Jon Favreau en andere beroemdheden die echt goede koks zijn

Inhoudsopgave:

Jon Favreau en andere beroemdheden die echt goede koks zijn
Jon Favreau en andere beroemdheden die echt goede koks zijn
Anonim

Veel beroemdheden, naast beroemde chef-koks, houden zich bezig met de culinaire kunsten. Sommigen hebben van hun hobby's een tweede leven gemaakt, zoals acteur Stanley Tucci die een voorliefde voor eten heeft die op de tweede plaats komt dan die van Jon Favreau, die zijn keuken volledig opnieuw inrichtte toen hij koken als hobby begon. De beroemde stoner Seth Rogen houdt ook van koken, wat passend is voor iemand die waarschijnlijk meer trek krijgt dan de meesten, en zelfs Snoop Dogg houdt van bakken (nee, niet DAT soort bakken). Zelfs Paris Hilton had haar eigen kortstondige kookprogramma op Netflix.

Of het nu gaat om de gerookte borst van Seth Rogen of om Snoop Doggs (niet-medicinale) brownies, verschillende beroemdheden zijn ook behoorlijk indrukwekkend als het gaat om hun werk in de keuken. Sommigen hebben zelfs boeken geschreven en hele films gemaakt over hun liefde voor eten. Hier zijn slechts een paar beroemdheden die zich veilig kunnen identificeren als 'fijnproevers'.

10 Jon Favreau maakte een film genaamd 'Chef'

Wie had gedacht dat de schrijver, regisseur en ster van de populaire indiefilm Chef in het echte leven een goede kok zou zijn? Afgezien van het sarcasme, heeft Favreau zich al geruime tijd overgegeven aan de culinaire kunsten, en Chef was een uitgebreid huisdierenproject voor de Iron Man-regisseur om zijn hernieuwde liefde voor eten te verkennen. Favreau is best trots op zijn borst, die hij een paar jaar geleden met Conan O'Brien liet zien toen hij Chef promoveerde. De film bevat ook een lang menu met Favreau's beste recepten, waaronder zijn borst en zijn versie van een Cubaans broodje pulled pork.

9 Blake Lively maakte een verjaardagstaart voor Beyoncé

De Gossip Girl-ster is best handig in de keuken, vooral als het gaat om bakken en desserts. Lively plaatst regelmatig berichten over haar avonturen in de keuken op Instagram, en ze heeft haar bakkunsten laten zien met tijdschriften als Vogue en Good Housekeeping. Lively is best trots op haar bladerdeegrecept en echtgenoot Ryan Reynolds geniet waarschijnlijk van de gratis desserts. Lively is zo goed dat ze in 2014 Beyoncé haar verjaardagstaart maakte, die versierd was met overheerlijke zelfgemaakte macarons.

8 Eva Longoria is een echte foodie

Net als Blake Lively is de actrice een echte foodie en plaatst ze de hele tijd over haar culinaire avonturen op sociale media. Longoria is regelmatig te zien geweest in verschillende kookshows en volgens Longoria zelf kookt ze al sinds ze een kind was. Ze publiceerde haar eerste kookboek, Eva's Kitchen: Cooking With Love For Family And Friends, in 2018. Ook kunnen veel van haar Instagram-berichten van pas komen als je moeite hebt om de juiste wijn te kiezen voor bij het avondeten trouwens.

7 Kris Jenner begon met koken toen Kourtney nog jong was

Je zou kunnen denken dat de matriarch van de superrijke Kardashian-clan haar tijd niet in de keuken zou doorbrengen, maar die persoon zou het helemaal bij het verkeerde eind hebben. De waarheid is Jenner, en een paar van haar dochters (zoals Kylie) vinden het heerlijk om door de keuken te lopen. Jenner heeft zelfs een kookboek geschreven, A Kollection of Kardashian-Jenner Family Favorites, dat in 2014 uitkwam. Jenner begon met koken toen haar oudste, Kourtney, nog erg jong was, en ze stortte zich volledig op haar hobby door een kookles te volgen. Sindsdien heeft Kris Jenner in de loop der jaren een indrukwekkende kennisbank van recepten opgebouwd, die ze allemaal deelt in haar boek.

6 Jesse Tyler Ferguson heeft een kookboek en een kookblog

De Modern Family-ster kookt al jaren en plaatst regelmatig berichten over zijn recepten en keukenavonturen op sociale media. Ferguson heeft zelfs een blog over eten en koken met Julie Tanous, genaamd Julie And Jesse Cook. De blog was zo succesvol dat het paar hun favoriete recepten verzamelde en deze uitbracht in een kookboek, Food Between Friends. De belangrijkste focus van Ferguson is de creoolse en vooral zuidelijke keuken, dus je kunt erop vertrouwen dat de man weet hoe hij een goede kip moet bakken.

5 Chrissy Teigen plaatst kookvideo's op sociale media

Een andere beroemdheid die regelmatig hun liefde voor eten deelt met de wereld van Instagram, is model en tv-presentator Chrissy Teigen. Teigen begon haar onderneming door recepten op sociale media te plaatsen en begon ze uiteindelijk ook op haar blog te plaatsen. In 2015 bracht de ster haar eerste kookboek uit, Cravings, dat nog steeds een topkandidaat is op de kookboekenmarkt. Als je wilt dat ze haar manlief en familieleden tot haar keukenhulpjes maakt, zorg dan dat je haar Instagram bezoekt, het is een nooit eindigende stroom van voedselinhoud.

4 Lauren Conrad maakt gezonde ma altijden zonder concessies te doen aan de smaak

De voormalige ster van The Hills is niet alleen een goede kok, maar ze is ook goed thuis in het maken van voedsel dat zowel voedzaam als heerlijk is. Zonder concessies te doen aan de smaak, heeft Conrad een kakofonie van recepten die een gezonde draai geven aan anders ongezond (maar nog steeds heerlijk) voedsel. In haar receptenrepertoire zijn pizzadeeg op basis van bloemkool, magere barbecuekip en tal van salades.

3 Snoop Dogg kookt met Martha Stewart

Ooit afgevraagd waarom Martha Stewart en Snoop Dogg zulke goede vrienden zijn? Een belangrijke reden is dat de twee een diepe waardering voor eten delen, wat waarschijnlijk de reden is waarom Snoop zo'n frequente gast is op de kooksegmenten van Martha Stewart. De twee zijn redelijk aan elkaar gewaagd als het gaat om hun vaardigheden in de keuken en het paar eindigde zelfs met een show samen op VH1 genaamd Martha and Snoops Potluck Dinner Party.

2 Seth Rogen rookt een gemiddelde brisket

Hoewel hij er minder over schrijft dan vroeger, kocht Seth Rogen halverwege de jaren 2010 een paar rokers en begon een hobby van het roken van borsten. Hij heeft foto's gepost van zijn borsten in de rookoven, soms tot 13 uur of langer in de pot, en foto's gepost van zijn goed gemarmerde plakjes. Een paar jaar geleden daagde Jon Favreau, die ook een gemene brisket rookt, Rogen uit om een brisket te koken terwijl hij werd geïnterviewd door Conan O'Brien. Er kan nog geen woord worden gevonden of de twee ooit tegenover elkaar hebben gestaan.

1 Stanley Tucci heeft meerdere kookboeken geschreven

Misschien is Stanley Tucci een van de meest opvallende koks van beroemdheden, die meerdere kookboeken en een boek met essays heeft geschreven waarin wordt beschreven hoe eten hem levenslust en een gevoel van verbondenheid met de wereld heeft gegeven. Tucci heeft een lange staat van dienst met het delen van zijn beste recepten, niet alleen voor eten maar ook voor cocktails. In 2020, op het hoogtepunt van COVID-19-gerelateerde lockdowns, ging Tucci viraal omdat hij zijn recept voor een Negroni, een cocktail van topkwaliteit, met de wereld deelde. Zijn nieuwe boek, Taste, My Life Through Food, is een bestseller.

Aanbevolen: