Cheyennne Jackson's grootste rollen sinds '30 Rock

Inhoudsopgave:

Cheyennne Jackson's grootste rollen sinds '30 Rock
Cheyennne Jackson's grootste rollen sinds '30 Rock
Anonim

Cheyenne Jackson is een man met veel talenten. Van zingen en dansen op het podium in Broadway-producties zoals "Thoroughly Modern Millie" tot acteren in films en televisieshows, hij doet het allemaal. Een van zijn grote Hollywood-boosts was het boeken van een terugkerende rol in het late seizoen in NBC's komische sitcom 30 Rock, waar hij samen met Tina Fey en Alec Baldwin optrad.

Jackson is aangenomen voor verschillende projecten, waardoor hij zijn talenten in verschillende genres kan uitbreiden. Hij is de tv-muziekwereld binnengestapt met rollen in Descendants 3 en Julie and the Phantoms waarmee hij zijn vocale talenten kon uitbreiden. Als het gaat om horror, thrillers en mysterie, heeft hij banen geboekt in projecten als American Horror Story en Werewolves Within.

Of zijn personage nu in een komedie, musical of horror speelt, Cheyenne Jackson heeft laten zien dat hij niet aarzelt om welke rol dan ook te belichamen. Met 30 Rock eindigend in 2013, laten we eens kijken naar de grootste rollen die Cheyenne Jackson de afgelopen 8 jaar heeft geboekt.

9 Cheyenne Jackson speelde een 'Wolfson' in 'Werewolves Within'

Werewolves Within is een komische horrorfilm (met een vleugje mysterie) die vorig jaar werd uitgebracht. De film is gebaseerd op de gelijknamige videogame van Red Storm Entertainment en heeft een populaire cast met acteurs als Milana Vayntrub, Sam Richardson en natuurlijk Cheyenne Jackson. Cheyenne speelt "Devon Wolfson" in deze hilarische "who-done-it"-thriller.

8 Cheyenne Jackson speelde in 'Behind The Candelabra'

Hoewel hij geen hoofdrol speelde, was Behind the Candelabra een belangrijke film voor Cheyenne, omdat deze vol zit met grote namen als Matt Damon, Michael Douglas en Rob Lowe. Deze release van HBO Films is een dramatische biografie die de superster Liberace en zijn liefde Scott Thorson volgt. Jackson speelde het karakter van Billy Leatherwood in deze film uit 2013.

7 Cheyenne Jackson is een hoofdpersoon in 'Call Me Kat'

Call Me Kat is een klassieke sitcom die debuteerde in 2021. Ze hebben onlangs hun tweede seizoen in première gebracht en fans zijn dol op de gekke hachelijke situaties waarin het hoofdpersonage zich bevindt. Cheyenne betreedt het podium naast Mayim Bialik, de titulaire karakter van de show, en Leslie Jordan als een van de hoofdpersonen. Deze baan is een van zijn meest terugkerende rollen sinds 30 Rock op zijn einde liep.

6 Hij acteerde naast Marisa Tomei in 'Love Is Strange'

In 2014 werd het romantische drama Love Is Strange uitgebracht. Cheyenne Jackson nam het scherm als "Ted" in deze hartverscheurende film. John Lithgow en Marisa Tomei zijn slechts twee van de grote namen van de cast naast Cheyenne, en zij (samen met de andere getalenteerde cast) laten zien hoe moeilijk liefde kan zijn als het niet goed gaat om je heen.

5 Cheyenne Jackson stond centraal op 'Bear With Us'

Cheyenne Jackson speelde centraal in de komediefilm Bear with Us uit 2016. Hij kreeg de hoofdrol als 'Hudson', een man die een overdreven romantisch voorstel voor zijn speciale dame plande, maar al snel besefte dat het niet goed zou gaan als een gekke beer op hun kampeerterrein verschijnt.

4 Cheyenne Jackson speelde 'Hades' in 'Descendants 3'

Nakomelingen 3, de derde en waarschijnlijk laatste film in de Disney TV-filmfranchise, introduceerde Cheyenne als de god van de onderwereld: "Hades." Deze muzikale drie-quel gaf Jackson de kans om te pronken met zijn vocale vaardigheden, samen met een goofier rol om te belichamen. Met jonge Disney-sterren om zich heen zoals Dove Cameron, die zijn dochter speelt in de film, Sofia Carson, Cameron Boyce en Booboo Stewart, stapte hij in de wereld van een jonger publiek.

3 Cheyenne Jackson als de schurk in 'Julie and the Phantoms'

In 2020, een jaar nadat Descendants 3 werd uitgebracht, werkte Jackson opnieuw samen met regisseur Kenny Ortega voor de Netflix miniserie Julie and the Phantoms. Niet alleen werkte hij voor de tweede keer met Kenny, maar hij acteerde ook samen met zijn vorige Disney-collega Booboo Stewart voor deze show. In een rol die hem zijn hart liet zingen en een ander kwaadaardig personage belichaamde, kreeg Jacksons populariteit een extra boost.

2 The Christmas RomCom 'A Clüsterfünke Christmas'

A Clüsterfünke Christmas is Cheyenne Jackson's meest recente filmoptreden, aangezien de romcom met kerstthema in de winter van 2021 werd uitgebracht. In de stijl van een stereotiepe Hallmark- of Lifetime-vakantiefilm stapt Jackson in de rol van "Frank " om de verhaallijn voort te zetten van "zakenvrouw uit de grote stad ontmoet nuchtere man uit een kleine stad en v alt in een onbeantwoorde liefde."

1 Cheyenne Jackson In 'American Horror Story'

Cheyenne Jackson's meest terugkerende rol was die van "Will Drake" in American Horror Story van 2015-2018. Hij werkte met A-lijst beroemdheden zoals Lady Gaga, Evan Peters en Emma Roberts, en vele anderen op de set van dit spannende FX-horrordrama. Hoewel hij zijn talenten in vele genres in verschillende films en tv-shows heeft laten zien, herkennen de meeste mensen Jackson van zijn rol in AHS sinds hij 30 Rock verliet.

Aanbevolen: