Tien echtscheidingen van beroemdheden die veel te lang aansleepten

Inhoudsopgave:

Tien echtscheidingen van beroemdheden die veel te lang aansleepten
Tien echtscheidingen van beroemdheden die veel te lang aansleepten
Anonim

Het is geen nieuws dat scheiden een ingewikkelde aangelegenheid is, zowel voor gewone mensen als voor beroemdheden. In feite kan een scheiding een van die weinige dingen zijn die moeilijker zijn voor beroemdheden. De controle, de juridische strijd, het moeten publiceren van een aantal zeer moeilijke situaties… het kan niet gemakkelijk zijn. En die dingen zorgen er meestal voor dat de echtscheidingsprocedures van beroemde mensen aanslepen. Al deze beroemde koppels hebben te maken gehad met gecompliceerde echtscheidingen, sommige iets langer dan gemiddeld en andere gewoon belachelijk langdurige processen.

10 Mariah Carey en Nick Cannon

Dit is een van de weinige gevallen waarin een echtscheiding rommelig werd zonder noodzakelijkerwijs de relatie tussen de betrokken personen te beïnvloeden. Mariah Carey en Nick Cannon waren zes jaar samen en hadden twee kinderen voordat Nick in 2014 de scheiding aanvroeg, en het proces duurde twee jaar. Maar terugkijkend verzekert de zangeres dat, hoewel het al een tijdje rommelig was, ze zich kort daarna realiseerde dat dat niet nodig was. De twee kunnen het nu heel goed met elkaar vinden en hebben een geweldige co-ouderschapsdynamiek.

"Eerlijk gezegd denk ik dat Nick en ik het tussen ons tweeën hadden kunnen oplossen, maar ego's en emoties raakten ontstoken (wat zich kan vertalen in veel factureerbare advocaaturen, en uiteindelijk gebeurde dat), "schreef ze in haar boek, De betekenis van Mariah Carey. "Het was zwaar. We wilden allebei zeker weten dat alles cool was voor ons gezin. We zullen altijd familie blijven en we zorgen ervoor dat het werkt."

9 Khloe Kardashian en Lamar Odom

Een van de redenen waarom de scheiding van Khloé Kardashian en Lamar Odom te lang duurde, was omdat ze het bijna een keer hadden afgeblazen. Khloé vroeg in 2013 de echtscheiding aan en twee jaar later was het nog steeds niet gedaan. In 2015 had Lamar ernstige gezondheidsproblemen die verband hielden met zijn verslaving, dus Khloé besloot nog wat langer met hem getrouwd te blijven. Toen hij echter beter werd, zette ze haar eerste idee voort en in 2016 voltooiden ze het proces eindelijk.

8 Morgan Freeman en Myrna Colley-Lee

Morgan Freeman en Myrna Colley-Lee, National Board of Review of Motion Pictures, 2003
Morgan Freeman en Myrna Colley-Lee, National Board of Review of Motion Pictures, 2003

Het was triest toen het nieuws over de scheiding van Morgan Freeman en Myrna Colley-Lee naar buiten kwam omdat dit stel al meer dan 20 jaar samen was.

Ze trouwden in 1984 en gingen definitief uit elkaar in 2007. Het duurde nog een jaar voordat ze de scheiding aanvroegen en daarna moesten ze nog twee jaar wachten tot het papierwerk officieel rond was.

7 John Schneider en Elvira Castle

John Schneider's scheiding is waarschijnlijk een van de meest gecompliceerde situaties op deze lijst. Het stel trouwde in 1993 en vroeg 21 jaar later de scheiding aan. Ze hebben samen een dochter. Terwijl het proces in 2014 begon, duurde het vijf jaar voordat ze erin slaagden om dingen te regelen. Om de zaken nog ingewikkelder te maken, verloofde John zich met zijn oude vriendin Alicia Allain, en in 2019 hadden ze een huwelijksceremonie om het officieel te maken, hoewel ze het legaal niet konden doen omdat John's scheiding nog steeds niet rond was. Na lange juridische gevechten die eindigden met het feit dat Elvira Castle $ 20.000 per maand aan partneralimentatie kreeg, werd de echtscheiding afgerond.

6 Brad Pitt en Angelina Jolie

Het was een schok toen de wereld erachter kwam dat Angelina Jolie de scheiding van Brad Pitt had aangevraagd, maar fans hadden wat tijd om aan het idee te wennen. Het nieuws brak in 2016 door, maar het duurde tot 2019 voordat de zaken eindelijk op orde waren. En ook al zijn ze wettelijk gescheiden, de juridische strijd tussen de twee is nog niet afgelopen.

5 Chris Martin en Gwyneth P altrow

Twee van de meest probleemloze mensen in de showbusiness zouden ongetwijfeld een wat gemakkelijke scheiding hebben, maar dat betekent niet dat het kort was. Nadat Chris Martin en Gwyneth P altrow in 2014 een aanvraag hadden ingediend, duurde het meer dan twee jaar voordat ze officieel gescheiden waren. Een deel van de reden waarom het zo lang duurde, was waarschijnlijk omdat, hoewel ze allebei wisten dat het tussen hen uit was, Gwyneth bang was om te scheiden, omdat degenen aan wie ze was blootgesteld, vreselijk waren geëindigd. Ondanks dat ze niet meer verliefd was op Chris, gaf ze nog steeds om hem en wilde ze niet dat ze op slechte voet zouden eindigen. Maar toen ze er echt mee doorgingen, realiseerde Gwyneth zich dat er niets was om bang voor te zijn en dat ze zonder problemen vrienden konden blijven.

"Ik weet dat mijn ex-man bedoeld was om de vader van mijn kinderen te worden, en ik weet dat mijn huidige echtgenoot (Brad Falchuk) bedoeld is om de persoon te zijn met wie ik heel oud word", vertelde ze. "Bewuste ontkoppeling laat ons erkennen dat die twee verschillende liefdes naast elkaar kunnen bestaan en elkaar kunnen voeden."

4 Jennifer Lopez en Marc Anthony

Jennifer Lopez en Marc Anthony's scheiding duurde zo lang dat ze technisch gezien tien jaar getrouwd waren, ondanks dat ze jaren gescheiden waren voordat ze officieel gescheiden waren. Ze vroegen in 2011 een echtscheiding aan en het duurde drie jaar om het proces af te ronden, en hoewel het niet altijd mooi was, slaagden ze erin een hartelijke en zelfs vriendschappelijke relatie te onderhouden toen de stress van de situatie eenmaal voorbij was. Ze hebben een co-ouderschapsstijl gevonden die voor hen werkt en zijn momenteel erg gelukkig.

3 Amy Poehler en Will Arnett

Het is altijd verdrietig als twee mensen die veel van elkaar houden, beseffen dat dingen niet werken. Amy Poehler en Will Arnett hadden een bijna perfecte relatie, en ze zouden bij elkaar zijn gebleven als het niet was omdat de romantiek langzaam wegsterft, waardoor een sterke maar platonische liefde in de plaats komt.

Ze gingen uit elkaar in 2012, maar ze vroegen pas in 2014 een echtscheiding aan, en zelfs toen was het pas in 2016 dat ze officieel single waren.

2 Bethenny Frankel en Jason Hoppy

De scheiding van Bethenny Frankel en Jason Hoppy duurde langer dan het huwelijk zelf. Ze trouwden in 2010, maar vroegen in 2012 een echtscheiding aan en het duurde 8 jaar voordat ze eindelijk gescheiden waren. Een deel van de reden waarom het zo lang duurde, was dat ze veel vochten om de voogdij over hun dochter, maar gelukkig is het een uitgemaakte zaak.

1 Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver

Waarschijnlijk de langste scheiding van beroemdheden in de geschiedenis. Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver waren 25 jaar getrouwd toen ze in 2011 de scheiding aanvroegen vanwege vermeende ontrouw. Pas eind vorig jaar werd het proces afgerond, en als fans opgelucht waren, kan men zich alleen maar voorstellen hoe zwaar al die jaren moeten zijn geweest voor het voormalige koppel. Hopelijk komen er meer vreedzame tijden aan.

Aanbevolen: