contact te maken met Dracula. Bovendien, zoals hij onthulde in het eerder genoemde Empire Online-interview, heeft Cage op zijn zachtst gezegd een aantal echt vreemde acteertechnieken aangenomen.

Ik zou mijn gezicht schilderen met zwart-witte make-up om eruit te zien als een Afro-Caribisch icoon genaamd Baron Samedi, of een Afro-New Orleans icoon dat ook Baron Saturday wordt genoemd. Hij is een geest van de dood, maar hij houdt van kinderen; hij is erg wellustig, dus hij is een machtsstrijd. En ik zou zwarte contactlenzen in mijn ogen doen zodat je geen wit en geen pupil zou zien, zodat ik er meer uit zou zien als een schedel of een witte haai die wordt aangevallen.”

"Op mijn kostuum, mijn leren jas, naaide ik oude, duizenden jaren oude Egyptische relikwieën, en verzamelde stukjes toermalijn en onyx en stopte ze in mijn zakken om deze energieën samen te brengen en schok mijn verbeelding door te geloven dat ik op de een of andere manier door hen werd vergroot, of in contact kwam met oude geesten. Ik zou zo over de set lopen, beladen met al deze magische snuisterijen, en ik zou geen woord zeggen tegen mijn collega -sterren of crew of regisseurs. Ik zag de angst in hun ogen, en het was als zuurstof voor een bosbrand. Ik geloofde dat ik de Ghost Rider was."

Helaas voor iedereen die betrokken was bij de productie van de film, was Ghost Rider: Spirit of Vengeance verre van een sensatie aan de kassa. Erger nog, als je bedenkt hoeveel werk hij in zijn hoofdrol heeft gestoken, moest Nicolas Cage teleurgesteld zijn dat Ghost Rider: Spirit of Vengeance een slechte criticus en publieksscore heeft op Rotten Tomatoes.

Aanbevolen: