Dit is hoe fans zich echt voelden over het lange haar van Justin Bieber

Inhoudsopgave:

Dit is hoe fans zich echt voelden over het lange haar van Justin Bieber
Dit is hoe fans zich echt voelden over het lange haar van Justin Bieber
Anonim

Dankzij deze vrolijke muziek en prachtige stem is Justin Bieber een vaste waarde geworden in de wereld van de popmuziek, en fans zien graag het succes dat hij in het afgelopen decennium heeft behaald of zo. De Biebs heeft een nettowaarde van $ 285 miljoen en het is leuk om foto's van hem te zien met zijn vrouw Hailey.

Fans hebben veel vragen voor Justin Bieber, waaronder hoe hij zijn vrouw Hailey heeft ontmoet, en iedereen heeft het over een ander aspect van zijn leven: zijn haar. De Biebs staat bekend om het hebben van prachtige lokken die mensen zeker aan het praten krijgen.

Wat vinden fans echt van het lange haar van Justin Bieber? Laten we eens kijken.

Fan Reactie

Het was verrassend om Justin Bieber zijn haar in dreadlocks te zien dragen, en tijdens de COVID-19-pandemie van 2020 liet Justin Bieber zijn haar groeien en kreeg hij een pony. Volgens Buzzfeed hadden fans het er zeker over.

Het is leuk om reacties van fans te zien, omdat sommige mensen grappen maakten over het haar van de ster. Iemand tweette een foto van Scooby-Doo waarin stond dat de Biebs precies op Shaggy leken.

Andere fans spraken over hoe Justins haar er net zo uitzag als in 2009 en een fan tweette deze foto's. Het is geweldig om deze foto's naast elkaar te zien, want Justin ziet er niet zo veel ouder uit.

Esquire UK twitterde: "Beliebers zijn gek op Justins lange haar" en Betty Lingwood, een haarstylist bij de Liberty-vestiging van Ruffians, zei: "Het is eigenlijk niet zo verschillend van zijn vroege dagen, er is gewoon geen flick over pony En het is eigenlijk een vorm van iets dat we allemaal kennen en bespotten: de bowl cut."

Volgens Popculture.com waren fans verrast dat Justin Bieber zijn haar liet groeien. De website deelde dat een fan een peiling op Twitter plaatste met de vraag of mensen dachten dat hij het moest knippen of "laten groeien". De meeste mensen wilden dat hij zijn haar lang zou houden.

Justin's haar door de jaren heen

W Magazine schreef over de verschillende kapsels die Justin Bieber had en merkte op dat hij in 2009 een vergelijkbare ruige stijl had. Van 2012 tot 2014 gaven de Biebs de voorkeur aan een soort bouffant-stijl, en hij deed zelfs zijn haar in een kleine paardenstaart in 2015.

In 2016 ging de zanger voor een lichtblonde look en 2018 was het jaar waarin hij zijn haar uitgroeide tot een licht ruige blonde bob.

Tegen 2019 zagen de Biebs er ouder en volwassener uit toen hij zijn haar knipte, en fans waren absoluut verrast om in 2020 langer haar en een pony te zien.

Volgens Esquire.com kreeg Justin in mei 2021 een knipbeurt en de algemene reactie lijkt te zijn dat dit een verbetering is, vooral omdat mensen boos waren over de culturele toe-eigening van zijn dreadlocks.

In een interview met The Guardian legde Irene Shelley, de redacteur van Black Beauty and Hair magazine, uit: "Ik denk dat waarom mensen geïrriteerd zijn dat Justin Bieber nonchalant locs draagt, is dat het wordt gezien als het niet respecteren van de oorsprong van de stijl. Mensen worden nog steeds geconfronteerd met haardiscriminatie en stigmatisering voor hun haarkeuze. … U kunt te maken krijgen met discriminatie door uw werkgever of school. [Bieber] wordt gezien als een dilettant, een persoon die zijn teen in de cultuur dompelt, zonder enige echte betrokkenheid of kennis van de geschiedenis van de stijl."

Justin Bieber sprak met Ellen DeGeneres over zijn haar toen hij naar haar show ging en hij zei: "Hé, mijn haar wordt een beetje lang, hè?" en hij zei: "Ik laat het groeien. Legends of the Fall Brad Pitt, daar ga ik voor."

Ellen zei dat hij zijn haar in een paardenstaart kon doen en hij zei: "Ik zou het kunnen."

Het is geen wonder dat fans gefascineerd zijn door The Biebs en al zijn kapselkeuzes, aangezien hij altijd heel mooi haar heeft gehad. Sommigen houden misschien van zijn langere haar en anderen willen misschien dat hij het knipt, maar het is absoluut subjectief.

Volgens Seventeen.com ging Justin een andere keer naar The Ellen DeGeneres Show, en in plaats van over haar te praten, vroeg ze wanneer hij en Hailey een gezin gaan stichten. Ellen vroeg: "Hoeveel kinderen krijg je en wanneer?" en hij zei: "Ik ga er zoveel hebben als Hailey wil uitduwen. Ik zou graag een kleine stam voor mezelf hebben. Maar ja, het is haar lichaam en wat ze ook wil doen."

De publicatie merkte op dat Ellen een beetje opdringerig leek toen ze vroeg: "Je weet dat je van kinderen houdt. Je bent zo goed met kinderen. Wat is de vertraging?"

Justin had een geweldig antwoord toen hij zei dat Hailey dromen en doelen heeft en dus wacht ze. Hij zei: "Ik denk dat ze er gewoon nog niet klaar voor is, en ik denk dat dat oké is."

Aanbevolen: