‘The Crown’ seizoen 5 bevat dit explosieve interview met prinses Diana

Inhoudsopgave:

‘The Crown’ seizoen 5 bevat dit explosieve interview met prinses Diana
‘The Crown’ seizoen 5 bevat dit explosieve interview met prinses Diana
Anonim

Hoewel de serie herhaaldelijk heeft aangekondigd dat het een fictie is gebaseerd op historische gebeurtenissen, het koninklijke drama met een groot budget van Netflix, heeft The Crown voor controverse gezorgd omdat het de monarchie in een negatief daglicht zette. Het is een must-see, ook al krijg je misschien niet alle details goed.

Het vierde seizoen, dat in november vorig jaar op de streamer in première ging, was gericht op de relatie tussen prinses Diana en prins Charles (gespeeld door de anders gekke Emma Corrin en Josh O'Connor), met name op de liefdesdriehoek tussen het paar en Camilla Parker-Bowles.

Dit real-life interview zal worden opgenomen in seizoen 5

Ondanks het sprookjeshuwelijk van Charles en Diana in juli 1981, was de relatie allesbehalve een sprookje en vijf jaar later herleefde de prins zijn romance met Bowles.

Een jaar voor de formele scheiding van Charles en Diana, nam de People's Princess deel aan een explosief interview met de BBC, waar ze Camilla publiekelijk de schuld gaf van het kapot maken van haar huwelijk.

In een recent interview met Insider heeft Royal Biograaf Andrew Morton (die adviseur is van de Netflix-serie) onthuld dat seizoen 5 van The Crown hetzelfde interview zal bevatten.

Morton, die in het geheim samenwerkte met prinses Diana aan haar biografie uit 1992; Diana: Haar waargebeurde verhaal zei dat de serie haar BBC Panorama-interview zal tonen, waarin ze de affaire toelichtte en zei: "We waren met drie in dit huwelijk, dus het was een beetje druk."

Het seizoen zal ook de geheime bandopnames bevatten die Diana met Morton deelde voor haar biografie, waarin ze sprak over haar leven en huwelijk.

De fans van de show vroegen snel om Diana in haar wraakjurk te zien. Ze droeg het prachtige zwarte, off-the-shoulder passende ensemble op dezelfde avond dat een documentaire werd uitgezonden waarin prins Charles toegaf een affaire te hebben met Camilla. Sindsdien is het geïnterpreteerd als gedragen "uit wraak" voor zijn bekentenis van overspel.

In het verwachte vijfde seizoen speelt de Australische acteur Elizabeth Debicki de rol van prinses Diana. Andere castleden zijn Harry Potter-acteur Imelda Staunton als Hare Majesteit de Koningin, Jonathan Pryce als Prins Philip en Lesley Manville als Prinses Margaret. Dominic West zou naar verluidt prins Charles gaan spelen.

De serie is gepland om te beginnen met filmen in juli van dit jaar en zal ergens in 2022 worden uitgezonden.

Aanbevolen: