Hier is waarom Richard Simmons nooit getrouwd is

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Richard Simmons nooit getrouwd is
Hier is waarom Richard Simmons nooit getrouwd is
Anonim

Richard Simmons staat al tientallen jaren in de schijnwerpers, hoewel hij de laatste jaren uit de schijnwerpers is gestapt. Al van jongs af aan is hij geïnteresseerd in fitness, en hij begon zijn carrière met het openen van een oefenstudio die niet alleen gericht was op sporten, maar ook op gezonde eetgewoonten. Veel mensen voelden zich aangetrokken tot dit baanbrekende etablissement en al snel werd hij een mediapersoonlijkheid. Hij kreeg zelfs een terugkerende rol in het General Hospital.

Een aspect van zijn privéleven dat de aandacht van mensen heeft getrokken, is het feit dat Richard nooit is getrouwd. Dit is iets waar niemand iets aan heeft, maar dat heeft fans er niet van weerhouden te speculeren. Hier volgen enkele mogelijke verklaringen.

6 Richard Simmons heeft altijd een drukke agenda gehad

Sinds de carrière van Richard Simmons begin jaren '80 van start ging, werd hij een erg drukbezet man, en dat duurde vele jaren. Hij heeft altijd van zijn werk als gezondheidsprofessional en fitnesspersoonlijkheid gehouden, maar dat betekent niet dat het geen invloed heeft op de manier waarop hij met de wereld omgaat. Voor iemand die al tientallen jaren zijn agenda vol heeft staan met optredens in de media, het hosten van shows, werken in gezondheidsclubs en de wereld rondreizen, zou het zeker moeilijk zijn om je te settelen en een rustig huwelijk te hebben. Dit wil niet zeggen dat dit de definitieve reden is, maar het heeft zeker bijgedragen aan zijn beslissing om vrijgezel te blijven.

5 Richard Simmons had een periode van isolatie

Wat mensen nieuwsgierig maakte naar Richards liefdesleven, was de periode waarin hij besloot een pauze te nemen van het openbare leven. Het punt is, hij ging een beetje te ver, en de nieuwsgierigheid naar zijn levensstijl veranderde in oprechte bezorgdheid over zijn welzijn toen de wereld twee jaar niets over hem hoorde.

Eindelijk, in 2016, had hij genoeg van de geruchten en besloot hij zijn fans toe te spreken op TheToday Show, waarmee hij alle twijfels wegnam.

De redenering achter zijn afzondering was simpel: "Ik wilde gewoon een beetje een eenling zijn voor een tijdje", legde hij uit.

4 Alleen omdat Richard Simmons vrijgezel is, wil nog niet zeggen dat hij alleen is

Tijdens zijn tijd weg van de schijnwerpers kwamen fans met talloze theorieën over zijn 'verdwijning'. Sommigen waren redelijk en gevoed door hun bezorgdheid, maar anderen waren meer samenzweerder, grenzend aan belachelijk. Sommige mensen gingen zelfs zo ver dat ze een podcast begonnen met de naam "Missing Richard Simmons", waarin werd onderzocht waarom hij het openbare leven had verlaten. Een van de rare theorieën was dat zijn huishoudster hem had ontvoerd, en alleen al bij de gedachte moest Richard al lachen.

"Teresa Reveles (zijn huishoudster) is al 30 jaar bij mij", zei hij. "Het is bijna alsof we een getrouwd stel zijn. Hij voegde er vervolgens aan toe: "Niemand hoeft zich zorgen om mij te maken. De mensen om me heen zijn geweldige mensen die goed voor me zorgen." Dus maak je geen zorgen, alleen omdat hij ervoor kiest om geen serieuze relatie aan te gaan, betekent dit niet dat er niet voor hem gezorgd wordt.

3 Een-op-eenrelaties zijn niet voor Richard Simmons

Zoals fans inmiddels waarschijnlijk hebben begrepen, geniet Richard Simmons echt van zijn tijd alleen, en zijn verlangen om vrijgezel te blijven had waarschijnlijk te maken met deze kant van zijn persoonlijkheid. Hij houdt er echter van om via zijn werk contact te maken met mensen en vindt het leuk om te weten dat mensen hem waarderen. Hij omschrijft zichzelf als een 'hofnar', en hij vindt het geweldig.

"Ik beschouw mezelf als een clown en een hofnar, en ik hou ervan om mensen aan het lachen te maken, of ze nu met mij of met mij lachen", zei hij. “Ik hou gewoon van wat ik doe, en ik ben meer dan wat dan ook een leraar. Als de koning depressief wordt, roept hij niet om zijn vrouw. Hij roept niet om de kok. Hij roept om de hofnar."

2 De geruchten over de seksualiteit van Richard Simmons

Omdat hij nooit getrouwd is en nooit openlijk over zijn seksuele geaardheid heeft gepraat, speculeren mensen er al jaren over. Tegenwoordig lijken steeds meer mensen langzaam te begrijpen dat van niemand mag worden verwacht dat hij over hun seksualiteit praat of uitleg geeft over hun relatiestatus, maar er zijn nog steeds mensen die hun mening hierover delen. Richard Simmons heeft er nooit in het openbaar over gesproken en hopelijk voelt hij zich niet onder druk gezet om dit te doen.

1 Richard Simmons is zo blij

Dat is echt het enige dat telt. Richard Simmons is blij dat hij niet getrouwd is, en daar zou de discussie moeten eindigen. Als hij diepbedroefd was of zich niet op zijn gemak voelde met zijn huidige situatie, dan zou hij iets doen om het te veranderen, maar de belangrijkste reden dat hij nooit is getrouwd, is dat hij gelukkig is om op zichzelf te wonen. Hij heeft een gezonde routine, alle hulp die hij nodig heeft van mensen die hij vertrouwt, goede vrienden, en hij probeert nog steeds zijn talent met mensen te delen. Tijdens quarantaine besloot hij zijn trainingsvideo's Sweatin' to the Oldies op YouTube te uploaden, zodat mensen fit konden blijven tijdens isolatie, en hij was heel blij met de respons die hij kreeg.

"Ik ben erg enthousiast dat mijn baanbrekende fitnessserie Sweatin to the Oldies nog steeds zo relevant en populair is en ik hoop dat veel nieuwe fans deze tijdloze klassiekers zullen ontdekken", zei hij.

Het is lang geleden dat hij in het openbaar verscheen om een nieuw project te delen, dus hij geniet waarschijnlijk van zijn rustige leven. Met een beetje geluk krijgen fans in de nabije toekomst wat inhoud.

Aanbevolen: