Een kijkje in de datinggeschiedenis van Shailene Woodley

Inhoudsopgave:

Een kijkje in de datinggeschiedenis van Shailene Woodley
Een kijkje in de datinggeschiedenis van Shailene Woodley
Anonim

Shailene Woodley's datingleven is de laatste tijd veel meer dan normaal in de krantenkoppen, terwijl fans alle roddels en updates rond haar relatie met Aaron Rodgers volgen. Dit beroemdheidspaar heeft fans alle gevoelens gegeven, maar het heeft ook meer aandacht besteed aan Woodley's vorige datingleven. Sinds ze in de schijnwerpers staat voor deze relatie, zijn fans dieper gaan graven in hoe haar datingleven was voordat Aaron langskwam, en het blijkt dat ze is gekoppeld aan een aantal zeer prominente mannen. Ze heeft een aantal low-key relaties gehad en is ook in sommige relaties geweest die veel meer media-aandacht hebben gekregen. Dit is hoe haar datinggeschiedenis de afgelopen jaren is geweest…

8 Shailene Woodley en Elliot Page

De geruchtenmolen sloeg op hol in 2014 toen Shailene Woodley en Elliot Page samen werden gespot en er werd aangenomen dat ze aan het daten waren. Het was geen geheim dat ze al heel lang vrienden waren, maar op een gegeven moment namen de zaken een wending en de krantenkoppen begonnen te suggereren dat ze uit hun vriendschap waren gestapt en ook een romantische relatie waren gaan verkennen. Er zijn meer dan een paar foto's van deze twee momenten van delen met elkaar, maar geen van beide is naar voren gekomen om de datinggeruchten stevig te bevestigen of te ontkennen, waardoor fans zich afvragen wat er werkelijk tussen hen is gebeurd.

7 Shailene Woodley en Nahko Bear

Shailene Woodley en Nahko Bear waren twee solide jaren verbonden, van 2014-2016, en ze leken onafscheidelijk en gelukkig betrokken bij hun romance. De Indie-rockroots van Nahko Bear trokken de aandacht van Woodley en het duurde niet lang voordat de twee met een jetset naar Hawaii gingen om samen van een romantische vakantie te genieten. Zelfs nadat hun vlam was gedoofd, bleven Shailene en Nahko Bear goede vrienden en ze bleef zijn muziek promoten, waarmee ze liet zien dat hij haar volledige steun als vriend had.

6 Shailene Woodley en Ezra Miller

Shailene Woodley en de beroemde acteur en zanger Ezra Miller deelden een romantische relatie in februari 2016, en terwijl ze samen waren, maakten ze een aantal rode loper-optredens en leefden het voor de camera's. Het lijkt erop dat ze maar een korte tijd contact hebben gehad, maar in die tijd waren ze zichtbaar gelukkig in elkaars gezelschap.

5 Shailene Woodley en Theo James

Fans willen meer weten over wat er echt is gebeurd tussen Shailene Woodley en Theo James. De Divergent-sterren brachten veel tijd samen door in 2016, en velen dachten dat ze op dat moment aan het daten waren. Wat de zaken nog interessanter maakte, was het feit dat Theo beweerde dat hij "instant chemie" had met Shailene, waarvan velen dachten dat het een romantische referentie was.

4 Shailene Woodley en Ben Volavola

Ben Volavola en Shailene Woodley maakten hun relatie Instagram-officieel in januari 2018. Dit was nadat ze het jaar ervoor al romantische geruchten hadden aangewakkerd. Fans dachten dat dit de relatie zou zijn die zou blijven, maar al snel werd onthuld dat ze uit elkaar waren gegaan, waarbij Woodley beweerde dat "ze niet klaar was voor de volgende stap." Toen hij sprak over deze breuk, zei Shailene: "Ik realiseerde me dat ik nog op een leeftijd was waarop ik me niet volledig kon binden. Ik kon niet beschikbaar zijn voor hem op de manier waarop ik wilde zijn. Ik hield niet helemaal van mezelf.”'

3 Shailene en Aaron Rodgers beginnen te daten

Shailene Woodley en Aaron Rodgers verbaasden fans in februari 2021 toen ze bevestigden dat ze aan het daten waren. Bij het delen van het grote nieuws wilden fans meteen meer weten. Shailene onthulde op interessante wijze dat ze helemaal niets van voetbal weet en geen begrip of begrip had voor Aarons succes in de NFL.

Ze beschreef verder dat de twee begonnen waren als vrienden en daarna verwikkeld raakten in daten op afstand. Ze leken allebei verliefd op elkaar en fans waren enthousiast om te zien waar dit toe zou leiden. Niemand had enig idee dat er groot nieuws op komst was…

2 Aaron Rodgers en Shailene Woodley's plotselinge verloving

Bij het in ontvangst nemen van een prijs tijdens de NFL Honors Awards-ceremonie bedankte Aaron Rodgers zijn 'verloofde' voor haar steun, en de krantenkoppen barstten meteen los. Dit was de eerste die iemand had gehoord dat Shailene en Aaron officieel verloofd waren, en de vragen begonnen binnen te stromen.

Het blijkt dat de zaken echt verhitten voor het paar nadat ze een groot deel van hun tijd samen in lockdown hebben doorgebracht. Het verlovingsnieuws kwam als een schok en riep gemengde reacties op bij fans. Sommigen vonden dit een mooie volgende stap voor het stel, terwijl anderen vonden dat Shailene en Aaron veel te snel gingen.

1 Het uiteenvallen van Shailene en Aaron Rodgers en mogelijke make-up

Op 16 februari 2022, ongeveer een jaar na hun verloving, werd onthuld dat Shailene Woodley en Aaron Rodgers hun grote plannen hadden afgeblazen. Het paar bereikte een wederzijds akkoord om uit elkaar te gaan en hun eigen weg te gaan. Net zo snel als ze het hadden opgegeven, werden de twee weer samen gespot. Op 9 maart werd het voormalige paar arm in arm gespot in Zuid-Florida, en rapporten gaven aan dat ze samen een bruiloft hadden bijgewoond … als een paar. Wat dit betekent voor hun toekomst blijft onbekend.

Aanbevolen: