10 echte huisvrouwen wiens scheidingen en echtscheidingen de krantenkoppen haalden

Inhoudsopgave:

10 echte huisvrouwen wiens scheidingen en echtscheidingen de krantenkoppen haalden
10 echte huisvrouwen wiens scheidingen en echtscheidingen de krantenkoppen haalden
Anonim

Leven in de openbaarheid is geen sinecure, omdat het je leven openstelt voor publieke controle. Voor de Real Housewives leeft drama in hun achtertuin. Hun relatieproblemen spelen zich vaak af op de schermen waar miljoenen kijkers over de hele wereld getuige van kunnen zijn. Terwijl sommige koppels in de franchise erin slagen om het uit te werken en bij de les te blijven, stoppen anderen ermee en vechten het uit in de media.

Je zou je afvragen of het de reality-tv-vloek is die speelt of dat het simpelweg komt omdat hun relaties en huwelijken op hun beloop waren. Hoe je het ook bekijkt, de Real Housewives zijn bekende namen wiens liefdesleven de aandacht van het publiek trekt. Of het nu rommelig of vriendschappelijk is, het einde van de relaties en huwelijken van deze vrouwen ha alt vaak de krantenkoppen.

10 Yolanda Hadid en David Foster

Yolanda Hadid en David Foster
Yolanda Hadid en David Foster

Ondanks geruchten dat de voormalige Real Housewives of Beverly Hills-ster Yolanda Hadid en muziekproducent David Foster uit elkaar gingen vanwege Yolanda's gezondheid, ontkende David die beweringen. De 71-jarige vertelde dat hij nooit zou onthullen waarom hij Yolanda verliet, maar verklaarde dat het niet vanwege haar gezondheid was.

Hun scheiding schokte veel mensen, aangezien Yolanda streed tegen de ziekte van Lyme. Hoewel de voormalige huisvrouw in haar boek onthulde dat haar worsteling met de ziekte de belangrijkste oorzaak van de scheiding was.

9 Cynthia Bailey en Peter Thomas

Cynthia Bailey en Peter Thomas
Cynthia Bailey en Peter Thomas

Cynthia Bailey's huwelijk met Peter Thomas begon op een rotsachtige toon, haar familie steunde de vakbond niet helemaal. De exen waren zes jaar getrouwd voordat ze uiteindelijk besloten hun verbintenis te beëindigen. Hun breuk was minnelijk en dat leidde tot speculaties over waarom ze ermee ophielden.

In 2020 klaagde Cynthia haar ex-man aan voor $ 170.000, die ze hem leende terwijl ze nog samen waren. Het geld was voor het heropenen van de bar die ze gezamenlijk bezaten en die zich in een gebouw bevond dat de bank had afgeschermd.

8 Meghan King en Jim Edmonds

Meghan-King-and-Jim-Edmonds
Meghan-King-and-Jim-Edmonds

Meghan King en Jim Edmonds vijfjarige huwelijk kwam tot stilstand nadat hij betrapt was op ontrouw. Jim zou naar verluidt een intieme foto en video van zichzelf naar een andere vrouw hebben gestuurd op de dag dat Meghan bevallen was van hun tweeling.

Nadat Jim de scheiding aanvroeg, sloeg het tweetal elkaar op sociale media. Terwijl Meghan de voorwaarden van de kinderbijslag betwistte, beweerde Jim via zijn advocaat dat hij meer betaalde dan de rechtbank voorstelde.

7 Adrienne Maloof en Paul Nassif

Adrienne Maloof en Paul Nassif
Adrienne Maloof en Paul Nassif

Real Housewives of Beverly Hills alum Adrienne Maloof en Botched-ster Dr. Paul Nassif stopte ermee na 10 jaar huwelijk. De exen die niet terugdeinzen voor gekibbel voor de camera, braken uit hun voegen en Paul diende een aanvraag voor een juridische scheiding in.

Na hun breuk maakten de beroemde exen beide vernietigende beschuldigingen van fysiek en verbaal geweld tegen elkaar. Ze waren ook verwikkeld in een voogdijstrijd over hun drie kinderen. Paul en Adrienne zijn naar verluidt nu op een goede plek en co-ouderschap in der minne.

6 Kenya Moore en Marc Daly

Kenia Moore en Marc Daly
Kenia Moore en Marc Daly

Kenia Moore en Marc Daly's huwelijk was voor het grootste deel gehuld in mysterie. De exen die samen een dochter delen, zijn aan en uit geweest, het is moeilijk om hun relatiestatus bij te houden.

Kijkers zagen hun huwelijksproblemen zich afspelen op Real Housewives of Atlanta. Marc en Kenia probeerden hun huwelijk te reanimeren door middel van counseling, maar in januari 2021 kondigde hij aan dat hij en Kenia hadden besloten om voorgoed te stoppen.

5 Shannon en David Beador

Shannon en David Beador
Shannon en David Beador

Shannon en David Beador's tumultueuze huwelijk werd opgetekend in de echte huisvrouwen van Orange County. Na 17 jaar huwelijk stopten ze ermee en wat volgde was een woordenstrijd en een nooit eindigende strijd om de voogdij over hun drie kinderen.

David verzocht om verlaging van zijn kinderbijslag aan Shannon en diende zelfs een verzoek in voor een bevel dat zijn ex verbiedt alcohol te consumeren tijdens haar tijd met hun kinderen. Dit was nadat Shannon had toegegeven zelfmedicatie te hebben gebruikt met alcohol tijdens een speciale reünie van RHOC.

4 Vicki Gunvalson en Brooks Ayers

Brooks Ayers en Vicki Gunvalson
Brooks Ayers en Vicki Gunvalson

Na vier jaar samen hebben Vicky Gunvalson en Brooks Ayers, Real Housewives of Orange County-ster Vicky Gunvalson en Brooks Ayers ermee gestopt. Onnodig te zeggen dat veel van Vicki's co-sterren niet verdrietig waren om Brooks te zien vertrekken.

Per Bravo beschuldigde de RHOC-ster haar ex later van het niet terugbetalen van $ 184.899 die ze hem in 2011 leende, en van het niet terugbetalen van $ 81. 652. 2013 en 2015."

3 Phaedra Parks en Apollo Nida

Phaedra-parken en Appollo Nida
Phaedra-parken en Appollo Nida

De scheiding van Phaedra Parks en Apollo Nida blijft een van de meest besproken in de geschiedenis van Real Housewives. Het paar had last van pesterijen van de vrouwen op de Real Housewives of Atlanta, Phaedra steunde en verdedigde haar man tegen wrede geruchten.

Toen Apollo echter werd veroordeeld voor afpersing, was Phaedra klaar met hem. Hij werd veroordeeld tot acht jaar cel voor bank-, post- en identiteitsfraude. Het nieuws van zijn arrestatie was een van de grootste schandalen die de franchise ooit hebben getroffen.

2 Tamra Judge en Simon Barney

Tamra-rechter-Simon-Barney
Tamra-rechter-Simon-Barney

Real Housewives of Orange County ster Tamra Judge's huwelijk met ex-man Simon Barney hing aan een zijden draadje. Kijkers maakten kennis met enkele ongemakkelijke momenten tussen de exen.

Het is wat werd gezegd nadat Simon de scheiding aanvroeg die de aandacht trok, hij beweerde dat Tamra verbaal beledigend was en daden van ontrouw en ontrouw had gepleegd. De twee waren verwikkeld in een bittere voogdijstrijd over hun drie kinderen, Simon noemde Tamra zelfs een ongeschikte moeder.

1 Ramona en Mario Singer

Ramona en Mario Singer
Ramona en Mario Singer

Ramona en Mario Singer waren een machtspaar dat schijnbaar het perfecte leven had op Real Housewives of New York. Ramona had het niet toen een paranormaal begaafde voorspelde dat Mario ontrouw zou zijn, maar het kwam toch uit.

Het paar ging uit elkaar nadat de echte huisvrouw Mario betrapte op bedrog, ze probeerden een paar keer met elkaar te verzoenen, maar gingen uiteindelijk gewoon hun eigen weg. De exen zijn naar verluidt op vriendschappelijke voet

Aanbevolen: