10 gezonde Instagram-accounts van beroemdheden om te volgen om je dag op te fleuren

Inhoudsopgave:

10 gezonde Instagram-accounts van beroemdheden om te volgen om je dag op te fleuren
10 gezonde Instagram-accounts van beroemdheden om te volgen om je dag op te fleuren
Anonim

Sociale media verbinden vrienden en geliefden, ongeacht de afstand. Een leuk en briljant hulpmiddel, het is een geweldige manier om te socializen, nieuws te verspreiden en het overbrugt de kloof tussen gemiddelde mensen en beroemdheden op een manier die in het verleden nooit mogelijk was.

Belangrijker dan ooit sinds de COVID-19-pandemie, sociale media houden de wereld in contact, maar het kan een tweesnijdend zwaard zijn. Nieuws kan somber zijn en het is gemakkelijk om je bezig te houden met het deprimerende nieuws, in plaats van je te concentreren op de positieve dingen. Bekijk een lijst met 10 gezonde Instagrams van beroemdheden die je kunt volgen om je dag een beetje gelukkiger te maken.

10 Zoë Saldana

Zoe Saldana is een ongelooflijke actrice, bekend van haar werk in het Marvel Cinematic Universe en de Avatar van James Cameron, maar haar Instagram laat een andere kant van haar zien - een liefhebbende vrouw en moeder.

Haar sociale media staan vol met schattige berichten over haar kleine familie, bestaande uit drie jongens - Cy, Bowie en Zen - en haar man, Marco Perego. Het heeft een luchtig, gezond gevoel, en ze schuwt zeker niet enkele van de gekkere of rommeligere momenten van het moederleven.

9 Misha Collins

Misha Collins wordt het best erkend voor zijn rol als stoïcijnse maar naïeve engel in de hitserie van The CW, Supernatural, maar zijn Instagram is aanzienlijk zorgelozer dan Castiel.

Of hij nu foto's plaatst van vertederende castmate-momenten of grappige citaten van kinderen, Misha Collins houdt het echt - en zijn 'echte' is meestal hilarisch. Nog beter dan de humor, er is veel zoetheid en liefde. Hij doet wat hij kan om iets terug te geven aan gemeenschappen, door liefdadigheidsevenementen te promoten die inspanningen ondersteunen zoals hervorming van het strafrecht en daklozen helpen.

8 Emilie Goldblum

Emilie Goldblum is een gepensioneerde Olympische turnster en is sinds 2014 getrouwd met Jeff Goldblum. Ze hebben samen twee kinderen - Charlie en River - en volgens haar Instagram vormen ze een ongelooflijk schattig gezin.

Emilie's constante stroom van IG-verhalen omvat de capriolen van haar kinderen (Jeff verschijnt vaak op de achtergrond), recepten die ze uitprobeert voor het gezin, en gewoon gezonde berichten over van jezelf houden en manieren om te ontstressen in moeilijke tijden. Ze plaatst ook dagelijkse trainingsvideo's en doet haar best om vragen in de reacties te beantwoorden.

7 Jennifer Garner

Jennifer Garner staat bekend om haar felle rollen in Alias en Daredevil, maar haar Instagram is gewoon gezond, eigenzinnig plezier. Het is geweldig om beroemdheden in hun huis te zien die zich net zo gedragen als iedereen, of het nu gaat om normale dagelijkse taken, ouderschap of gewoon gekkigheid, en dat is alles van Jennifer Garner's Instagram.

Haar posts zitten boordevol sprankelende schattigheid, of ze nu een kookprogramma presenteert of een gechoreografeerde video filmt van haar dansen terwijl ze een berg was opvouwt.

6 Jeffrey Dean Morgan

Hij staat misschien bekend als een meedogenloze antagonist in The Walking Dead, maar Jeffrey Dean Morgan is een echte lieverd. Hij runt een boerderij met zijn vrouw, Hilarie Burton, met onder meer ezels, emoes en alpaca's… om er maar een paar te noemen.

Als hij het niet heeft over zijn acteerwerk of de boerderij, praat hij absoluut over hoeveel hij van zijn vrouw houdt, hij post hysterische video's van zijn dochter die make-up op hem, de hond en zichzelf aanbrengt, of post zonder script "commercials" voor zijn familieshow, Friday Night In With The Morgans.

5 Sam Neill

Het is lang geleden dat Sam Neill in Jurassic Park speelde als de briljante paleontoloog Alan Grant. Hoewel hij de rol in Jurassic World: Dominion opnieuw zal spelen, brengt hij het grootste deel van zijn tijd door op een kleine boerderij in Nieuw-Zeeland, waar hij tijd doorbrengt met zijn kleinkinderen en dierenvrienden (die hij liefdevol noemt naar beroemde beroemdheden).

Tijdens de quarantaine heeft hij veel nachtelijke video's gepost, van het lezen van verha altjes voor het slapengaan tot het spelen van de ukelele of gewoon praten over het leven. Hij heeft ook deelgenomen aan korte filmsamenwerkingen op sociale afstand met andere filmmakers, die later op Instagram worden geplaatst.

4 Drukke Philips

Bekend om haar werk in Courtney Cox' sitcom Cougartown, en meer recentelijk voor haar podcast Busy Philipps Is Doing Her Best, brengt de actrice haar natuurlijke humor en een nuchtere moeder-vibe naar haar sociale media.

Ze laat de fans in haar leven via lange (en meestal erg grappige) Instagram-verhalen, die vaak draaien om haar dochters, Crickett en Birdie, of iets grappigs dat haar is overkomen. Ze heeft een manier van verhalen vertellen die klinkt alsof ze met een vriend praat, in plaats van heel Instagram.

3 Mark Hamill

Als je op zoek bent naar zware Star Wars-inhoud en veel woordspelingen en grappen, zoek dan niet verder en volg gewoon Mark Hamill. De Star Wars-acteur, beroemd vanwege het vertolken van Luke Skywalker, en de oude stem van de Joker, omarmt zijn rollen en plaatst regelmatig memes over zijn personages.

Mark Hamill is gezond, zelfs als hij geen grap maakt. Hij is politiek op een stevige maar luchtige manier. Hij steunt de LGBT-gemeenschap, vele goede doelen, en kan het niet helpen om af en toe een bijtende grap over de president te tweeten of te posten (hij is geen fan).

2 Seth Rogen

Als iemand aan Seth Rogen denkt, denkt hij waarschijnlijk aan ranzige komedie en marihuana, maar zijn Instagram is een schokkend gezonde serie foto's van een van zijn grootste hobby's - pottenbakken.

De komiek en Hollywood-filmmaker is aanzienlijk getalenteerd in de unieke kunstvorm, het maken van een assortiment potten en schalen en ze trots tentoonstellen aan de wereld om te zien.

1 Lizzo

Lizzo is de koningin, dus waarom zou haar Instagram niet net zo fantastisch zijn als zij? Zangeres, songwriter, rapper, actrice - Lizzo kan het allemaal, en waarschijnlijk met één hand op haar rug gebonden. Grappige Instagram-verhalen, adembenemende mode en veel lichaamspositiviteit. Wat kun je nog meer vragen?

Lizzo is zelfverzekerd, schattig en inspirerend. Volg haar Instagram voor goede vibes op de dagelijkse, en veel gelach.

Aanbevolen: