Twitter kan het niet helpen, maar praat over Travis Scott en Tobey Maguire

Inhoudsopgave:

Twitter kan het niet helpen, maar praat over Travis Scott en Tobey Maguire
Twitter kan het niet helpen, maar praat over Travis Scott en Tobey Maguire
Anonim

Rapper Travis Scott heeft zijn optredens comeback gemaakt door een show te geven op een privé Oscar-feest in Bel-Air op 26 maart. Hoewel zijn optreden niet lang duurde, hielden feestgangers nog steeds van zijn rappen en dj'en. Twitter kan echter niet stoppen met praten over wat de artiest aan het doen was tijdens het feest, zich vermengd met acteur en Spider-Man: No Way Home-ster Tobey Maguire.

Voor zover fans en mediamagnaten weten, hebben Scott en Maguire geen eerder contact met elkaar gehad. De twee leken een geweldige tijd met elkaar te hebben en lachten meer dan eens voor de camera's. Beide beroemdheden woonden het Oscar-feest afzonderlijk bij, met Scotts vriendin Kylie Jenner nergens te bekennen.

Verschillende mensen in de entertainmentindustrie woonden dit feest bij, waaronder Leonardo DiCaprio, Serena Williams en Jenners ex-vriend Tyga. Er waren geen familieleden van Kardashian of Jenner aanwezig. Vanaf deze publicatie was Maguire waarschijnlijk ook zonder datum aanwezig op het feest.

Twitter is verbijsterd door de foto's van de twee beroemdheden

De meerderheid van de sociale media heeft gesproken over hoe onverwacht het was om dit duo te zien rondhangen. Sommigen hebben zelfs gezegd dat ze nooit hadden gedacht ooit een foto van hen samen te zien. Anderen hebben ook grappen gemaakt en zeiden dat Scott in een Spider-Man-film zal verschijnen of dat Maguire zal worden opgenomen in een nieuw nummer van de rapper.

Noch Scott noch Maguire hebben deze foto's besproken. Ze hebben ook niet gesproken over hun relatie en of ze elkaar kenden voorafgaand aan het feest. Ze waren echter allebei zeker in een goed humeur. Zoals verwacht verlieten ze het feest afzonderlijk.

The Oscar Party was Scotts eerste optreden sinds de Astroworld Festival Tragedy

Scott's Astroworld Festival-tragedie veranderde alles voor hem in zijn carrière negatief. Terwijl de rapper optrad, ontstond er een menigte verliefdheid, resulterend in verschillende verwondingen voor concertbezoekers. Het incident resulteerde in tien doden, waarbij de slachtoffers tussen de 9 en 27 jaar oud waren. Wat Scotts imago echter slechter maakte, was dat hij ondanks de problemen zijn set bleef uitvoeren. Binnen een paar weken werd de rapper aangeklaagd door verschillende leden van de families van het slachtoffer, uit de Coachella-line-up gezet en zijn sponsoring kwijtgeraakt.

De artiest blijft leren en gaat verder, en is bezig met het creëren van Project HEAL. "Mijn team en ik hebben Project HEAL opgericht om de broodnodige actie te ondernemen om echte oplossingen te ondersteunen die van alle evenementen de veiligste ruimtes maken die ze kunnen zijn", zei hij in een Instagram-bericht. "Ik zal altijd de slachtoffers van de Astroworld-tragedie eren die voor altijd in mijn hart blijven."

Hoewel de rapper en de acteur plezier hadden op het Oscar-feest, is het niet bekend of de twee de ceremonie van de Academy Award bijwonen. De show wordt vanavond uitgezonden op ABC om 8:00 ET, live vanuit het Dolby Theatre in Los Angeles. De gastheren voor het evenement van dit jaar zijn Regina Hall, Amy Schumer en Wanda Sykes.

Aanbevolen: