10 sterren die zijn verbannen uit talkshows

Inhoudsopgave:

10 sterren die zijn verbannen uit talkshows
10 sterren die zijn verbannen uit talkshows
Anonim

Beroemdheden verschijnen vaak in talkshows om hun nieuwste film of tv-show te promoten, en kunnen vanwege hun populariteit zelfs helpen de kijkcijfers voor een talkshow te verhogen. Terwijl presentatoren van talkshows dankbaar zijn voor de sterren die op hun bank komen zitten en een praatje maken, zijn er talloze keren geweest dat een gastheer een beroemdheid heeft verbannen vanwege hun buitensporige gedrag of omdat het een principekwestie is.

De celebs op deze lijst zijn niet uitgenodigd voor bepaalde talkshows vanwege hun bizarre gedrag of gewoon omdat de presentator en de ster het gewoon niet met elkaar kunnen vinden. Piers Morgan's vete met Madonna is al jaren aan de gang en daarom heeft hij het "Material Girl" verbannen uit zowel zijn U. K. en Amerikaanse shows. Anderson Cooper, die Anderson Live presenteerde van 2011-2013, weigerde een van de Kardashians in zijn show te hebben omdat ze al overal elders waren.

Bijgewerkt op 8 april 2022: Zolang talkshows bestaan, zijn er lastige gasten om te interviewen. Elke presentator van een talkshow heeft zeker een lijst met hun minst favoriete sterren om te interviewen, hoewel sommige hosts die lijst beter geheim kunnen houden dan andere. Enkele andere beroemdheden die zijn verbannen uit talkshows zijn onder meer acteur Dax Shepherd, die werd verbannen uit Late Night with Conan O'Brien totdat hij nuchter kon worden, en regisseur Harmony Korine, die werd verbannen uit The Late Show with David Letterman nadat hij was naar verluidt betrapt bij het doorzoeken van de portemonnee van Meryl Streep.

In recent nieuws maakte rapper Ye enkele onbeschofte opmerkingen jegens The Daily Show-presentator Trevor Noah nadat Noah Ye's recente gedrag "ongemakkelijk" noemde, dus het is veilig om te zeggen dat Ye niet snel op The Daily Show zal verschijnen.

9 Madonna werd verbannen uit 'Piers Morgan Live'

Broadcaster Piers Morgan zal Madonna nooit toestaan in een van zijn Britse of Amerikaanse talkshows te komen, en het is duidelijk dat de Britse televisiepersoonlijkheid geen fan is van de zangeres. Tijdens CNN's Television Critics Association Winter 2011 Session, verwees Morgan naar Madonna als "een irritante factor in mijn leven gedurende 20 jaar" en voegde eraan toe dat de enige manier waarop hij de Queen of Pop in zijn show zou toestaan, is als ze "zich verontschuldigde bij CNN."

Hoewel hij nooit echt heeft onthuld waarom hij zoveel haat heeft voor de ster, gaf hij wel toe dat er een incident was met het gooien van broodjes en dat "er een reeks misdaden is" die Madonna "naar verluidt" Morgan heeft aangedaan. Madonna heeft nooit gereageerd op zijn reactie.

8 Joan Rivers werd verbannen uit 'The Tonight Show Starring Johnny Carson'

joan rivers op de johnny carson show
joan rivers op de johnny carson show

The Tonight Show met Johnny Carson in de hoofdrol was 30 jaar lang op NBC te zien en een van zijn vaste gastgastheren was Joan Rivers. De komieken genoten enige tijd van elkaars gezelschap, maar het ging bergafwaarts toen Rivers haar eigen talkshow voor het FOX Network ontving, die tegenover Carson werd uitgezonden.

Volgens Carson heeft Rivers hem nooit persoonlijk verteld dat ze haar eigen show kreeg, maar Rivers was het daar niet mee eens. Joan's talkshow werd snel geannuleerd, maar ze mocht nooit meer terug in de talkshow van Carson, noch in de show van Jay Leno, uit respect voor Carson. Toen Carson in 2005 overleed, onthulde Rivers dat hij haar nooit vergaf.

7 Kathy Griffin is van bijna allemaal verbannen

Kathy Griffin is geen onbekende in controverse en haar capriolen hebben haar verbannen uit meerdere talkshows. Volgens Collider is de komiek verbannen uit Leno, Conan, Ellen, The View, Live with Regis en Kelly, Letterman en The Today Show.

De comedy-ster heeft een aantal wilde momenten gehad in de live-uitzending, waaronder het uitkleden tot haar ondergoed tijdens de nieuwjaarsuitzending van 2012, het laten vallen van de F-bom op The View en het verschijnen op Letterman in 2012, nadat ze was verbannen, en doorgaan met uitkleden in de lucht.

6 Howard Stern werd verbannen uit 'The Tonight Show With Jay Leno'

Howard Stern en Jay Leno's talkshows zijn het tegenovergestelde, maar dat was niet de reden waarom Leno Stern officieel verbood van zijn late-night show The Tonight Show With Jay Leno. Terwijl Stern Leno voortdurend beschuldigde van plagiaat en liegen, ging het van kwaad tot erger toen Stern in Leno's show verscheen.

Tijdens Sterns interview in de show, bracht hij volwassen filmsterren naar buiten en praatte met opzet over andere gasten tijdens hun interviews, en deed hij meer schandalige capriolen. Dit zorgde ervoor dat Howard Stern verbannen werd van Leno's show en zelfs NBC deed mee, door Stern publiekelijk te bekritiseren voor zijn acties.

5 Gilbert Gottfried werd verbannen uit 'The Howard Stern Show'

Gilbert Gottfried heeft de meest herkenbare stem in Hollywood met zijn beroemdste rol in Dinsey's Aladdin, de stem van de papegaai Iago. Gottfried heeft talloze rollen gehad in films en televisie, en hij was een frequente gast in de talkshow van Howard Stern.

De twee mannen konden het goed met elkaar vinden en Gottfried verscheen verschillende keren in de show, maar er gebeurde iets tussen hen waardoor Gottfried werd verbannen uit de show. Volgens Screen Rant wordt aangenomen dat de acteur een grap te ver ging door op cupcakes te spugen of ze achter de schermen op de grond te spugen. Sommige mensen geloven echter dat de twee sterren gewoon niet meer klikten.

4 Hugh Grant werd verbannen uit 'The Daily Show With Jon Stewart'

Het is moeilijk te geloven dat acteur Hugh Grant ergens van verbannen zou worden, maar hij wreef talkshowhost Jon Stewart op de verkeerde manier tijdens zijn optreden in zijn show in 2009. Toen Grant op The Daily Show verscheen met Jon Stewart, hij was ongelooflijk onbeleefd, zelfs vloekend en klagend over de show, wat in tegenstelling is tot alle charmante personages die hij op het scherm speelt. Stewart was geen fan en verbood de Brit uit zijn show.

Nadat hij had gehoord over de manier waarop hij zich gedroeg voor de presentator van de talkshow, tweette Grant: "Blijkbaar kreeg mijn innerlijke krab de overhand met tv-producent in 09. Onvergeeflijk. J Stewart heeft gelijk als hij me schopt."

3 De Kardashians mochten niet op 'Anderson Live'

De familie Kardashian/Jenner is in bijna elke talkshow geweest, behalve die van Anderson Cooper. De televisiejournalist die Anderson Live twee jaar lang presenteerde, wist al dat hij niets van de Kardashian-clan in zijn nieuwe talkshow overdag wilde hebben.

Hoewel er geen haat is tussen Cooper en de beroemdste Hollywood-familie, vertelde de journalist in een aflevering van Watch What Happens Live aan Andy Cohen dat de Kardashians al overal en overal in de media zijn, dus hij deed het gewoon' Ik heb ze niets nieuws te zeggen, dus wat heeft het voor zin om ze in zijn talkshow overdag te plaatsen?

2 Chevy Chase werd verbannen uit 'Saturday Night Live'

Deze laatste twee gaan niet alleen over talkshows, maar ze gaan over de late night variétéserie SNL, die verschillende overeenkomsten deelt met veel van de meest populaire talkshows: het is live gefilmd, het wordt uitgezonden op late night TV, het heeft elke week beroemde gasten, en het is geproduceerd door Lorne Michaels, die talloze talkshows produceerde. Daarom telt het voor de doeleinden van deze lijst.

Chevy Chase is vooral bekend om zijn vertolking van Clark W. Griswold in vijf National Lampoon's Vacation-films, maar voordat hij aan die films deelnam, begon hij zijn carrière bij de originele cast van Saturday Night Live in 1975. Chase zou uiteindelijk ook een van de eerste leden worden die van de show werd verbannen.

De acteur was twee jaar bij Saturday Night Live en na zijn vertrek kwam hij de show acht keer hosten. Zijn achtste keer dat hij gastheer zou zijn, zou echter zijn laatste zijn nadat werd vernomen dat Chase castlid Cheri Oteri in de achterkant van het hoofd had geraakt. Maker en producer Lorne Michaels verbood Chase uiteindelijk om in de show te verschijnen, maar hij keerde later terug voor kleinere rollen.

1 Steven Seagal werd ook verbannen uit 'Saturday Night Live'

steven seagal op zaterdagavond live
steven seagal op zaterdagavond live

Er is blijkbaar een zeer lange lijst met acteurs die zijn verbannen uit Saturday Night Live en een in het bijzonder is acteur Steven Seagal. Na het hosten van de show in 1991, werd Seagal verbannen uit de show door producer Lorne Michaels omdat hij moeilijk was om mee te werken. Hoewel ze nooit te specifiek werden, gaf de bemanning toe dat ze het niet leuk vonden om met de krijgskunstenaar te werken en hem zelfs vervelend vonden.

De cast en crew van de show waren op scherp en hadden bijna een hele show zonder presentator. Ze hielden zich er echter aan en zouden Seagal meteen verbieden nadat hij klaar was.

Aanbevolen: