The Crown' zei dat ze Diana's interview in seizoen 5 opnieuw zou maken, ondanks de wens van William

Inhoudsopgave:

The Crown' zei dat ze Diana's interview in seizoen 5 opnieuw zou maken, ondanks de wens van William
The Crown' zei dat ze Diana's interview in seizoen 5 opnieuw zou maken, ondanks de wens van William
Anonim

Terwijl The Crown nu zijn laatste seizoen aan het filmen is, is gemeld dat het Netflix koninklijke drama mogelijk Diana's opruiende interview uit 1995 met Martin Bashir bevat. hitshow die losjes is gebaseerd op de Britse koninklijke familie - en bekend staat om momenten die als controversieel kunnen worden beschouwd - zou de nu beruchte chat met de Australische actrice Elizabeth Debicki die de volwassen prinses Diana uitbeeldt, kunnen nabootsen. In het BBC-interview Panorama sprak Diana prins Charles toe affaire met Camilla Parker-Bowles. Ze beschuldigde Charles openlijk van het bedriegen van haar door te zeggen dat er drie mensen in haar huwelijk waren, waardoor het een beetje "druk" was.

Prins William is 'gefrustreerd' met 'The Crown' die het beruchte interview met Diana nabootst

Hoewel geen senior werkende leden van de Britse koninklijke familie in het openbaar commentaar mogen geven op de serie, lijkt het erop dat prins William privé zijn zorgen heeft gedeeld over het idee dat het interview naar verluidt opnieuw zal worden gemaakt voor het scherm.

De toekomstige koning heeft zich eerder uitgesproken over het interview en zei dat het nooit meer mag worden uitgezonden of gecommercialiseerd. Hij zei nu dat hij "gefrustreerd" is dat The Crown dat kan doen door het in het nieuwe seizoen op te nemen.

Zoals gemeld door The Telegraph, "[The Duke's] woorden [op het interview] staan nog steeds."

William veroordeelde het interview eerder dit jaar ook met klem, nadat uit een onafhankelijk onderzoek bleek dat Diana valse documenten had gekregen om een reactie uit te lokken.

"Het is welkom dat de BBC de bevindingen van Lord Dyson volledig aanvaardt - die uiterst zorgwekkend zijn - dat BBC-medewerkers logen en valse documenten gebruikten om het interview met mijn moeder te verkrijgen, [en] lugubere en valse beweringen deden over de koninklijke familie die inspeelde op haar angsten en paranoia aanwakkerde', zei William.

"[Ook de BBC] vertoonde jammerlijke incompetentie bij het onderzoeken van klachten en zorgen over het programma, en waren ontwijkend in hun berichtgeving aan de media en verdoezelden wat ze wisten uit hun interne onderzoek."

The Duke voegde toe: "Het heeft in feite een vals verhaal tot stand gebracht dat gedurende meer dan een kwart eeuw is gecommercialiseerd door de BBC en anderen. Dit vaste verhaal moet nu worden aangepakt door de BBC en iedereen die heeft geschreven of is van plan te schrijven over deze gebeurtenissen."

Zal Netflix daadwerkelijk het interview met Diana bevatten?

Het ziet er echter naar uit dat Netflix de chat toch niet in het nieuwe seizoen kan opnemen. Een woordvoerder van de BBC zei eerder deze week dat ze geen contact hebben met Netflix over het betreffende interview.

"De BBC heeft gezegd dat het niet van plan is het interview opnieuw te vertonen. We hebben geen interactie gehad over dit specifieke probleem met Netflix."

Netflix gaf geen commentaar in antwoord op een vraag van Variety over de toekomstige aflevering.

Aanbevolen: