Taylor Swift-fans verward als zangeres '1989'-nummer uitbrengt, ondanks dat 'Red' opnieuw opnemen haar volgende album is

Taylor Swift-fans verward als zangeres '1989'-nummer uitbrengt, ondanks dat 'Red' opnieuw opnemen haar volgende album is
Taylor Swift-fans verward als zangeres '1989'-nummer uitbrengt, ondanks dat 'Red' opnieuw opnemen haar volgende album is
Anonim

We zijn gelukkig, vrij, verward en eenzaam… in een mooie jurk, starend naar de zonsondergang? Dat is het nummer dat fans van Taylor Swift vandaag zingen nadat de Grammy-winnende zanger de verwachtingen opnieuw heeft gewekt met een verrassende release.

Ondanks de aankondiging in juni dat "het volgende album dat ik zal uitbrengen mijn versie van Red is, die op 19 november uitkomt", heeft Swift de muziekwereld vandaag verrast door onverwacht haar versie van uit te brengen. Wildest Dreams", van het album 1989, tot de muziekwinkels waar het snel de nummer één op de iTunes-hitlijst in de VS bereikte.

Al maanden sinds de zangeres de eerste van haar opnieuw opgenomen albums, Fearless, in april uitbracht, hadden fans getheoretiseerd over wat haar volgende release zou zijn. Swift is beroemd om het opnieuw opnemen van haar oude muziek die oorspronkelijk werd uitgebracht onder haar vorige label, om eigendom van haar meesters te krijgen. Een heropname van "Wildest Dreams" leek een sterke kanshebber voor een verrassende release nadat een fragment van het nummer te horen was in de trailer voor de 2021-film Spirit Untamed. Maar die theorie werd verdoezeld met de aankondiging van Red.

Nou, het lijkt erop dat TikTok er misschien voor heeft gezorgd dat Taylor haar plannen heeft gewijzigd.

Vooruitlopend op de trend op sociale media met de hit-single "Wildest Dreams" uit Swift's originele 2014-uitgave van 1989, besloot Swift haar bijgewerkte opname cadeau te doen aan de app en aan de wereld.

"Hallo! Ik zag dat jullie Wildest Dreams trending kregen op TikTok, dacht dat je mijn versie zou moeten hebben", schreef de 31-jarige ster op Twitter, naast vier kussende emoji's en de link naar het nummer.

En hoewel fans over de hele wereld zeker tevreden zijn, zijn sommigen meer dan een beetje in de war over de timing van de release.

"Ze is een bedreiging, maar ik hou van haar", schreef een verbijsterde fan. "Taylor gebruikte echt de UNO-reverse-kaart op het 'we beginnen 1989 TV-tijdperk zonder Taylor'-ding dat Swifties een paar maanden geleden had", verwijzend naar een online beweging waarbij fans deden alsof er nieuwe muziek zou komen.

En omdat niets wat Swift ooit doet willekeurig is, hebben fans zelfs een theorie bedacht dat de zes strepen op haar trui die ze op de enkele hoes draagt, verwijzen naar de zes albums die ze opnieuw opneemt.

Kort na de release waren TAYLOR en WildestDreamsTaylorsVersion de nummer één en twee trends, zowel in het VK als in de VS, en fans konden niet stoppen met het tonen van hun liefde voor de eerste preview op een van Swift's meest succesvolle albums.

Red (Taylor's Version) komt uit op 19 november, en in dit tempo, wie weet wat er nog komt!

Aanbevolen: