Hoe voelden Kevin James en Leah Remini elkaar achter de schermen?

Inhoudsopgave:

Hoe voelden Kevin James en Leah Remini elkaar achter de schermen?
Hoe voelden Kevin James en Leah Remini elkaar achter de schermen?
Anonim

Na negen seizoenen en 207 afleveringen op CBS was The King of Queens een van de populairste sitcoms op de Amerikaanse televisie van de jaren 2000 geworden. Kevin James en Leah Remini speelden de hoofdrollen in de serie en hebben samen met de rest van de cast nog nooit een slecht woord over de show gehad.

Als man en vrouw (Doug en Carrie Heffernan) had het paar een geweldige chemie, zowel op als naast de set. Hun band was zo sterk dat ze zich volgens Remini praktisch als een getrouwd stel gedroegen, zelfs als de camera's niet draaiden. Zo erg zelfs dat sommige van hun kusscènes erg ongemakkelijk zouden worden nadat ze van tevoren hadden gevochten.

De laatste aflevering van The King of Queens werd uitgezonden in mei 2007, maar dat zou niet het einde zijn van de samenwerking tussen het paar. Remini maakte een cameo-optreden in de finale van seizoen 1 van James' sitcom Kevin Can Wait, en de acteur nam de beslissing om in het volgende seizoen een belangrijke rol voor haar te schrijven.

Na twee decennia zij aan zij gewerkt te hebben, is hier een voorproefje van hun ongelooflijke relatie achter de schermen.

Leah Remini en Kevin James hebben veel gevochten op de set

De meest expliciete uitdrukking van de geweldige connectie van Remini en James buiten het scherm is waarschijnlijk te vinden in de memoires van de actrice. In 2015 schreef ze een boek met de titel Trouble Maker: Surviving Hollywood and Scientology, waarin ze reflecteert op haar acteercarrière en haar tijd in de Scientology Kerk.

In het boek schreef ze dat James haar favoriete co-ster was, en zei ze dat ze hem niet kon vergelijken met een van de andere hoofdrolspelers waar ze naast heeft opgetreden. Ze schreef dit toe aan een gevoel van veiligheid dat ze naar eigen zeggen elke keer voelde als ze gingen samenwerken.

Tijdens een interview met Oprah gaf Remini toe dat James en zij veel ruzie hadden op de set, maar ze benadrukte dat dit alleen was omdat ze om elkaar gaven. "Iedereen die zo lang samen is, gaat vechten", legde ze uit. "Dat komt omdat we van elkaar hielden … Als je niet om iemand geeft, neem je niet eens de moeite om met hem te vechten."

Ze ging ook door met het uitlichten van The King of Queens als het favoriete werk dat ze ooit in haar carrière had gedaan.

Remini kon niet wachten om weer met James te werken

“De koning der koninginnen was heel dicht bij mij,” zei Remini. Het was een relatie die ik begreep, en alle relaties in de show begreep ik. Het was heel natuurlijk voor mij. En dus was het niet alsof ik aan het acteren was.”

Dankzij deze geweldige ervaring die ze had met James in de show, onthulde de actrice dat ze niet kon wachten op de kans om weer met hem samen te werken. "Het had volgend jaar kunnen zijn, over 10 jaar", zei ze in 2017 tegen New York Daily News.“Het had 10 jaar eerder kunnen zijn. Ik zou elke gelegenheid hebben aangegrepen om opnieuw met Kevin samen te werken."

Die wens was natuurlijk in vervulling gegaan toen ze een vaste serie werd voor de 24 afleveringen van Kevin Can Wait's seizoen 2. Helaas annuleerde CBS de show na het einde van dat seizoen in 2018.

In een Instagram-bericht vertelde Remini hoe ze het geluk had weer met Kevin te hebben mogen werken. Ze schreef: Je krijgt niet altijd een tweede kans op iets dat zoveel voor je betekende en dat deed ik, en ik ben er zo dankbaar voor.

James ondersteunt Remini aan en uit set

In haar memoires vertelde Remini hoe James de scripts altijd komischer maakte en de schrijvers ertoe aanzette haar grappigere regels te geven.

Dit soort steun van James was niet alleen voor haar aanwezig in de werkomgeving. Toen ze uiteindelijk de beslissing nam om de Scientology Kerk te verlaten in 2013 - 30 jaar nadat ze voor het eerst lid werd - was James een van haar meest ondersteunende vrienden.

De tweevoudig winnaar van de Primetime Emmy Award is er in de jaren daarna nooit voor teruggeschrokken om zich uit te spreken over de sekte. In 2020 beschreef ze de COVID-richtlijnen van Tom Cruise op de set van MI:7 als een ‘scientology-stunt’.

Ze onthulde eerder ook dat leden van de sekte zeer onvermurwbaar waren geweest om haar ertoe te brengen James te rekruteren. "Ze probeerden me altijd zover te krijgen, [vragend] 'Waarom is hij er niet? Waarom heb je het niet bij hem gepromoot?'", vertelde ze aan People magazine in 2017.

Gezien de steun die hij haar leende toen ze wegging, zal Remini blij zijn dat ze James nooit heeft gepusht om mee te doen.

Aanbevolen: