Jacob Elordi onthulde dat hij misschien geen 'Kissing Booth 3' zou doen

Jacob Elordi onthulde dat hij misschien geen 'Kissing Booth 3' zou doen
Jacob Elordi onthulde dat hij misschien geen 'Kissing Booth 3' zou doen
Anonim

In een exclusief interview met de cast van The Kissing Booth, onthulde Jacob Elordi dat hij niet weet of hij zal verschijnen in het derde vervolg.

The Kissing Booth 2 volgt een middelbare school senior Elle (gespeeld door Joey King) en haar strijd om een langeafstandsrelatie te onderhouden met haar vriend Noah (gespeeld door Jacob Elordi).

Toen hem werd gevraagd naar de mogelijkheid om een derde film te maken, gaf hij een onzeker antwoord.

"Zoveel van deze dingen eindigen met cliffhangers, ik probeer het aan de interpretatie over te laten", zei hij. "Persoonlijk weet ik niet wat ik doe na dit telefoontje."

Hoewel hij erkende dat veel fans verpletterd zouden worden, zei hij: "Nou, dat is het leven."

Dit is niet de eerste keer dat Elordi zijn wens uitte om niet-middelbare schoolrollen te spelen. Hij staat bekend om zijn rol als Nate in de succesvolle HBO-serie Euphoria, die het leven volgt van de 17-jarige Rue (gespeeld door Zendaya), een drugsverslaafde die wordt vrijgelaten uit de afkickkliniek.

Hoewel hij dankbaar is voor deze twee rollen, wil hij niet voor altijd een middelbare scholier spelen. In een interview met GQ Australia zei hij: Daar is niets op tegen, maar ik heb het een beetje gedaan en het zou echt moeilijk voor me zijn om daar vreugde in te vinden. Ik word nu ook ouder en ik begin er ouder uit te zien, dus het is een beetje belastend om steeds weer naar de middelbare school te gaan.'

Elordi bleef praten over hoe Euphoria zijn leven veranderde. De hitserie lanceerde zijn carrière echt in de goede richting.

“Na Euphoria vond de coolste shift plaats. Het zette me op de radar, dat ik misschien kon acteren, en het stelde me in staat om te gaan zitten met deze jongens wiens werk ik bewonder - ze kenden mijn werk en ze genoten ervan. Dus ik kon deze echt volwassen, creatieve gesprekken voeren met gelijkgestemde mensen.”

Elordi vertelde hoe hij worstelde om zich aan te passen aan de bekendheid die de eerste film verwierf. Hij hoopt echter dat fans genieten van het tweede deel.

“Het was een tijdje super intens. Van de ene op de andere dag kon je eigenlijk nergens heen, maar het is nu twee jaar geleden en het is behoorlijk ingezakt. Dus misschien komt de volgende uit en is het weer een tijdje slecht, maar ik denk dat het allemaal relatief is.”

The Kissing Booth 2 wordt nu gestreamd op Netflix.

Aanbevolen: