Tom Holland en Robert Downey Jr's gezonde vriendschap

Inhoudsopgave:

Tom Holland en Robert Downey Jr's gezonde vriendschap
Tom Holland en Robert Downey Jr's gezonde vriendschap
Anonim

Een van de vele geweldige vriendschappen die in het Marvel Cinematic Universe zijn ontstaan, is die tussen Robert Downey Jr. en Tom Holland Deze twee acteurs hebben onmiskenbaar een geweldige chemie op het scherm, maar hun band overstijgt blijkbaar de films. Ondanks het leeftijdsverschil hebben ze veel gemeen en hebben ze een grote vriendschap en liefde voor elkaar gekoesterd. Ze hebben allebei foto's gepost terwijl ze dingen samen doen, zoals wandelen of naar elkaars premières gaan, en hebben ook hartverwarmende verjaardagsberichten gedeeld. En terwijl RDJ verdergaat met de MCU, blijven de twee dichtbij. Dit is de vriendschap van RDJ en Tom Holland.

6 Robert Downey Jr. en de nep-eerste ontmoeting van Tom Holland

De eerste keer dat Tom Holland met de geweldige Robert Downey Jr. werkte, was in de film Captain America: Civil War uit 2016. Tom was toen pas 19 en hoewel hij daarvoor al een tijdje acteerde, was hij nog steeds erg nerveus om zo'n groot project op zich te nemen. Een ander ding dat hem nerveus maakte, was het ontmoeten van alle grote sterren die met Marvel werken, met name RDJ, met wie hij de meeste scènes zou hebben. De eerste keer dat ze elkaar ontmoetten was tijdens een van Tom's audities voor de film, en hij kreeg te horen dat Robert slechts enkele minuten voordat hij arriveerde zou komen. Toen hij zijn acteerheld voor het eerst zag, probeerde hij het cool te spelen, ondanks dat hij intern gek was, maar toen de eerste kriebels verdwenen, merkte hij dat de acteur er een beetje anders uitzag. Toen kwam Robert Downey Jr. de set binnen en Tom realiseerde zich dat hij de hele tijd tegen zijn stunt had gepraat. Het goede was volgens hem dat hij van zijn nervositeit af was voordat hij RDJ ontmoette.

5 RDJ gaf Tom Holland een belangrijk advies

Robert is niet alleen een goede vriend van Tom. Hij was ook een enorme invloed en een mentor voor hem toen hij zijn reis met Marvel begon. Hij zag iets in hem vanaf de eerste keer dat hij hem zag optreden, en de eerste keer dat hij hem ontmoette, gaf hij hem een advies dat Tom tot op de dag van vandaag koestert.

"Hij nam me terzijde en zei: 'Ik herinner me het gevoel. Ik heb dit eerder meegemaakt en het is ongelooflijk stressvol. Geniet van het proces en laat je lichaam het overnemen.' Dat is een advies dat ik nog steeds gebruik", deelde Tom mee. "Ik was onlangs bezig met een nieuwe Spider-Man-scène en ik moest een kom ontbijtgranen eten. En ik kon gewoon geen kom ontbijtgranen eten zoals een normaal persoon - ik was ook in mijn hoofd. En de regisseur, Jon [Watts], zegt: 'Wat ben je aan het doen?' En ik dacht: 'Sorry, ik leid met mijn hoofd en ik moet leiden met mijn lichaam.' Het was dus een goed advies. En ik denk dat dat het advies was dat me uiteindelijk de Spider-Man-baan bezorgde."

4 Robert Downey Jr. wist dat Tom Holland de perfecte Spider-Man was

Robert Downey Jr. was nauw betrokken bij de casting van Marvel's Spider-Man, en hij is de eerste om toe te geven dat hij alle kandidaten hard heeft gewerkt. En hoewel alle acteurs die auditie deden goed waren, was Tom Holland degene die naar zijn mening het gewicht van de Spider-Man-erfenis het beste kon bevatten.

"De jongen deed het. Hij was doorgewinterde, goede aanwezigheid. Ik kon zien dat hij goede kungfu had; hij kon met de stoten meegaan en het meer dan interessant houden, " vertelde RDJ. "Vergeet niet dat ik die dag met een stel kinderen aan het testen was. Ze zullen naamloos blijven, maar ze deden het allemaal goed en elk van hen zou iets anders voor de rol van Spider-Man hebben gebracht. Maar waarom Holland? Dat is jouw vraag, toch? Gravitas. Gravitas en het vertrouwen om de mantel aan te kunnen."

3 The Time Tom Holland Ghosted RDJ

Nog een hilarisch verhaal over deze twee vrienden is dit. Een paar jaar geleden vertelde Tom in de show van Seth Meyers dat hij Robert ooit per ongeluk had ghosted. Ter verdediging was Robert het tijdsverschil vergeten, dus toen hij Tom belde, was het 2 uur 's nachts in Londen. Tom zei dat hij niet eens controleerde wie er belde, hij zette gewoon zijn telefoon uit omdat hij wilde slapen.

De volgende dag zag hij echter dat hij een gemiste oproep had van The Godfather (hoe hij naar Robert verwees) en hij raakte in paniek. Hij stuurde hem een bericht en bood zijn excuses aan, maar nogmaals, vanwege het tijdsverschil, antwoordde RDJ pas veel later. Tom zei dat het waarschijnlijk de meest stressvolle dag van zijn leven was.

2 Robert Downey Jr. Face-Timed Tom Holland in het midden van een interview

Toen Tom Holland Spider-Man: Homecoming promootte, kreeg hij midden in een interview in Berlijn een onverwacht telefoontje van zijn held en tegenspeler. Tom zei dat het de eerste keer was dat hij hem FaceTimede, en hij nam op, tot grote vreugde van de interviewer. Robert belde eigenlijk om hem te feliciteren met de film, dus Tom bedankte hem en liet hem weten dat hij de pers deed, maar in plaats van de acteur af te schrikken, moedigde dat hem aan om door te praten, en hij vroeg zelfs om met de interviewer te praten en te vragen of Tom het goed deed.

1 Tom Holland kreeg zijn terugverdientijd

Nadat Robert de FaceTime-stunt had uitgehaald, wachtte Tom zijn tijd af en vond uiteindelijk de perfecte wraak. Toen RDJ een interview deed voor de eerste Spider-Man-film, liep Tom onschuldig de kamer binnen en riep uit: "Oh, je zit midden in een interview!" In plaats van weg te lopen, voegde hij eraan toe: "Ik zal een stoel bijtrekken", en voegde zich bij Robert, die slechts even deed alsof hij geïrriteerd was voordat hij zijn arm om Tom sloeg en hem prees voor zijn geweldige werk.

Aanbevolen: