Hier is waarom Nathan Fillion nooit getrouwd is

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Nathan Fillion nooit getrouwd is
Hier is waarom Nathan Fillion nooit getrouwd is
Anonim

Nathan Fillion vierde op 27 maart zijn 50e verjaardag. Voor de meeste mensen van zijn leeftijd zijn ze ofwel getrouwd en hebben ze kinderen of zijn ze tenminste ergens in het verleden getrouwd geweest.

Fillion is niet je gewone man van middelbare leeftijd - of beroemdheid, wat dat betreft. Voor zover bekend is de Castle-ster momenteel vrijgezel, hoewel dat niet wil zeggen dat zijn liefdesleven saai is geweest.

Door de jaren heen is het bekend dat hij relaties heeft met veel vrouwen, waaronder een aantal waarmee hij in verschillende films of tv-shows heeft gewerkt. Sommige van deze romantische verlovingen gingen zelfs een stap verder in verloving.

Niettemin is geen enkele van zijn relaties geëindigd met Fillion die door het gangpad loopt, omdat hij altijd bijna genoeg lijkt te komen voordat hij helemaal wegloopt.

Op basis van enkele opmerkingen die hij in het verleden heeft gemaakt, lijkt het erop dat de acteur niet tegen het idee is om te trouwen. Hij heeft echter moeite gehad om de juiste match te vinden met de mensen met wie hij uitging, en in plaats daarvan lijkt hij zich nu vooral op zijn carrière te willen concentreren.

Bijgewerkt op 19 augustus 2022: Nathan Fillions carrièregerichte mentaliteit heeft hem dit jaar al aan vijf projecten doen werken. Om 2022 af te trappen, sprak hij een personage uit in de videogame Destiny 2: The Witch Queen. Daarna ging hij verder met een aflevering van Robot Chicken, seizoen 2 van Resident Alien, seizoen 5 van The Rookie en een aanstaande spin-offserie genaamd The Rookie: Feds. Met dit alles heeft hij geen tijd kunnen besteden aan daten.

Wie heeft Nathan Fillion in het verleden gedateerd?

Nathan Fillion's meest recente relatie was met Days of Our Lives-ster Krista Allen, die ook ooit betrokken was bij Hollywood-hunk George Clooney. Fillion en Allen kwamen voor het eerst samen in 2015, nadat ze naar verluidt elkaar hadden ontmoet via wederzijdse vrienden.

Op dat moment in haar leven was de actrice al twee keer getrouwd, één keer met de Britse rapper Mams Taylor en de andere keer met Justin Moritt, een unitproductiemanager in films als Hitch en I Am Legend.

Allen en Moritt hadden samen één kind, een zoon genaamd Jacob Nolan Moritt in juli 1997. Us Weekly meldde de geruchten dat de in Californië geboren ster betrokken zou zijn bij Fillion, waarbij een bron dicht bij de twee zou beweren dat hij had in feite al de zoon van zijn nieuwe vlam ontmoet.

De twee zouden uiteindelijk hun relatie publiekelijk bevestigen en vaak over elkaar posten op hun sociale media-pagina's. Hun romantische sprookje duurde ongeveer vijf jaar voordat ze uiteindelijk uit elkaar gingen in 2020.

Fillion had eerder ook gedate met actrices Kate Luyben (True Blood, The 40-Year-Old Virgin) en Felicia Day, met wie hij samen speelde in Joss Whedon's Dr. Horrible Sing-Along Blog.

Hoe vaak was Nathan Fillion verloofd?

Nathan Fillion heeft bij drie verschillende gelegenheden bijna 'ik doe' gezegd. De ster van ABC's The Rookie ging voor het eerst op één knie zitten voor Vanessa Marcil in 1996. Marcil, ook een acteur van beroep, was vooral bekend door haar rol als Gina Kincaid in het populaire Fox-tienerdrama uit de jaren '90, Beverley Hills, 90210.

Fillion had Marcil al ongeveer acht maanden toen hij haar ten huwelijk vroeg, hoewel hun verloving van vrij korte duur zou zijn. Voordat het jaar om was, hadden ze het afgeblazen - en ook hun hele relatie - waarbij de actrice later beweerde dat drugsmisbruik een van de belangrijkste redenen achter de beslissing was.

Fillions twee andere verlovingen lagen griezelig dicht bij elkaar in termen van wanneer ze plaatsvonden. Tussen 2013 en 2014 was hij verloofd met Mikaela Hoover, bekend van Happy Endings en How I Met Your Mother.

Die specifieke relatie liep naar verluidt op de klippen toen Fillion actrice en wetenschapper Christina Ochoa ontmoette. Er wordt gezegd dat het vrij snel klikte tussen de twee en dat ze zich binnen hetzelfde jaar verloofden.

Wat vindt Nathan Fillion van het huwelijk?

Zoals het geval was met zijn twee eerdere verlovingen, duurde Fillions verbintenis om te trouwen met Christina Ochoa niet lang. Daarna leek hij het roer om te gooien in zijn benadering van relaties.

Het duurde ongeveer een jaar voordat hij Allen begon te zien, en hoewel hij haar nooit een aanzoek heeft gedaan, duurde die relatie op zijn minst een flink aantal jaren.

Fillion is nooit erg openhartig geweest over zijn persoonlijke relaties, of zelfs maar over zijn opvattingen over liefde en huwelijk. Aanwijzingen waren echter te vinden in de gevoelens die hij heeft over het liefdesverhaal van Rick Castle, zijn personage in zijn populaire, gelijknamige misdaaddramaserie.

Castle werd in 2016 geannuleerd door het ABC-netwerk, naar verluidt als gevolg van een ruzie tussen Fillion en zijn tegenspeler, Stana Katic. Rechercheur Castle had uiteindelijk zijn liefde voor Katic's personage, Kate Beckett, beleden.

Fillion heeft een zeer sentimentele droom voor Rick en Kate. "Ik zou Castle graag zien trouwen aan de oevers van Maui in deze kleine buurt waar ik persoonlijk graag op vakantie ga", zei hij ooit.

Of hij bereid is om er zelf helemaal voor te gaan, v alt nog te bezien.

Aanbevolen: