Een kijkje in de datinggeschiedenis van Billie Eilish

Inhoudsopgave:

Een kijkje in de datinggeschiedenis van Billie Eilish
Een kijkje in de datinggeschiedenis van Billie Eilish
Anonim

De afgelopen jaren waren fenomenaal voor Billie Eilish, die op amper 17-jarige leeftijd de muziekscene veroverde. Niet veel mensen weten dat ze de eerste artiest was die in de jaren 2000 werd geboren en een nummer 1 scoorde. album! Geen wonder dat ze een van de meest spraakmakende tieners van deze tijd is. Deze jonge singer-songwriter heeft ook bevestigd dat de teksten die ze opschrijft zijn geïnspireerd op haar ervaringen uit het echte leven, of het nu haar episodes van slaapverlamming zijn of haar uitingen van minachting voor pillen.

Haar liedjes gaan net zo goed over romantiek en verliefd worden als over haar hoop, angsten en dromen. Nadat ze in een waanzinnig tempo naar een ongelooflijk sterrendom en populariteit is gekatapulteerd, kan ze echt haar baas worden genoemd die is genomineerd voor zes Grammy's, optrad op SNL en ook op Carpool Karaoke verscheen. Er is echter heel weinig bekend over haar liefdesleven, omdat ze haar privéleven liever buiten de nieuwsgierige blikken van de media houdt. Toch zijn we erin geslaagd om wat trivia te krijgen over haar datinggeschiedenis. Lees verder om erachter te komen!

Been There, Done That

Billie heeft toegegeven verliefd te zijn geweest tussen de leeftijd van 15 en 18 jaar. Ze noemde niet wie de persoon was en benadrukte ook dat het allemaal verleden tijd is. Omdat ze de volwassen persoon is die ze is, ondanks dat ze zo jong is, verklaarde ze duidelijk in een interview in 2019 (augustus) dat ze zich momenteel concentreert op eigenliefde.

Billie Eilish geeft haar fans nauwelijks een glimp van wat er in haar privéleven gebeurt, en dus hebben we geen idee met wie ze in het verleden is uitgegaan. Afgaande op recente berichten in de media, gaat de tienersensatie momenteel echter met niemand uit. Tot onze teleurstelling krijgt haar grote fanbase op Instagram ook geen kijkje in haar leven buiten het podium. Terwijl de meeste jonge mensen van haar leeftijd van de ene relatie naar de andere gaan, lijkt ze echt te geloven in het idee van eigenliefde en is ze dus gelukkig vrijgezel op dit moment.

Wat de geruchtenmolens te zeggen hebben?

Nu bekend als Bhad Bhabie, was Danielle Bregoli, die algemeen wordt herinnerd als het 'cash me outside'-meisje van Dr. Phil, naar verluidt betrokken bij een romantische relatie met Billie, volgens de rapporten van Who's Dated Who. Aan de andere kant verwierp Capital Xtra de geruchten en verduidelijkte dat ze goede vrienden zijn. Alleen de tijd zal leren of er iets broeit tussen de twee. Vanaf nu lijkt er geen teken te zijn dat Billie zich openstelt voor haar fans en geniet van haar single-status. Wij als haar fans respecteren haar des te meer omdat ze zichzelf met zo'n gratie en waardigheid draagt.

Interessant is dat Billie altijd openhartig is geweest over haar toewijding aan een veganistisch dieet, en daarom is het zeer waarschijnlijk dat ze zou willen dat haar romantische partner dezelfde mening heeft. We hebben nog een nieuwtje om je te fascineren - ze was een aantal jaren gek geobsedeerd door Justin Bieber, voordat ze beroemd werd! Het grappige is dat ze uiteindelijk goede vrienden bleken te zijn en zelfs gingen samenwerken aan een versie van Bad Guy, een van de populairste nummers van Eilish!

Aanbevolen: