Wie is de vrouw van Theo James en kent zij zijn Hollywood-exen?

Inhoudsopgave:

Wie is de vrouw van Theo James en kent zij zijn Hollywood-exen?
Wie is de vrouw van Theo James en kent zij zijn Hollywood-exen?
Anonim

Het is lang geleden dat Theo James debuteerde in de eerste 'Divergent'-film, maar voor fans voelt het als gisteren. Sterker nog, veel fans zijn tot op de dag van vandaag nog niet helemaal over Four (of, wat dat betreft, Four en Tris) heen.

Maar Theo heeft het sinds zijn debuut erg druk gehad in Hollywood, zowel op het gebied van films als het daten met tal van Hollywood-schoonheden. Althans, volgens de geruchten.

Niet lang geleden is Theo echter getrouwd en nu willen fans alles weten over de vrouw van Theo James en wat ze doet. Wrijft ze over de ellebogen met de voormalige vlammen van haar man in Hollywood, of loopt het stel in verschillende sociale kringen?

Waren Shailene Woodley en Theo James in een relatie?

Het eerste wat fans willen weten over de 'Divergent'-serie is of Shailene Woodley en Theo James daadwerkelijk een relatie hadden terwijl ze respectievelijk Tris en Four speelden.

Helaas voor fans is die potentiële romance nooit bevestigd. Toch suggereren Theo's opmerkingen, in interviews vroeger, dat er iets tussen hen was.

James merkte op dat "Shai en ik een goede chemie hadden vanaf het eerste moment dat we elkaar ontmoetten." Aan de andere kant benadrukte hij ook dat hun "vriendschap is gegroeid" en dat hij haar "als persoon heeft zien evolueren".

Dat klinkt niet zo romantisch als de fans hadden gehoopt, en het feit dat geen van de helft van het potentiële koppel ooit iets heeft bevestigd, doet fans denken dat een schip niet heeft gevaren.

Met wie is Theo James uitgegaan?

Shailene Woodley was niet het enige beroemde Hollywood-gezicht waarmee Theo James werd gelinkt voordat hij met zijn vrouw trouwde. Hoewel zijn Wikipedia-artikel over relaties vrij schaars is (en alleen bevestigt dat hij zijn vrouw heeft ontmoet en getrouwd), beweren talloze bronnen dat Theo met verschillende Hollywood-vrouwen is uitgegaan.

Sommige bronnen suggereren dat Theo James omstreeks 2014 met Taylor Swift is uitgegaan. Wie weet, misschien gaat een van Taylors liedjes eigenlijk over Theo?! (hoewel ze waarschijnlijk het meest over Joe Alwyn heeft geschreven)

Wanneer was Theo James getrouwd?

Terwijl de datinggeruchten vooral circuleerden terwijl Theo aan 'Divergent' werkte, heeft hij het sindsdien behoorlijk druk gehad. Maar hij trouwde uiteindelijk tussen twee projecten door, en startte een ander project het jaar nadat hij met zijn vrouw trouwde, maar ook samen met zijn vrouw.

Het blijkt dat Theo James in 2018 met zijn vrouw trouwde, en in 2019 waren ze allebei in de serie 'Sanditon'. Maar in hetzelfde jaar dat hij trouwde, had James ook films als 'How It Ends', 'London Fields', 'Zoe', 'Backstabbing for Beginners' en een paar afleveringen van 'Castlevania'.

Maar dat betekent niet dat zijn bruiloft geen hoogtepunt van het jaar was voor Theo en zijn vrouw.

Wie is de vrouw van Theo James, Ruth Kearney?

Theo James' vrouw Ruth Kearney is misschien niet zo beroemd als zijn geruchten ex-vriendinnen. Maar ze is een actrice en het liefdesverhaal van het stel begon op de Bristol Old Vic Theatre School.

Er is niet veel bekend over hun relatiegeschiedenis, maar in een interview lachte Theo dat ze elkaar ontmoetten en een band kregen tijdens hun acteerlessen, "het zijn kikkers."

Van zijn nu-vrouw merkte James op: "Ze is erg optimistisch, attent en grappig." Dat interview, dat plaatsvond in 2020, lijkt ook enkele romantiekgeruchten over Theo en zijn voormalige castmates op te helderen.

Tot teleurstelling van de fans klinkt het alsof Theo al heel lang bij zijn vrouw is; de interviewer merkte op dat "Niet veel mannen van in de twintig het verleidingsbuffet van Tinseltown binnenstappen en tevoorschijn komen met hun relatie intact", erop wijzend dat de acteur de uitzondering was.

Op dat moment zei Theo zelf dat het "interessant was om zo lang samen te zijn", en verduidelijkte dat ze samen "echt door het allereerste begin van een carrière waren genavigeerd". Gezien de tijdlijn van Theo's tijd op de Theaterschool en de daaropvolgende carrièresprong, klinkt het alsof de twee de hele tijd samen waren.

Wat betekent dat Ruth stilletjes vertrouwen had in haar toenmalige vriend terwijl hij in films speelde met Shailene Woodley en mogelijk rondhing met Taylor Swift.

Dat is een uitstekende start van een Hollywood-relatie, toch? Maar het paar heeft sindsdien een lange weg afgelegd.

Heeft Theo James een kind?

Hoewel Theo James toegaf 'agressief' privé te zijn over zijn leven, is zijn vrouw dat minder; haar sociale media hebben meer dan 50.000 volgers, en Theo komt af en toe voor.

Natuurlijk is Ruth nogal vaag in haar posts op sociale media; hoewel roddelbladen hebben gemeld dat het paar onlangs samen een baby heeft verwelkomd (ergens half augustus 2021), heeft de kleine nog geen debuut op sociale media gemaakt.

Maar dat is net als Theo om zowel zijn vrouw als baby uit de schijnwerpers te houden (zelfs als zijn vrouw beroemd is).

Aanbevolen: