Wie is de vrouw van John Cena, Shay Shariatzadeh?

Inhoudsopgave:

Wie is de vrouw van John Cena, Shay Shariatzadeh?
Wie is de vrouw van John Cena, Shay Shariatzadeh?
Anonim

Sinds het begin van de jaren 2000 is John Cena een enorme ster in de wereld van worstelen. Cena, 16-voudig wereldkampioen in de WWE, was jarenlang de grootste ster van dat bedrijf en gedurende die tijd werkte Cena onvermoeibaar om een glimlach op de gezichten van zijn vele fans te toveren. Zo heeft Cena in de loop der jaren samengewerkt met de Make-A-Wish Foundation om vreugde te brengen in het leven van zoveel zieke kinderen dat hij volgens het bedrijf records heeft gebroken. Naast al het succes dat John Cena genoot in de worstelwereld is hij de laatste jaren ook een grote filmster geworden. Cena heeft bijvoorbeeld veel werk gestoken in de voorbereiding om te schitteren in The Suicide Squad in 2021, wat hem hielp om zo goed te zijn in zijn rol in de film dat hij zal schitteren in een spin-off HBO Max-serie. Met dat in gedachten lijkt het er zeker op dat de acteercarrière van Cena vanaf hier alleen maar verder zal stijgen. Gezien het feit dat Cena zo'n big deal is geworden in Hollywood, zijn veel mensen meer in hem geïnteresseerd geraakt. De meeste van Cena's grootste fans willen bijvoorbeeld meer weten over Johns vrouw Shay Shariatzadeh.

Before The Spotlight

Voordat Shay Shariatzadeh John Cena ontmoette, was ze een gewoon persoon die haar leven buiten de schijnwerpers had geleid. Als gevolg hiervan zijn er veel aspecten van haar leven die onduidelijk zijn. Sommige websites beweren bijvoorbeeld dat Shariatzadeh in Vancouver is geboren, terwijl andere websites zoals TMZ haar geboorteplaats in Iran vermelden. Hoe dan ook, het is bekend dat Shariatzadeh het grootste deel van haar leven in Canada heeft doorgebracht en dat ze naar de University of British Columbia ging. Uiteindelijk behaalde Shariatzadeh een bachelor in Electrical and Electronics Engineering en ging ze werken voor een softwarebedrijf genaamd Sonatype.

In 2019 sprak Shay Shariatzadeh met iemand van de website avigilon.com terwijl ze vrouwen in tech vierden voor Internationale Vrouwendag. Tijdens dat interview onthulde Shariatzadeh het moment waarop ze voor het eerst ingenieur wilde worden. “Ik heb wiskunde en natuurkunde altijd leuk gevonden. Mijn broer studeerde techniek op school en ik herinner me dat hij op een dag thuiskwam met een project en het was een autonome auto - en dat was het! Ik besloot techniek te gaan studeren.” Tijdens datzelfde interview legde Shariatzadeh de rol uit die een mentor speelde in haar vermogen om succes te vinden in techniek. Daarom biedt ze zich nu vrijwillig aan om studenten van haar alma mater te begeleiden.

Een levensveranderende nacht

Eind 2019 werd een familiefilm genaamd Spelen met vuur, met John Cena, Keegan-Michael Key en John Leguizamo in de hoofdrol, uitgebracht met overwegend slechte recensies en middelmatige kassabonnen. Hoewel de meeste mensen volledig zijn vergeten dat Spelen met vuur bestaat, is het overduidelijk dat het maken van de film een belangrijke gebeurtenis in het leven van Cena was vanwege wat er tijdens de productie gebeurde.

Op een avond in 2019 besloten Shay Shariatzadeh en enkele vrienden om uit te gaan naar een restaurant in Vancouver. Aangezien veel films in Vancouver worden opgenomen, is het niet geheel ongebruikelijk dat beroemdheden opduiken om te genieten van het nachtleven dat de stad biedt. Je hoort echter niet elke week verhalen over sterren die verliefd worden op de inwoners van Vancouver. Desondanks is gemeld dat het liefde op het eerste gezicht was toen Cena Shariatzadeh in dat restaurant in Vancouver in 2019 zag.

Lopen door het gangpad

Voordat John Cena verliefd werd op Shay Shariatzadeh, had hij jarenlang een relatie met zijn mede-WWE-worstelaar Nikki Bella. Tijdens de vroege stadia van hun relatie vertelde Cena herhaaldelijk aan Bella dat hij niet geïnteresseerd was om vader te worden of met haar te trouwen. Uiteindelijk zou Cena uiteindelijk zijn deuntje veranderen toen hij ervoor koos om Bella voor te stellen en hij sprak zelfs over het willen hebben van kinderen met haar voor televisiecamera's. Ondanks dat alles zou het paar hun eigen weg gaan en Bella heeft gezegd dat ze Cena's naam niet eens meer legaal kan zeggen.

Nadat John Cena enkele jaren nodig had om op te warmen voor het idee om met Nikki Bella door het gangpad te lopen, hadden sommige mensen misschien verwacht dat zijn mening over het huwelijk weer zou verzuren na hun breuk. Dat gezegd hebbende, is het overduidelijk dat dit niet het geval is, want eind 2020 meldde Pro Wrestling Illustrated dat Cena en Shay Shariatzadeh waren getrouwd. TMZ zou later de eerste rapportage van PWI bevestigen met vermelding van records die waren ingediend bij functionarissen. Volgens de rapporten hadden Cena en Shariatzadeh een privéceremonie in Tampa, Florida.

Aanbevolen: