Priyanka Chopra reageert op de poging tot verontschuldiging van Rosie O'Donnell

Inhoudsopgave:

Priyanka Chopra reageert op de poging tot verontschuldiging van Rosie O'Donnell
Priyanka Chopra reageert op de poging tot verontschuldiging van Rosie O'Donnell
Anonim

Actrice Priyanka Chopra lijkt terug te slaan op de verontschuldiging van Rosie O'Donnell nadat de komiek haar de 'vrouw' van Nick Jonas noemde en ook aannam dat ze de dochter was van auteur Deepak Chopra.

In een reeks huiveringwekkende TikTok-berichten maakte O'Donnell een reeks onjuiste en beledigende opmerkingen over de Quantico-actrice.

O'Donnell verontschuldigt zich voor opmerkingen over Priyanka Chopra

Rosie werd gedwongen haar excuses aan te bieden nadat ze had onthuld dat ze onlangs de nieuwe ouders Nick Jonas en Priyanka Chopra in Nobu in Malibu had benaderd. ‘Naast ons zat een Malibu Nobu, Nick Jonas en zijn vrouw, iemand Chopra. Van wie ik altijd aannam dat het de dochter van Deepak Chopra was.' zei ze op haar TikTok-kanaal.

‘Dus toen ik zei: “Hallo, Nick Jonas. Je was geweldig in Kingdom” en “Hallo, [Priyanka]. Ik ken je vader." Ze zegt: "Doe je dat? Wie is mijn vader?" En ik heb zoiets van "Deepak".

‘Ze zegt: “Nee, en Chopra is een veel voorkomende naam.” … Ik voelde me zo beschaamd.’

In plaats van haar fout te beseffen, bleef ze zeggen: 'Dacht je niet dat Nick Jonas getrouwd was met de dochter van Deepak Chopra? Ben ik de enige die dat dacht?' Priyanka's vader is Dr. Ashok Chopra, die in juni 2013 is overleden.

'Beschamend' haar zoon, zijn vriendin en Rosie's vriend Fran Drescher, ging Rosie naar TikTok om het record recht te zetten. Ze veroorzaakte alleen maar meer problemen, maar verwees alleen naar Priyanka als 'iemand Chopra' en 'de vrouw van Chopra'.

Haar verontschuldiging was meer gericht op Nick Jonas, 29, met wie ze in 2018 trouwde. "Nick Jonas, ik verontschuldig me en aan de vrouw van Chopra, ik verontschuldig me ook."

Veel mensen verontschuldigden zich omdat ze onoprecht en zelfs onbeschofter waren. Een opmerking luidde '"Iemand Chopra" en "de vrouw van Chopra" klinken erger voor mij dan de fout. Ik bedoel, het apparaat om TikToks te maken heeft ook Google."

Rosie sprak dit opnieuw aan op TikTok en zei: "Ik lees de opmerkingen over mijn Nick Jonas en zijn vrouw…Priyanka Chopra, van wie ik ten onrechte dacht dat het de dochter van Deepak was"

Chopra Antwoorden op reacties op Instagram

Priyanka Chopra reageert indirect op Rosie O'Donnell op Instagram
Priyanka Chopra reageert indirect op Rosie O'Donnell op Instagram

Priyanka deelde van de ene op de andere dag 'enkele gedachten' waarin ze voorstelde dat haar naam gegoogled moest worden en dat er rechtstreeks contact met haar had moeten worden opgenomen. Hoewel ze geen namen noemde, lijkt het erop dat ze verwijst naar de opmerkingen van O'Donnell.

Ze begon: ‘Hallo allemaal. Sommige gedachten. Ik heb mezelf nog nooit zo serieus genomen om te denken dat iedereen zou weten wie ik ben, of mijn werk trouwens.'

De 39-jarige ster zei verder dat ze graag zou zien dat toekomstige generaties zich meer bewust worden van diversiteitsgerelateerde problemen. Ze legde ook uit hoe haar achternaam veel voorkomt en de fout met het equivalent van iemand die aanneemt dat alle mensen met de achternaam Smith familie zijn van Will Smith.

Aanbevolen: