De cast van 'Downton Abbey: A New Era' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Downton Abbey: A New Era' gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Downton Abbey: A New Era' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Downton Abbey is een drama dat in 2010 voor het eerst debuteerde als een Engelse tv-serie en zes seizoenen duurde. Het kreeg zoveel grip dat na de seizoensfinale in 2015 een plan voor een film begon te rollen en uiteindelijk in 2019 werd uitgebracht. Dit jaar komt het filmvervolg Downton Abbey: A New Era in de bioscoop.

De cast van dit vervolg varieert van acteurs die al sinds het begin bij de franchise zijn tot gloednieuwe gezichten. Met deze gevarieerde cast komt er een breed scala aan acteerervaring. Hier is de cast van Downton Abbey: A New Era gerangschikt op vermogen.

10 Joanne Froggatt (Anna) heeft een nettowaarde van $2 miljoen

Ondanks haar lange lijst met acteercredits, heeft Joanne Froggatt een van de laagste nettowaardes van de Downton Abbey: A New Era-cast. Froggatt speelt 'Anna Bates' en werd gecast in het eerste tv-seizoen dat in 2010 uitkwam. Ze acteert al sinds eind jaren 90 en werkt bijna non-stop sinds haar eerste casting. Joanne heeft momenteel drie projecten in de maak, wat haar nettowaarde naar $ 2 miljoen leidt.

9 Tuppence Middleton (Lucy) is $4 miljoen waard

Tuppence Middleton werd ingehuurd om "Lucy Smith" te spelen voor de films. Ze speelde in vele opmerkelijke titels naast de Downton Abbey-films, zoals The Imitation Game, The Current War en War & Peace. Middleton is in 50 projecten gegoten sinds ze haar carrière in 2008 begon, waardoor haar vermogen tot $ 4 miljoen steeg.

8 Michelle Dockery (Lady Mary) heeft een nettowaarde van $4 miljoen

Michelle Dockery speelt "Lady Mary Crawley" sinds het debuut van Downton Abbey in 2010. Ze speelde in een aantal populaire titels zoals The Gentlemen en Non-Stop en heeft momenteel twee projecten die nog niet zijn uitgebracht. Anatomy of a Scandal is een mini-tv-serie die later dit jaar wordt uitgebracht, en Boy Kills World is een film die zich nog in de filmfase bevindt. Haar vermogen is $ 4 miljoen dankzij deze producties.

7 Elizabeth McGovern (Cora) heeft een nettowaarde van $4 miljoen

"Cora Crawley, Gravin van Grantham" wordt gespeeld door Elizabeth McGovern. Ze maakt sinds het begin in 2010 deel uit van de Downton Abbey-crew en bracht tientallen jaren ervaring mee in haar rol. McGovern begon met acteren in 1979 en verscheen in een aflevering van de tv-miniserie California Fever. Sindsdien is ze in bijna 70 andere producties gegoten, wat haar nettowaarde op $ 4 miljoen heeft gebracht.

6 Samantha Bond (Lady Rosamund) is $ 5 miljoen waard

Samantha Bond heeft een nettowaarde van $ 5 miljoen. Haar indrukwekkende 81 acteercredits omvatten verschillende 007-films, waaronder Tomorrow Never Dies, Die Another Day en The World is Not Enough. Ze werd ook ingehuurd om "Lady Rosamund Painswick" te spelen in de televisieserie Downton, en hoewel ze niet in de eerste film verscheen, is ze teruggekomen voor het vervolg van de film.

5 Laura Haddock (Myrna) heeft een geschatte netto waarde van $5,5 miljoen

Laura Haddock is sinds het begin van haar carrière in 2007 betrokken geweest bij vele indrukwekkende franchises, wat haar een nettowaarde van $ 5,5 miljoen opleverde. Ze speelt niet alleen "Myrna Dalgleish" in Downton Abbey: A New Era, maar ze heeft ook in meerdere Marvel-films gespeeld (beide Guardians of the Galaxy-films en een extra in Captain America: The First Avenger) en Transformers: The Last Knight. Haddock heeft ook drie projecten in de maak, waaronder een aanstaande Netflix-film.

4 Imelda Staunton (Maud) heeft een nettowaarde van $10 miljoen

Imelda Staunton is bekend en geliefd als Britse actrice in producties waarin Engeland centraal staat. Ze heeft sinds het begin van de jaren tachtig in meer dan 100 titels gespeeld, waarvan enkele van de meest opvallende de Harry Potter-franchise, The Crown, Sense and Sensibility, en Disney's-producties van Alice in Wonderland, Nanny McPhee zijn. en Maleficent. Staunton is ook gecast in beide Downton Abbey-films als 'Maud Bagshaw', wat haar nettowaarde op $ 10 miljoen brengt.

3 Dominic West (Guy) heeft een nettowaarde van $20 miljoen

Dominic West is een nieuw gezicht voor de Downton Abbey-crew, ingehuurd om de rol van 'Guy Dexter' te spelen. West is gecast in populaire producties zoals The Crown, The Affair, Star Wars: Episode I – The Phantom Menace en de serie die zijn populariteit enorm heeft vergroot: The Wire. Hij werkt momenteel ook aan drie producties, waardoor zijn vermogen stijgt tot een indrukwekkende $ 20 miljoen.

2 Maggie Smith (Violet) heeft een nettowaarde van $20 miljoen

Maggie Smith heeft een nettowaarde van $ 20 miljoen dankzij haar 88 acteercredits sinds ze in 1955 bij Hollywood kwam. Ze wordt het meest erkend voor haar rollen in Harry Potter, Sister Act, Hook en natuurlijk als "Violet Crawley" in de Downton Abbey-serie. Hoewel ze niet in de eerste film verscheen, was ze opgedoken om haar rol in het vervolg opnieuw op te nemen.

1 Hugh Dancy (Jack) heeft een nettowaarde van $30 miljoen

Het rijkste castlid van Downton Abbey: A New Era is Hugh Dancy, die 'Jack Barber' speelt. Hij was ook een nieuw gezicht voor de franchise, hoewel hij naam maakte door titels als Hannibal, Homeland en Law & Order. Dancy's vermogen bedraagt $ 30 miljoen, en hoewel hij geen lopende projecten heeft, zullen we hem waarschijnlijk snel weer zien.

Aanbevolen: