Is Chrissy Teigen close met haar vader Ron?

Inhoudsopgave:

Is Chrissy Teigen close met haar vader Ron?
Is Chrissy Teigen close met haar vader Ron?
Anonim

Chrissy Teigen is een model, tv-ster, sociale media-sensatie, culinaire blogger en auteur uit de Verenigde Staten. Ze is bekend in de entertainmentindustrie en was in 2021 het op één na best betaalde supermodel. Ze begon op jonge leeftijd met modellenwerk en haar eerste optreden was in de jaarlijkse 'Sports Illustrated Swimsuit Issue' in 2010.

In 2022 zijn de fans van Chrissy Teigen onder de indruk van haar nieuwe look, maar de laatste jaren staat ze in de schijnwerpers om redenen die niets met haar beroep te maken hebben en waarbij haar familie betrokken is. Ron Teigen, de vader van Chrissy, is een Amerikaans-Noorse elektricien en haar moeder, Vilailuck Teigen, in de volksmond bekend als Pepper, is een Thaise kok. Volgens berichten zijn de ouders van Chrissy in mei 2020 gescheiden nadat ze in januari 2017 uit elkaar waren gegaan vanwege "onverenigbare problemen".

Chrissy's reactie op de scheiding van haar ouders en haar huidige relatie met haar vader en moeder zijn vaak in het nieuws.

8 Woont Chrissy's moeder nog steeds bij haar?

Chrissy onthulde de status van haar ouders in oktober vorig jaar en verklaarde dat haar moeder met haar en haar man in Californië woont. Hoewel ze hun huis en dagelijks leven delen, delen ze niet elk aspect van hun keuken. Pepper beweerde dat zij en Chrissy elk hun eigen kasten en koelkasten hebben in een gesprek met Insider over haar nieuwe receptenboek, The Pepper Thai Cookbook.

Pepper schrijft in de opening van haar boek: "Tegenwoordig woon ik bij Chrissy en John in hun huis in Beverly Hills… Ik heb mijn eigen gedeelte van de koelkast voor al mijn groenten en verse kruiden en een voorraadkast vol met verschillende sojasauzen en kokosmelk. Ik heb zelfs een tuin waar ik mijn Thaise basilicum, chilipepers en citroengras kweek."

7 Leefde Ron met Chrissy Teigen?

Ron blijft namelijk op slechts 10 minuten afstand en bezoekt Teigen en Legend's $ 14 miljoen Beverly Hills eigendom. Teigen, 32, vertelde Us Weekly: "Hij komt elke dag langs en ze zijn getrouwd." "Het is gewoon dat het voor hen werkt." Het is een goed gezinsleven. We zijn allemaal erg hecht, erg hecht.". Ron was een frequente bezoeker van Chrissy's woning, ondanks het feit dat hij nooit echt bij haar introk. Hoewel het vermeldenswaard is dat dit was voordat Chrissy's ouders uit elkaar gingen.

6 Is Chrissy Teigen close met haar vader?

Chrissy Teigen staat vrij dicht bij haar ouders. Haar vader begeleidde haar zelfs door het gangpad bij haar weelderige huwelijk met Legend in september 2013. Ze bracht ook hulde aan haar vader, Ron Teigen, op Vaderdag door een mooi bericht op Instagram te plaatsen. De Chrissy's Court-ster plaatste veel foto's van haar vader op verschillende familiebijeenkomsten en gutste over hem in haar beschrijving. Teigen drukte zich als volgt uit:

"Fijne Vaderdag voor dit vissersvest-dragende stuk mannenvlees!! Mogen je 1000 zakken vol aanbidding zijn…van ons die van je houden!!.."

"De laatste foto is mijn favoriet!!" ze lachte en plaatste voor de grap een foto van een andere man (die niet haar vader is) met een MAGA-hoed (Chrissy staat bekend als anti-Trump). Chrissy lijkt een goede band met haar vader te hebben. Nu denken fans misschien dat Chrissy niet zo hecht is met haar vader als met haar moeder, maar ze heeft wel veel genegenheid voor hem.

5 Ron Teigen heeft een tatoeage van zijn dochter

Ron Teigen Sr. heeft het gezicht van Chrissy Teigen op zijn arm getatoeëerd, dat hij slechts een paar jaar geleden onthulde. Chrissy merkte op dat het ontroerende bericht ter ere van haar vaders 33ste verjaardag was, terwijl ze naar hem kruipt.

Teigen plaatste een Instagram-foto van haar vader die samen met de beroemde tattoo-artiest Mark Mahoney in een tattooshop staat: "MIJN DAD HEEFT EEN TATTOO VAN MIJ VOOR MIJN VERJAARDAG." Ron Teigen glimlachte met de inspirerende foto die direct onder de nieuwe tatoeage was geplakt, en liet de opvallende gelijkenis van de tatoeage met zijn dochter zien.

Het ontwerp is gemaakt door een prominente Hollywood-tatoeëerder en Chrissy en haar vader lijken tevreden met het resultaat.

"Ik ben dood", reageerde Chrissy op de Instagram-opmerking van Gwen Stefani. Misschien is het een vreugdevolle gelegenheid?

4 Hoe close is Ron Teigen met zijn andere dochter?

Tina Teigen, de halfzus van Chrissy Teigen, is het eerste kind van haar moeder Pepper van haar huwelijk voor haar huwelijk met Ron Teigen Sr.

Terwijl Tina, Chrissy en hun moeder Pepper vaak samen te zien zijn in Chrissy's posts, is Tina's band met haar stiefvader Ron Teigen Sr. onduidelijk. Volgers moeten zich er echter van bewust zijn dat Ron Tina als kind heeft geadopteerd en dat ze nog steeds zijn achternaam draagt.

3 Komen Chrissy en haar familie nog steeds bij elkaar?

Na de scheiding van haar ouders is er niet veel nieuws geweest over de hereniging van Chrissy's familie. Chrissy's enige woorden waren misschien tijdens de splitsing. "Twee Kersten!" de social media-sensatie maakte grapjes met haar ouders over de positieve kant van de scheiding.

2 Hoe is de relatie van Chrissy's ouders met haar kinderen?

Fans zijn bekend met Chrissy's hechte relatie met haar moeder. Maar het is de band tussen Chrissy's moeder, Pepper, en Chrissy's dochter, Luna, die de schijnwerpers steelt. Luna stond haar grootmoeder bij toen ze op een bescheiden maar zinvolle manier Amerikaans staatsburger werd, en het was behoorlijk ontroerend.

Natuurlijk staat Luna heel dicht bij haar grootmoeder, die ze "Yay" noemt.

"Het is zo nuttig om haar bij ons te hebben. Ze is de meest ongelooflijke oma. Luna is zo close met haar. 'Yāy' betekent grootmoeder in het Thais, dus ze zegt 'Yāy!' de hele dag, en het is gewoon leuk omdat mijn moeder een kind in hart en nieren is. Ze heeft gewoon zoveel energie, en op dit moment sleur ik mezelf gewoon mee."

1 Hoe is de relatie van John Legend met de familie van Chrissy?

De beroemde Amerikaanse singer-songwriter en de echtgenoot van Chrissy Teigen, John Legend, lijkt een positieve en comfortabele band te hebben met de familie van zijn vrouw. Volgens PEOPLE hebben de ouders van Legend en Teigen ook meegedaan aan het familieplezier.

"Ze kunnen echt met elkaar overweg", zegt hij. "Mijn moeder en mijn schoonmoeder kunnen het zo goed met elkaar vinden. Mijn vader kan het ook goed vinden met mijn schoonouders en iedereen geniet gewoon enorm van elkaar."

"Chrissy's vader is blank, haar moeder is Thai, mijn beide ouders zijn zwart en komen uit Ohio en we hebben zeker een interessante culturele mix voor mijn kinderen om te ervaren van al hun grootouders en tantes en ooms, maar Ik heb het gevoel dat het zo goed is gegaan." De legende vervolgt: "Ik heb het gevoel dat ze elkaar accepteren, ze houden van elkaar en we leren allemaal van elkaar."

Aanbevolen: