Dave Chappelle-aanvaller beschuldigd van poging tot moord

Inhoudsopgave:

Dave Chappelle-aanvaller beschuldigd van poging tot moord
Dave Chappelle-aanvaller beschuldigd van poging tot moord
Anonim

De gestoorde man die Dave Chappelle aanviel terwijl hij op het podium stond van een comedyshow in Los Angeles, wordt nu beschuldigd van poging tot moord, maar niet voor zijn aanval op Chappelle. De publiciteit die volgde op de aanval van de man leidde ertoe dat ambtenaren in Los Angeles ontdekten dat hij de verdachte was van een ander misdrijf.

Chappelle's aanvaller wordt gepakt voor extra misdaden

De autoriteiten hebben de dader, Isaiah Lee, donderdag aangeklaagd voor poging tot moord nadat hij naar verluidt zijn kamergenoot in december had aangevallen tijdens een 'transitiehuisvestingsprogramma' dat over het algemeen is gereserveerd voor daklozen.

Chappelle grapte eerder tegen Chris Rock: Je bent tenminste geslagen door iemand van naam! Ik ben geslagen door een dakloze man met bladeren in zijn haar.”

"De publiciteit die werd gegenereerd door de aanval op de heer Chappelle hielp de politie bij het oplossen van deze misdaad", zei DA Gascón in een verklaring. “Het incident dat plaatsvond in de Hollywood Bowl was een misdrijf en werd terecht doorverwezen naar de City Attorney's Office. Gezien de aard en de ernst van de aanval in december, wordt meneer Lee nu geconfronteerd met een misdrijf dat mijn kantoor zal vervolgen.'

Lee pleitte niet schuldig te zijn aan de aanklachten die tegen hem waren ingediend met betrekking tot zijn kamergenoot.

Chappelle zegt dat hij met de man heeft gesproken

Eerder deze maand was in een video te zien hoe een man, vermoedelijk Lee, het podium van Hollywood Bowl in LA bestormde en naar Dave uitsprong en hem naar de grond bracht. Nadat hij was vastgehouden, werd hij "onderworpen aan stoten en trappen" door de beveiliging van Chappelle, die zijn arm brak voordat de politie hem wegsleepte.

De komiek onthulde tijdens een andere stand-upshow dat hij kort na het incident met de aanvaller had gesproken en de menigte vertelde: "Ik moest met hem praten."

Chappelle zei dat hij de politie vroeg of hij een paar woorden met Lee mocht hebben, en ze waren verplicht, hem toegang te verlenen tot de kamer waar de vermeende aanvaller werd vastgehouden.

Chappelle legde uit dat de aanvaller hem onthulde dat zijn grootmoeder uit Brooklyn uit haar buurt werd gedwongen vanwege gentrificatie. Hij zegt dat hij het podium bestormde en Chappelle tackelde om de aandacht op het probleem te vestigen.

Aanbevolen: